A szakma szégyenei

2011.03.06. 22:28

 A napokban egyre több blog indul és sajnos egyre több az olyan köztük, ami nem minőségi tartalmat hoz le. Én is csak egyvalaki vagyok a sok közül és én ugyan nem ítélkezhetek felettük, de csak remélni tudom, hogy ez a blog más, és nem csak azért jönnek ide az emberek, hogy butaságokat lássanak.
Remélem, hogy azért jönnek ide, mert minőségi tartalmat keresnek, ami akár lehet bohóság is, vagy akár vicces videók, de semmiképen sem olcsó, szar poénok, amiket már legalább tízszer hallottunk.

Pontosan az ilyen blogok ellen szeretném felemelni a hangom. Az olyan blogok ellen, amik elhivatottság nélkül készülnek, és a szó szoros értelmében csak teleszarják az egészet. Nem akarom nevén nevezni ezeket a blogokat, szerintem mindenki tudja, hogy miről van szó.

Aki úgy érzi, hogy neki is elege van az igénytelen és ostoba blogokból, vagy akár kolléga, és szintén blogol és nincs megelégedve, az itthoni blogélettel - nevezzetek kockának de van ilyen - az kérem, hogy lájkolja ezt a bejegyzést, és terjessze facebookon-megosztással.

Nem kívánok hadjáratot indítani ellenük. Nem is tehetem, de szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nem ezekről kéne szólnia a blogolásnak.

Remélem, hogy az én olvasóim meg vannak elégedve a blog színvonalával. Igyekszem tartani. Lájkoljatok és osszátok meg sokan!

-update-
Azt mondják az okosok, hogy ez az oszd meg dolog is szar, szóval elég ha lájkoljátok :D - remélem értitek..

Program :: OZORA Fesztivál

2011.03.06. 11:03

 Amikor először láttam Ups!deon a videót az volt az első gondolatom, hogy én erről eddig miért nem hallottam még. A fesztivál hangulata zseniális, a környék gyönyörű és az egészről tényleg az sugárzik, hogy egy minőségi fesztivált így kell összehozni.
A videó első 10 percében a fesztivál előkészületeit láthatjuk, aztán meg katarzis. Beszarás! Szilikonos füles be, hangerő fel!

Comic :: Embarrassment

2011.03.06. 10:56

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

 Először arra gondoltam, hogy ez milyen merész már. Aztán megnéztem a videót és inkább nyomi lett, mint színvonalas paródia. De hát kinek mi. A kis srác azért arc benne :D

Csizmás Kandúr Trailer

2011.03.06. 10:42

 Kaptok mára még egy trailert. Egyzserűen zseniális ;)

Super Trailer

2011.03.06. 10:40

Instantget konyhai kesztyű

2011.03.06. 10:38

 Mekkora kurva jó már! Wáááh! Nekem ilyen kell! Nem most, AZONNAL!

Itt a farsang

2011.03.06. 10:32

 én meg szerelmes vagyok. 

Ja mert hogy ez amúgy egy cipő reklám.

2011 03 06

2011.03.06. 10:29

 Tegnap annyi minden összejött, hogy nem volt időm írni. Tegnap egész nap videót vágtam és csak este 7 körül végeztem vele. Utána volt 20 percem összeszedni magam és elindulni Nikihez, mert náluk volt ilyen összeülős. Geryék is átjöttek és szolidan beboroztunk. Pontosabban Ágival mi ittunk, Nikinek meg elég volt az a két pohár bor, amit megivott.
Ma még itthon van Judit, délután megyünk mamához, késő délután jön Niki, este pedig törit kell tanulnom. De szerintem megint az lesz belőle, mint eddig mindig, hogy majd az első 4 órában megtanulom, amit kell.
Most még kaptok mindenfélét, kárpótlásul a tegnapi hatásszünetért.

süti beállítások módosítása