Nálatok van síszünet?

2011.02.06. 22:01

funny graphs - Guess You Don't Live in Chicago

Mivel a Zagar idén lesz 10 éves ezért egy hatalmas nagy koncertet terveznek a Trafóban. Én nem ismerem a helyet, de az okosak azt csiripelték, hogy ez nem túl nagy. Ennek ellenére bizton állíthatom, hogy a koncert viszont kurva nagy lesz. El se merem képzelni, mi lesz ott egy Wings of Love alatt..
A koncert február 12-én lesz. Jegyeket már lehet venni elővételben itt (2000/2500Ft). Most pedig tessék hallgatni a hozzá készült kis videót ;)

 Az idei várakozós filmek egyike. Daniel Craig amúgy is spanom, Olivia Wildeba meg már régóta szerelmes vagyok, na és persze Han Solo is menő csávó. Mi kell még egy fasza filmhez?
Itt a Super Bowl edition trailer. Lessétek!

Fight the power!

2011.02.06. 12:45

 

Gillette Venus reklámok

2011.02.06. 11:26

 Szerintem sokkal jobbak ezek a reklámok, amikben nem sulykolják, hogy már pedig ez jó, hidd el, hanem olyan mindennapi példákat mutatnak, ami akár meg is történhet - ezekre a reklámokra ez persze nem igaz - igen tudom, elbasztam a bevezetőt - de ez jutott most eszembe.
Ettől függetlenül ezek a reklámok is kurva ötletesek. Ja és köszönet érte Szaszunak ;)
A tovább után pedig jönnek a reklámok ;)

Valentin nap

2011.02.05. 19:40

 Kövezzen meg mindenki aki szerint egy fasz vagyok de ez csak egy nagy hype. Annak ellenére, hogy boldog kapcsolatban - éltem eddig a bejegyzésig :D - azt gondolom, hogy ez a nagyon szerelem nap dolog egy faszság. (Amúgy a spell check, miért húzza alá a faszság szót?)
Van egy nagy cégem és arra szakosodok, hogy sok ártatlan kis 14-15 évessel elhitetem, hogy a barátnője csak akkor fogja hagyni magát ha vesz neki plüss szívet és vagy a barátja csak akkor fogja szívből szeretni, ha vesz neki valami rendkívül giccses ámbár közben elhanyagolhatatlan ajándékot.
Lehet hogy csak nekem voltak elbaszott kapcsolataim, de a barátnőim nagy részétől semmi normális Valentin napi ajándékot nem kaptam. Már amire emlékszem. Ha meg nem is emlékszem, akkor biztosan nagyon tetszett...

Itt érkeztünk el egy alapvető igazsághoz! Akármennyire is klisés - a mai világban azt hiszem ez az egyik legzseniálisabb szó - de ha valakit szeretsz, akkor tökmindegy hogy épp milyen nap van.
Ennek eredményeképp van arra esély, egész pontosan 1/365, hogy épp Valentin napon kapjon a szívem hölgye valamit. Szóval itt szeretnék buzdítani mindenkit, hogy basszon az egészre, és csak azért se tartson Valentin napot. 
Fight the power és basszunk ki az árusokkal és a kibaszott 3000Ft-os macijaikkal. 

Ami egyébként felkúrta az agyam, az az hogy a közmédiában is - értem ezalatt a normális újságokat és vagy online magazinokat - ezzel van tele minden. Ha még csak most kezdődne, akkor meg is érteném, de már 3 hete Valentin nap van.
Ez is más lassan olyan lesz, mint a karácsony. Pontosabban a mikulás. De akár a karácsony is lehetne - Jézus fasza. Mert hogy már a karácsony is októberben kezdődik.

A mai koplex szitkozódás rovatunkat hallották. Köszönöm az interjút!

 

ps#1.: azt hiszem újra formában vagyok!
ps#2.: csak hogy mindenkit megnyugtassak: Niki sem nagy Valentin napos.

 

És te mit szoktál hazudni?

2011.02.05. 14:25

funny graphs - There's No Place Like Home

2011 02 04

2011.02.05. 00:54

 A héten nem voltam túl aktív. Nincs erre komolyabb magyarázatom hirtelen, csak ilyen baszni bele hangulatom volt egész héten és inkább csak Californication-t néztem, meg egyedül boroztam, miközben a felhalmozott filmjeimet irkáltam lemezekre.
Azt is mondhatnám, hogy mozgalmas volt a hét. Múlt szombaton kiderült, hogy anyámék elválnak. Azt hiszem erre szokták US barátaink azt mondani, hogy fucked up situation. Én meg azt mondanám inkább erre hogy. Hát nem tudom. Most ide valami kurva frappánsat akartam írni, hogy mennyire örülök valahol ennek.

Nyilván ez tényleg egy elég fucked up situation, és biztosan nagyon szar lesz, de az a tudat, hogy van rá remény, hogy nem kell anyámmal egy háztartásban élnem, ez olyan erőt, mint semmi más.
Gondolkoztam azon is, hogy majd írok valami vicceset erről elválokapádra is, de aztán annyira nem volt ihletem az egészhez, hogy nem lett belőle semmi. 
Mivel lassan a végéhez közeledik érthető okokból a blog - az elválokapádtól - majd azért biztosan lesz rajta búcsúposzt vagy valami.

Most megyek. A lelki állapotomra való tekintettel elszívok egy szál cigit. Fuck the system!

Who is awesome? U R AWESOME!

2011.02.05. 00:17

süti beállítások módosítása