The Jackal

2008.06.09. 23:30

Tegnap este kezdtem el leszedni ezt a filmet DVD minőségben (amiben egyre többet csalódok látván h 4gb, mint ahogy hd rip is, és annak ellenére elég ratyi a minősége..)
Szóval leszedtem, és hát nem csalódtam Brúsz Fityisz szinészi tehetségében.. :D
Nagony birom a palit, neki valahoyg mindig csak jó filmekbe sikerül szerepelnie :D
Ebben a filmben ő alakítj a klegyetlen és küldön és hideg mint a jégcsap bérgyilkost, aki természetesen mindig jól végzi munkáját, de találnak egy régi ellenfelet, akit a bőrtönből kihozva rááálitanak h találja meg, és védje meg a firstlady életét a gyilkostól..
Természetesen happy end, de a rengeteg happy endes film közül ez mégis cseles, szal csak ajánlani tudom.. :D
A tovább után itt van minden a filmről.. ..akit érdekel, és a filmből is itt találhatjátok az isteni zenéjét is... (errre nyir ki kb 3-4 embert.. )

A Sakál (The Jackal)

A Sakál
színes magyarul beszélő amerikai-angol-francia-német-japán akciófilm, 124 perc, 1997

rendező: Michael Caton-Jones író: Chuck Pfarrer forgatókönyvíró: Chuck Pfarrer operatőr: Karl Walter Lindenlaub zene: Carter Burwell producer: Michael Caton-Jones, Sean Daniel, James Jacks, Kevin Jarre látványtervező: Michael White vágó: Jim Clark szereplő(k): Bruce Willis (Sakál)
Richard Gere (Declan Mulqueen)
Sidney Poitier (Carter Preston)
Diane Verona (Valentina Koslova)
Mathilda May (Isabella)
J. K. Simmons (Witherspoon)
Richard Lineback (McMurphy)

A Sakál (Bruce Willis), a történelem legprofibb bérgyilkosa, egy orosz milliárdos megbízásából a legfelsőbb körökbe tartozó amerikai kormánytisztviselőt készül megölni. Declan Mulqueen (Richard Gere), a bebörtönzött földalatti ellenálló az egyetlen ember, aki meg tudja állítani. Így az FBI aligazgatója vállalja a legnagyobb kockázatot, szabadon enged egy terroristát, hogy megállítson egy másikat.

Imdb link

Port.hu link

Enjoy!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr381988972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.06.10. 21:56:55

Banyeg, miért nem szóltál előbb? Nekem megvan a Sakál, csak 2 CD-s változatban. Amúgy tényleg jó film, nekem tetszett anno :)

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.06.10. 22:40:41

Nekem is nagyobb bejött/bejön, mugy meg free torrent volt.. :P
süti beállítások módosítása