Facebook Csoport!

2010.01.18. 12:34

Gondoltam miért ne, és csináltam egyet. Most már azért elég sokan vannak facebookon és gondoltam miért ne lehetne ott is népszerűsíteni, és miért ne tenném ott is közzé a sok jót? No persze nem megy majd fel az össze poszt linkelve oda, mert hülyét is kapnának a tagok, de a fontosabbakról megy oda is. Pl programajánlók, fontos újítások, ilyesmik. Remélem tetszeni fog. Még fejlesztés alatt amúgy de már elérhető :)
Na meg ugye az eddigi facebook link (oldalt) az én adatlapomra ment, és hát nem biztos hogy az jó ötlet, így viszont aki csatlakozni akar, az is jó helyre megy :)
Facebook Rulz! Csatlakozásért katt a sidebaros facebook ikonra!

Akinek még van ötlete, hogy mire van szüksége, meg ilyenek, vagy hogy mit hiányol, azt továbbra is szívesen fogadom komment, mail, hozzászólás, vagy akármilyen emberi formában.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr831994972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása