Az IMDb kijött a napokban egy listával, amin az elkövetkező évek nagy durranásai közül azok szerepelnek, amik valamilyen formában folytatások lesznek, vagy rebootok. A listán van jó pár érdekesség, a teljesség igénye nélkül emelnék ki párat. 

Akit komolyabban is érdekel a dolog, az itt lesheti a listát és írhatja a naptárba, hogy mikorra kell a jegyet foglalni..
Tehát pár tipp:

xXx: The Return of Xander Cage
Ghostbusters III
Die Hard 5 
Indiana Jones 5
Lethal Weapon 5
The Wolverine
Percy Jackson és az Olimposziak - A tengerek szörnyei
(WTF? Az első rész után tényleg szükség van egy másodikra?)
Austin Powers 4 
Untitled 300 Sequel
 
(kíváncsian várjuk)
Kill Bill: Vol. 3

Ps.: Ja meg ma Vin Diesel bácsi azt mondta az arckönyvben, hogy lesz fast 6 is (azt hiszem nagyon nem lepődünk meg), de a címét még nem tudják, mert a hat az csak magyarul rímel a fast-tal.

 A képek a T magazinba készültek és faszák. Pont!

Pillanatkép az éjszakáról

2011.06.21. 23:34

 Biztosan volt már mindenki úgy, hogy annyira el tudta magát engedni, hogy tényleg csak a zenét érezte és közben csak a villogó fények törték meg a hangulatot. Szinte nem is hallod, ahogy szól a zene, csak a mély basszust érzed, ahogy összerántja a gyomrod és a szíved. 
Csak a plafont bámulod, miközben ugrálsz és iszod a maradék söröd. 
Csak az ránt vissza a valóságba, hogy a melletted levő fazonnak kifutott a söre a soik ugrálástól és a fele rád ment. Két körbenézés után visszarázódsz és a zenére tombolsz tovább. 
Valami ilyesmi. Enjoy the night

Az okostelefonok jövője

2011.06.21. 23:26

 Sajna ez még csak concept, de attól még bejövős. Csináltak hozzá egy kis videót is, amiben persze természetesen az összes funkcióját megismerhetjük a telefonnak.
Van benne pár jó ötlet, tessék nézni és ámuldozni.

süti beállítások módosítása