Ebédre jó is lesz

2011.08.13. 13:47

 

Comic :: Beer Head

2011.08.13. 13:18

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Rövidfilm :: Bridge

2011.08.13. 13:12

 A kis erdei tanmese jól bemutatja, hogy sokszor milyenek vagyunk, ha ragaszkodni akarunk az igazunkhoz. A makacsság határtalan, pedig sokszor egyszerűbb lenne, ha engednénk az igazunkból.
Aranyos rajzokkal, csattanóval.

Google plus

2011.08.13. 12:41

 Már nem annyira új a dolog a neten, és nem is ezért akarok írni róla, hanem inkább egy kis áttekintés, hogy miért jó, miért nem jó, mi van rajta, miért érdemes beregelni - mert hogy érdemes.
Adok majd pár tippet is, hogy mivel lehet elindulni rajta, és mik a buktatók.

Kb. 2 hónapja indult útjának a Google Facebook gyilkos közösségi honlapja, aminek a konkrét célja az, hogy földbe tiporja a már nem feltétlen monopol helyzetben lévő Facebookot.
A netes hypenak köszönhetően az oldal elég hamar megtelt emberekkel. Az első egy héten több mint 20 millió regisztrációt jelentettek az elemzők. Ehhez a Facebooknak sokkal több idő kellett.
De elég a rizsából, jöjjenek az észrevételek.

 Elég érdekes főszereplő választás. Ezek után nehéz lesz megmagyarázni, hogy nem a tini korosztályt próbálják elcsábítani. A szereplő gárdában vannak nagy nevek is, szóval még akármi is lehet. 
Mindenesetre én elég zs kategóriás filmnek érzem. A Twilight fanoknak biztos bejön a fiúka. 

Kanbuli

2011.08.13. 08:04

 Tegnap előtt átjött pár hever egy kis mókázásra, mert a csajok leléptek nyaralni és mi meg gondoltuk, hogy akkor mi is alkotunk valamit. 
Bevásároltunk, egyik haver meg hozott egy csomó sütnivaló húst, szóval megvolt minden ahhoz, hogy jó legyen a parti. A legjobb az egészben talán az volt, hogy csak páran voltunk és a banda fele instant jött. Egész este iszogattunk, kajáltunk, dumáltunk meg röhögtünk :D
Elég erősre sikeredett a dolog, mert a banda első távozói is 4 körül indultak el, a maradék meg itt aludt és csak fél 5 körül lőtték a pizsit.
Tegnap délben megreggeliztünk, ittunk, akinek kellett józanodott, szóval összeségében jó napot zártunk :D
Aki ismerős az láthatja is a képeket G+on meg facen. A többiek képeit még várom.

Dexter Season 6

2011.08.10. 12:12

 Gondolom már mindneki nagyon várja, hogy most akkor mi is lesz Dexter további sorsa. Végre jött ki egy kis infó, hogy mi is lesz az új évadban. A szereplők elmondása szerint ez az évad lesz az eddigi legbetegebb. 
Természetesen lesz új ellenfél is, és visszatér Dexter dark pessanger-e is. Én már alig bírom kivárni, hogy lássam az első részeket, de sajnos október elejéig még várni kell rá. 
Addig is lessétek a lenti videót, hátha csillapítja szomjatokat.

Ezek a mai fiatalok..

2011.08.10. 11:52

 Egyre inkább kezdek kiábrándulni a mai fiatalságból - móndja a nagy öreg. Igaziból nem értem őket, és ésszel fel nem foghatom, hogy milyen életstílust kéviselnek. Fura ruhákban járnak - ez nem vicc - és fura zenéket hallgatnak. 
A "mi időnkben" még mindenki normálisan nézett ki. Mindenki nadrágban/farmerban járt, ami nem volt kiszagattva és flitterezve és hímezve. Nem. Sima kék volt és jó volt.
A pólókon sem volt semmi. Általában valami egyszerű minta volt rajta, pl. kockás, csíkos, stb.. Vagy nemes egyszerűséggel egyszínű.
Akkoriban még menő volt normális zenét hallgatni, aminek a szövege nem értelmetlen mondatok halmaza nyögésekkel és dium dishummal.
Ja és nem volt menő az ha bunkó vagy, vagy pl. az se volt menő, hogy az idősebbeket cseszegessük.

Ezzel szemben a "mai fiatalok" - persze nem mind, de látni elég példát - ennek a szöges ellentéte. A ruhák is kifordultak a világgal együtt. Legyen minél csicsásabb, meg Ed Hardysabb, meg flitteres, meg szagatott meg retro, meg "egyedi" meg kúl. Ha sima farmerban jársz, amin nincs legalább hímzés, akkor maradi vagy.
A zene is teljesen más irányba megy. Most már hála istennek van Justin Bieber - magyarul is MM néven - meg a többi szenny. A zenére nem is akarok több mondatot fecsérelni, mert kár is. 

A legnagyobb baj talán ez a kivagyiság. Akkor van ARC ha kiosztasz mindenkit és a helyi szórakozóhelyen cigizve (13-14 évesen) piálsz. A buszon hangosan hallgatod a zenét, és a szotyit is elszóród. 
Klisé nagyon, de annak idején mi még átadtuk a helyünket az idősebbeknek, de múltkor épp azt láttam, hogy 2 srác azon poénkodott a buszon, hogy hogy megmondta a "vénasszonynak" hogy menjen innen, mert ő biza nem adja át a helyét - így én tettem meg.

Azt hiszem erre mondják, hogy azok a régi szép idők. Igaziból kíváncsi vagyok, hogy hova tart ez a társadalom. Mi lesz mondjuk mire leszek 80 éves? 

Amúgy ha már buszos konfliktus, akkor kaptok egy videót is. Csilla mutatta nekem. Egy stand up-os válasza a mai fiatalokra.

Pólót tejesdobozból

2011.08.09. 20:08

 Ha van zsacskós tej, akkor miért ne lehetne dobozos póló? Hát pont ezért van! A Lega Lega alapvetően füzetekkel és naptárakkal húzza a piacot, de pólókat is gyártanak, amihez most megálmodták ezt a nagyszerű csomagolást is.
A dobozban a friss pólónk mellé kapunk egy kis füzetecskét is, amibe üres óráinkba azt írunk és rajzolunk, amit csak akarunk.
A doboz oldalán természetesn a felhasznált alapanyagok is szerepelnek, mint ahogy az egy jó tejesdobozhoz illik. Ezen kívül a nem is fel van rajta tűntetve, ha a színek alapján nem lenne egyértelmű, hogy kihez melyik tartozik.
A pólót dobozba ötlet egyébként, nem is olyan messziről, Horvátországból jött.
Hajtás után még pár kép.

Shmuel Linski durván szereti

2011.08.09. 19:42

 Pontosabban szereti a durva felületeket, és ez az imádat egészen odáig üldözte, hogy betonból alkotott mindennapi használati tárgyakat. 
Véleménye szerint a háztartásokban rendszerint csak a műanyagot, a fát és a fémeket használjuk, holott a beton is mindenki házában megtalálható, csak épp eltakarva, befedve, majd lefestve.
A beton jó tulajdonságait próbálta meg kiemelni ezzel a különös projektjével. A hangfalak hangzásához biztosan hozzájárul a beton a szilárdsága miatt, de azt senki nem tudja, hogy a kávé milyen lehet egy beton kávéfőzőből. 
Aki kíváncsi a beton kajakra is, az bátran látogasson el Shmuel Linski honlapjára.
További képek a hajtás után.

süti beállítások módosítása