Google TV

2010.05.22. 09:54

 Tegnap off modeba voltam, de ma vissztérek, no para. 

Gondolom már hallottatok róla, vagy talán nem, de a lényeg, hogy a google ott terjeszkedik ahol tud.. Nézzük csak emg, hogy eddig milye volt, a teljesség igénye nélkül. Webkereső, telefon, böngésző, saját OS, Youtube, Gmail, Gmaps, de asszem nem kéne az összes mellékoldalát felsorolni.. Szóval kurva sok mindenre rátette a kezét, és most itt van az új fejlesztés a Google TV. Na ezt mondjuk nem gondoltam volna, hogy előáll egy tv ötlettel, elöbb vártam volna saját notebookot, vagy valami ilyesmit. 
Ettől függetlenül örülönk neki - mondjuk nem tudom, hogy kis hazánkba mikor jut el, de idővel cska ideér - ha már van magyar youtube is.

Felmerül a kérdés, hogy vajon ez jó-e nekünk, hogy lassan minden egy helyre kerül.? Mert igaziból, ha megnézed egy napod, akkor már lassan lefedi a google. Felkelsz, mailt checkolsz, arra ott a gmail. Kapsz egy videót youtuberól, aztán kirakod a blogodra - blogspot - és felkapva a telefonod - nexus one - elindulsz a laptopoddal - chrome, chrome os - a melóba. Ami természetesen a google valami alvállalata, vagy a helyi képviselete. Mikor hazaérsz, bekapcsolod a TV-t és a netről böngészve választod ki, hogy épp mit szeretnél megnézni.

A sok duma után itt a Google TV magyarázó reklámja. Angolosok előnyben.

Ja és msot 30 éves a packman, szóval ha párszor rákattintotok a google főoldalán a fejlécre (pacman) akkor lehet vele játszani :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr532022402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása