Sobrino ház

2011.08.06. 21:28

 A ház berendezésének és elrendezésének alapja az volt, hogy legyen egy ház, ahol a szórakozás, kikapcsolódás és a munka egy helyen megférhet.
A ház alapterületéből adódóan egy irodaház is simán elfér egy házibuli mellett. A házat egy lankás területen építették fel, gondosan ügyelve arra, hogy a nap állása is megfelelő legyen.
A belső térben több különálló szobát is kialakítottak, melyek lehetővé teszik, hogy nyugodtan dolgozhassunk, míg a család többi tagja szórakozik. 
Az alaksorban kapott helyet a garázs és a borospince.
A házat főleg a minimalizmus jellemzi. A formák szögletesen letisztultak, főleg a beton és az üveg dominál. 
Aki pedig kinti pihenésre vágyik az az udvaron vagy épp a medence szélén ezt is megteheti. Ha éjszakai fürdőzésre adnánk a fejünk, akkor sem érhet minket semmi baj, mivel stílusos spot lámpák világítják meg a közlekedő folyosókat, illetve a medence alját/falát.
A tovább után még jó pár kép és tervrajzok is.

A rossz Barbie

2011.08.06. 21:00

 Szinte magam előtt látom a régi Barbie reklámokat, amiben bemutatják, hogy milyen jól meg lehet fésülni a haját, és van hozzá alapból 5 pár cipő, meg kis ruha, meg még isten tudja mi nincs.
Mariel Clayton pont ezt ragadta meg, ezt a tökéletességet és ártatlanságot, amit Barbie képvisel és teljesen a visszájára fordította. Mi lenne, ha Barbie mondjuk alkoholista lenne, vagy drogfüggő, vagy nemes egyszerűséggel egy gyilkos?
A tovább utáni képeken ezt nézhetjük meg. Sokszor a valós életben egy ilyen modell lány élete tényleg inkább a lenti képekhez hasonlatos, hiszen nap mint nap hallani lehet, hogy drogtúladagolásban halt meg, vagy alkoholfüggő, stb.
A tovább után még jó néhány kép a rossz Barbieról. Érdemes figyelni a kivitelező kreativitását is. 

Absolut Vodka promo videó

2011.08.06. 20:33

Kezet foghatsz a telefonoddal

2011.08.06. 20:21

 A spéci hátlapvédő természetesen Japánból jön - honnan máshonnan. Az ötlet egészen beteg. A cél az volt, hogy a tulajdonos biztonságban tudhassa a készülékét, és ha valakinek ehhez az kell, hogy megszorítsa a telefon "kezét", akkor ez nem lehet probléma.
Továbbá remek kiegészítő a magányos embereknek. (Rezgő mód..?)
Aki mégis úgy érzi, hogy ez a tok kell az iPhone 4-hez, az itt meg is rendelheti 65 dolcsiért (kb 13 ezer forint).
Creepy shit..

Napi WTF kép

2011.08.06. 20:10

 

Comic :: Who gives a shit?

2011.08.06. 19:48

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Kyle Bean faragott portréi

2011.08.05. 19:17

 A faragott szó nem a megszokott értelemben áll most itt. A lenti portrékat Kyle Bean ceruzákból, pontosabban a róluk lefaragott forgácsból készítette el. 
Gondolom sokan szórakoztunk a faragvánnyal, de nem hiszem, hogy bárki is ilyen profi szintre emelte volna a technikát. 
A tovább után még pár kép.

Deszkás nap #1

2011.08.05. 18:57

 Ma annyi nagyszerű deszkás videó jött szembe, hogy gondoltam, egy helyett, mindet megkapjátok. Van közte sima, trükközős, longboardos és még 3D-s is. Mindegyik igényes és fasza. Ha épp nincs más dolgotok, akkor nosza, a következő fél óra meg van oldva.
Ja meg közé keveredett egy bringás is, ha már a kultúráról van szó.

 Az első képek az új filmből, amin Catwoman is rendesen látszik. Úgy néz ki elkérte egy körre Bruce mociját.
Van még pár kép a tovább után.

 Bevallom, kicsit erős túlzás tron bikenak  hívni, de talán még arra hasonlít a leginkább, vagy mondjuk a Moby -After fanklipre. Az viszont biztos, hogy nagyon látványos és teljesen egyedi.
Aki ilyen dologra vetemedne, annak nincs más dolga, mint beszerezni egy agydinamót és pár ledet. A videón látszik, hogy az agy oldalán oldották meg a tápellátást. Az ötlet zseniális, a színváltós rendszer pedig már csak hab a tortán.

süti beállítások módosítása