Disturbia HD

2008.06.07. 11:27

Tegnap este találtma egy tök jo terrentet, gondoltma gyorsan lehuzom csak 4gb. Már láttam a filmet és nekem nagyon bejött, de én még angolul láttma elöször felirattal és ahogy az lenni szokott az eredeti mindig jobb (álltalában) és így az új, magyar már elég xarnak tünt nekem , szal akinek van kedve, és lehetősége az inkább angolul nézze felirattal.
Majdnem elkezdtem irnih miről szól de inkább bemásolom.. :D

Disturbia

Disturbia
színes feliratos amerikai thriller, 104 perc, 2007 16 éven aluliak számára nem ajánlott Dolby Digital

rendező: D.J. Caruso forgatókönyvíró: Christopher B. Landon, Carl Ellsworth zeneszerző: Geoff Zanelli operatőr: Rogier Stoffers producer: Jackie Marcus, Joe Medjuck, Tom Pollock vágó: Jim Page szereplő(k): Shia LaBeouf (Kale)
Carrie-Anne Moss (Julie)
David Morse (Mr. Turner)
Sarah Roemer (Ashley)
Jose Pablo Cantillo (Gutierrez)
Viola Davis (Parker detektív)
Matt Craven (Daniel Brecht)
Aaron Yoo (Ronnie)

Apja halálát követően Kale mogorvává, visszahúzódóvá, zaklatottá válik, olyannyira, hogy miután összetűzésbe keveredik egyik tanárával, a bíróság házi őrizetre ítéli. Anyja, Julie éjt nappallá téve dolgozik, hogy ellássa magát és a fiát, aki ezt csak közönnyel és letargiával viszonozza. Házuk falai kezdenek összezárulni Kale körül. Amikor elhatalmasodik rajta az unalom, figyelmét a házon kívülre fordítja, és elkezdi meglesni szomszédjait, köztük a csinos lányt, aki most költözött melléjük, no meg azt a gyanús urat, aki Kale szerint nem lehet más, mint az országszerte keresett sorozatgyilkos. Ám vajon mindez valóság, vagy csak a négy fal közé szorított zaklatott, hiperaktív képzelete játszik Kale-lel? Bemutató dátuma: 2007. augusztus 16. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

És itt a trailer a vállalkozó szellemüeknek:

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr721988967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása