Van élet Ajkán túl is

2011.07.21. 04:59

 Gondolom azért már mindenki volt Ajkán, az üveggyárban, vagy legalább a közelében. Én mindig is imádtam azt a helyet, mert egyszerűen szép és nyugtató volt nézni, ahogy dolgoztak az emberek.
A lényeg, hogy van nekünk csodálatos videónk egy üvegfújó üzemről, aki még nem látott volna ilyet. Természetesen a hangos zajok nélkül :)

Graffiti mobil

2011.07.21. 04:31

 A Barbie mobil már nem menő. Főleg nem a graffitisek körében. Egy ilyen busz viszont minden utcai művész nagy álma lehet. Van benne minden, ami kell. Első körben ugye a festék, meg persze új fúvókák, de van itt maszk, feszítővas, kötél és erőcsípő is.
Aki nem hiszi, járjon utána a tovább mögött.

SpinFizz - Summer in the City

2011.07.21. 03:58

 A zenét ammeg én csinátam, vót..

Late night

2011.07.21. 03:53

 Ezen beszarsz! Pedig van ilyen!

 Sokadik alkalommal látom kint a "A nevemet tudhatod, de az életemet nem ismerheted! Hallhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, hogy mit miért csináltam!" idézetet.
Ez szinte egy olyan örök klasszikus, mint hőn szeretett Coelho bármely csodás idézete. 

Néha tényleg szeretek a Facebookon lapozgatni, mert annyi problémás embert látni, hogy szinte öröm nézni, ahogy szenvednek. Az embernek valahol jó látni, hogy nem csak neki szar, hanem másnak is.
Ez mondjuk majdnem biztos, hogy hungarikumnak is mondható. "És a magyarok miért nem másznak ki az üstből? / Mert ha egy kimászna, a többi visszarántja"

Másfelől azért megnéznék egy ellenőrzött kísérletet arról is, hogy a tinédzserek mit éreznek olyankor, amikor megosztanak valamit? Sokszor elcsodálkozom, hogy miket írnak ki a népek.
Tudom, hogy lerágott csont, de pl amikor xy kiírja, hogy szar az életem, meg akarok halni, akkor rendszerint a barátocskái odaírják, hogy nem lesz semmi baj, majd jobb lesz.
Aztán meg visszaír, hogy ti ezt úgy se értitek.

Felmerül a kérdés, hogy akkor mi a mocskos retkes fasznak írta ki, ha egyszer senki nem érti. Ilyenkor bekommentelném alá, hogy hosszában vágjad kád forró vízben.

Ennyi volt a mai facebook agyfasz rovat ;) Szép álmokat ;)

 A napokban kijött a legújabb Harry Potter film is, de a sikerkönyvek írójának már most elfogyott a pénze.
Érdekes egybeesésként bejelentette a könyvek kiadója, hogy hamarosan érkezik a következő rész, a Harry Potter rising, amit további 3 könyv fog követni. Ezen könyvek története még ismeretlen.

J. K. Rowling elmondta, hogy az utóbbi időben nagyon megnőttek a kiadásai, mert az autogramok osztása miatt minden pénze tintára ment el.
Kézen fekvő a kérdés, hogy akkor hogy fog új könyvet írni, ha már aláírásra se telik neki. Rowling az új könyvét hitelből írja, és a várható nyereségből tudja majd kiegyenlíteni adóságait. 

A Harry Potter rising a kis Potter fiatal korát fogja bemutatni. Rowling elmondta, hogy az alapötlet egy varázsló óvoda volt, amit most végre megvalósíthat. 
A könyvből kiderül majd, hogy Dudly miként tiporta sárba a kis Harry-t még az iskola előtt.

Az új könyv nem csak Rowlingnak jön jól, de a Marvel comics már meg is vette rá a filmesítési jogokat, mivel Stan Lee legújabb agyszüleményei szerint Harry Deadpoolal is összefut az óvodában. 
Ha minden jól megy, akkor pár éven belül összemosódik a Marvel universe a Rowling féle varázs világgal.
Ha ez pedig bekövetkezik, akkor soha nem látott filmek láthatnak napvilágot. Stan Lee ezeket a pletykákat csak egy félreérthető twitter üzenetben kommentálta:

"Avada Kedavra, Wolverine!"

 

Kaleidoscope trailer

2011.07.18. 13:27

 Gondolom a nagy melegben mindenkinek megjött a kedve egy kis hűsöléshez. A hétre ugyan már nem mondanak, olyan gatyarohasztó meleget, de azért szerintem a többség, még most is simán kimenne egyet hógolyózni, ha volna hova.
A videó egy snowboardos filmet hivatott bemutatni. Nem utolsó sorban a zene se szar.

Pose &Sever Atlantában

2011.07.18. 13:16

 Aki még hasonló beteg streetartos videókra van kiéhezve az a Budapest Avantgarde blogon leskelődjön.
A lent látott videó amúgy egy sorozat része, szóval van még bőven ;) Have fun ;)

Van életem

2011.07.18. 12:49

 Az elmúlt pár hétben bebizonyosodott, hogy tényleg így van. Napközben nem is nagyon netezek, maximum egy gyors facebook, vagy G+, de ennyi. 
Viszont rengeteg filmet habzsolok. Az elmúlt pár hétben napi 3-4 film simán lement.
A köztes időtartamokban meg barátnőzök és jövök megyek. Igaziból ez teljesen kitölti a napjaimat, ezért szerintem bátran kijelenthetem, hogy a nyár végéig nem nagyon lesz bejegyzésáradat. 
Legtöbbször este lenne időm írni, de akkor meg már hulla vagyok, vagy épp Niki van itt.
Szóval zajlik az élet így nyáron, de gondolom ez azért nálatok is így van. 
Kellemes nyári szünetet mindenkinek. 
Aztán mindjárt mesélek majd az új családtagról is. Előre mondom, hogy nincs új mostohaapám. 

süti beállítások módosítása