Nu Matic - Hard Times

2011.02.13. 21:51

 Szilikonos füles be! Hangerő fel!

via LisztesLada

Eyecandy :: Pucér nénik

2011.02.13. 21:39

 Nagyon régen volt már, hogy itt, a sima blogon ennyi pucér nő volt egy helyen, de azt hiszem ez a pár kép megérdemli, hogy itt szerepeljen, ne az icandy blogon.
A tovább után mérhetetlen mennyiségű igényes kép, csodaszép lányokról.

 Mondja nekünk Hajós András. Imádom a műsorait, mert az ebereket olyan szinten tudja parodizálni, mint senki más. Tessék nézni a videót és mélyen magunkba nézni, hogy milyen zenét hallgattuk eddig.

MA MÉG NINCS VALENTIN NAP!

2011.02.13. 11:53

 Komolyan kezd herótom lenni a dologtól. Már egy hete az megy a rádióban, hogy "a kedvesemnek szeretném ezt küldeni, már x éve együtt vagyunk és még 10* ennyi ideig együtt leszünk". A békítő hétfőn meg majd jön a "jaj, én úgy sajnálom". 
A dolgon István Dani sem segít túl sokat, mivel őt meg alapból utálom. Ennyit a mai hiszti rovatból. 

RENDES ZENÉKET AKAROK!

 Nem mai darab, de egyszerűen annyira megfogott, hogy nem tudtam otthagyni. Annyira zseniális a rendezés, hogy még ez a pár perc is annyira földbe döngöli az embert, hogy utána 2 percig csak néz. Ezért is bátorkodtam a rövidfilm kategóriába betenni.
Már nagyon kéne egy film is belőle. Wednesday is Halo Night!

Napi okosság

2011.02.13. 11:27

 És csodálkozunk, hogy madárszar van mindenhol..

 Vagy inkább ne, de akkor értsünk jól a ps-hez. A lenti képek is így készültek, de ettől függetlenül nagyon meggyőzőek. A tovább után van még pár. Have fun ;)

Ebédre

2011.02.13. 11:18

Van desszert is..

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: fotó kaja

Bridge

2011.02.13. 10:08

 Tegnap este megértük azt az alkalmat is, hogy a Bridgeelő banda egyik tagja sem volt ott. Ennek mondjuk közvetett oka lehet az, hogy tegnap volt a kiszavazás. 
Tegnap délután kitaláltuk páran facebookon, hogy menjünk be este Vendelinbe és igyunk egy pohár sört vagy valami. 
A dolog végül annyira jól sikerült, hogy még bridgebe is átmentünk és kettőig maradtunk is. Az első félóra/óra még nagyon nyögve nyelős volt, aztán kb. éjféltől megindult nekem is a lábam. Hála istennek volt pár rockosabb szám is.
Chrissel és Borival nagyon elvoltunk. Készült pár kép, de csak Vendelinben.

 Már volt múltkor bejegyzés arról, hogy mennyire jó/nem jó filmekben játszott, most itt egy kis összeállítás arról, hogy milyen hajkölteményei voltak a filmek alatt. Vannak nagyon megdöbbentőek is, de a többség csak szimplán gáz :D

süti beállítások módosítása