100 000

2011.06.10. 22:27

 És a nap folyamán megvolt a 100 000. látogatás is. Egyre inkább örülök a sok látogatónak, mivel az elmúlt hónapokba volt rá példa, hogy nem nagyon viseltem szívemen a dolgot, és keveset írtam, de azért mostanában igyekszem rendszeresen írni.
A napi átlagot is lassan sikerül feltornázni az elkurvulásom előtti időszakra, de mindez persze nem lenne lehetséges nélkületek. Szóval köszönöm az olvasóknak, Nektek, hogy itt vagytok, és nézitek, és olvassátok és terjesztitek az igét.
Remélem a következő 100 pár hónap alatt összejön. Aki úgy érzi az bátran lájkoltassa körbe a haverokkal a weinie blogot facebookon is.
Most pedig celebration!

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: blog update 100000

 A napokban felröppent a hír, miszerint nagy bajban van a film, mivel a filmben szereplő kérdéses Tyson koppintású tetkó szerzői jogokat sért. 
Az eljárás már folyik S. Vistor Whitmill (a tetkó megálmodója) és a Warner Bros. között.
A stúdió a tervek szerint digitálisan fogja eltüntetni a kérdéses tetoválást a filmből, és persze a borítókról is. 
A megállapodás alapján a tetkót decemberig kellett volna helyettesíteni egy másikkal, de a stúdió ennyi idő alatt nem tudta volna megoldani, ezért februárig tolták ki a határidőt.

Természetesen a kérdéses mű eltávolítása után a film sok helyen sántítani fog. A poénok közül is néhány erre van kiélezve, illetve még maga, Tyson is megjelenik a filmben, de ha nem egyezik a retusált verzió és a Tyson arcán lévő, akkor az a jelenet is értelmetlen.
Ezek után a stúdió próbálja menteni a menthetőt, és ha lehet, nem kívánják eltávolítani a tetoválást a filmből, de ha a bíróság úgy dönt, akkor nem lesz más kiút.

A nap legviccesebb plakátja

2011.06.10. 14:51

 Most mondjátok, hogy nem így van :D

1 perc alatt

2011.06.10. 14:48

 rengeteg szemetet generál a net, amint az lent is látszik. A mailek 99% spam :D

 A lenti kis videó most megmutatja, hogy hol is hibádzik a dolog! Szerintem a többsége igaz is, de ha már csak a felét megoldod, már akkor jó vagy. Pihenj, igyál kávét és néha menj el a gép elől. Igaziból már ezzel félsiker van.
Have fun!

Kis emberek a nagy világban

2011.06.09. 00:04

 A sorozat ismét új résszel érkezett, megint egy csomó aranyos és vicces képpel. Remélem tetszeni fog. Tessék a tovább mögé nézni, és rádöbbenni, hogy milyen hatalmas is a világunk.

 Soha nem tudok betelni, az ilyen lassított videókkal. Esküszöm ha azt vennék fel, hogy valaki hogy hány, még azt is megnézném, annyira megszépíti :D

Gumball Machine Weekend

2011.06.08. 01:01

 Na honnan jött a cím? Na honnan? Aki megmondja az kap egy magasztaló kommentet tőlem.
A videó két szuper aranyos, vagyis csak az egyik, mert a másik galád, rágó autómatát mutat be. Vagyis nem mindegyik rágó. Mindegy. A lényeg hogy nézzétek mert jó!

 Stockholmban tudják mi a jó, és nem félnek elrugaszkodni a normálistól. Itthon szerintem alapvetően az a baj, hogy a szavazóbázis nagy részét a nyugdíjasok, vagy legalábbis az 50 fölöttiek teszik ki, nekik meg semmi nem tetszik, ami jó. (enyhe átköltés a Másnaposok első részéből)
Lényeg a lényeg, hogy szerintem nagyon jól néz ki a metró belseje, ezzel a sok színnel és különböző textúrával. Az is nagyon ötletes, hogy sok helyen nincs rendesen eldolgozva a sziklafal, hanem csak úgy, rusztikusan, durván úgy maradt. És láss csodát jól néz ki!
A vörös égboltról már nem is beszélve. Tessék inkább a tovább mögé kattintani és nézni az Istókhalmaiakat még 30 képen. 

A nap megállapítása

2011.06.08. 00:33

 és tényleg..

süti beállítások módosítása