Képgyűjtemény #1

2011.06.05. 22:47

 A tovább után még több, mint egy tucat válogatott kép. Kikapcsolónak jó is lesz ez most, én úgy döntöttem. Vagy valami ilyesmi..

Egy kis esti szórakozás

2011.06.05. 22:27

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: eyecandy

A hónap garázs ötlete

2011.06.05. 21:35

 Bár hozzá kell tenni, hogy az elmúlt pár évben, sem láttam hasonlót. Nem lövöm le a poént, de annyit bizton állíthatok, hogy ez egy megfelelően elmebeteg ötlet a 441db vízcsepp után. 
A garázsról egyébként tudni kell, hogy akár hangár ként is használható, vagy elfér az összes kocsi benn, ami az utcában van.

441 vízcsepp

2011.06.05. 21:29

 Akármennyire is hihetetlen, vannak olyan emberek, akiknek olyan gondolatok pattannak ki a fejükből, mint itt ez is. Van aki arra szentel időt, hogy építsen egy két tengelyes gépet, ami egy hab-gumi lapra vízcseppeket tesz. Egészen pontosan 441db vízcseppet, amelyek pontosan 3,3mm átmérőjűek. 
Aki nem hiszi, az kattintson a playre!

A mai eredmény

2011.06.05. 21:21

 Mostanában rászoktam a futásra. Igaziból  több szempontból is jó ez. Első fő szempont, hogy végre sportolok valamit, mert már kurvára elpunnyadtam. Mindemellett végre tudok normálisan aludni és esküszöm még a közérzetem is jó tőle. 
Amikor először mentem, akkor úgy voltam, mint Forrest Gump - "aztán arra gondoltam, hogy akár futhatok tovább is.
Először csak a Győr tábláig akartam futni, de az csak 1,5km, és akkor még semmi bajom nem volt. Ezért aztán tovább futottam, meg még tovább. Aztán a végén majdnem meghaltam már, de mikor hazaértem, akkor már kurva jól éreztem magam. 

Itt az útvonal. Nem a teljesen pontos, mivel a google maps csak az utakon tud navigálni, a sima szar régi földutak nincsenek benne. Az E ponttól a holtág külső részén futok, úgy csatlakozok a G-hez.


View Larger Map

Mono - Battle to Heaven

2011.06.04. 23:45

 Régen volt már olyan zene, ami azért került ki mert a zene része volt a lényeg. Hát most itt van. Mindent kikapcsolni, zene be, kizárólag szilikonos fülessel és merengeni. Csodálatos és zseniális. 

Rating :: Thor

2011.06.04. 23:40

 Ma volt szerencsém végre megnézni a hőn hypolt nagyszerű filmet. Igaziból nagyon kíváncsi voltam már, és a sok trailer meg poszter után már kíváncsi voltam, hogy mit lehet kihozni ebből a dologból.
Tudni kell, hogy a történet, nem a viking istenekről szól, hanem ez a képregény adaptáció, aminek semmi köze nincs ehhez.

A Marveltől már megszokhattuk, hogy a történetek nem túl földhöz ragadtak, de ennél a résznél ez különösen igaz. Még most se értem, hogy IMDb-n hogy kaphatott annyit, amennyit. 
A történet szerintem rém sablonos - már amennyire ezt el lehet mondani, egy földre szált kalapácsos félistennél, aki robotokat gyilkol. 
De tényleg ez a helyzet. Vagy nem is a sablonossal jellemezném, inkább a kiszámíthatóval.

A történet annyi, hogy van két testvér, akik majd ha felnőnek átveszik apjuktól a trónt. Természetesen vita lesz, hogy kié legyen, és már csak robbangatni kell, és persze kiderül, hogy az egyikük még kapzsi is és hataloméhes.
Ha ez még nem lenne elég, akkor lesz benne szerelem is, meg icandy, amit most Natalie Portman vállalt fel.

A filmenk amúgy pozitívuma a hölgy, meg az az egy-két poén, amit elnyomtak benne. Még Tonny Stark is előkerül benne - az komoly poén volt.
Sajnos nálam ennyi volt a pozitívumok listája.

A film végére olyannyira megsemmisülten néztem, hogy már azt se nagyon értettem, ki kivel van és akkor most nem az a lényeg, hogy kinyírjuk a főellenséget? Hát mint kiderült nem, mert a földi szerelem kioltja a rosszat az emberből és még az ellenségét sem akarja megölni. 
További fordulat persze, hogy ezért fel kell áldozni a szerelmet. 

Végső pontozásomban keményen mélyen végzett a film: 3/10. Ennyi, nem tudok rá többet adni. Tény és való, hogy hangulat kérdéses is, de nem hiszem, hogy ha vidáman néztem volna, akkor 4-nél többet kapott volna.
 

Napi okosság

2011.06.03. 20:21

 

 Kate MacDowell szobrainak témája főleg a környezeti változások. Ezen belül a klímaváltozás, a környezet szennyezés és hasonlók. Ha ez még nem lenne elég, akkor az egészbe még visz egy kis történelmet, vagy esetenként rejtélyeket is.
Katt a továbbra!

 A klip viszi el a hátán a zenét, de az nagyon. Rengeteg épülettel dolgoztak és mind remekül néz ki éjszakai fények mellet. Tessék nézni és elámulni!

süti beállítások módosítása