Fax kivan! 2

2008.06.15. 09:19

Márzd úgy istenesen tele lennia  faxom.!
Kitaláltma ugy h a háttérben fejlesztek egy msáik oldalt is, és elhatároztam h joomla alapú lesz, ami jó is lenne, mert állitolag qva jo, csak egyszerüen nem tudom beüzemelni.. Annyi lenne h feltöltöm a tárhelyre és rámegyek oldlara kitöltöm adatokat, is könyvtár atraction és elvielg müxik sé szerkesztheő..
Ehez képest: már a feltöltés közbe 2-3 szor emgáll, de közbe van ent, szal nem értem mi a gebax, jo mikro végre felment, akkor elinditanám az oldalt sé kiirja ha  80 sorban a hozáférés emg van tagadva.. :@ Hát be leeht kapn már.. Gondoltam biztos pont ott ált meg a feltöltés ujra rakom a file-t de az se segít..
Az oldalon semmi dokumentáció h h kell telepíteni, csak annyi h a "legtöbb felhasználonknak" nem okoz gondot a beüzemelés.. Na bzd emg, sokra megyek veletek..
Végre találok egy leirást vlami forumon, erre az meg onnantol szol h bejönne az oldal, de mivel már be se jön igy ennek is sok hazsnát veszem..
Szal msot picit durcizom h már 2 napja xarakodok 5mb nyi feltöltéssel, és akkor be se tom üzemelni, szal aki ért joomlához az picit megszánhatna..!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr591988977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása