Bollywood-i robot akció

2011.03.12. 23:20

 Azt hittem, hogy a kamion alatt átcsúszó lovast nem lehet überelni, de szerintem sikerült. A terminátor sorozat elbújhat. 

UNREAL

2011.03.12. 23:08

Azt hiszem nem kell sokat mondanom. PLAY! 

 

Budapest

2011.03.12. 22:46

 Megint feljöttem Pestre, mert Juditnak segítenem kell költözni. Már kimértünk mindent, és megnéztük, hogy esetleg még mit kell venni, szóval talán nem lesz gond.
Már kora délután feljöttem, pontosabban akkor indultam Győrből, de fél 5-re már itt is voltam. Azóta voltam a Sugar Shopban is Szaszuékkal, ami egy kib kurva király hely, szóval majd írok is róla, amint lesz egy kis érkezésem rá.
Holnap is korár reggel indul a nap, szóval nem si nagyon leszek már este, de holnap azért igyekszem majd alkotni valamit.

In the Heat of Los Angeles

2011.03.10. 19:00

 A cím gondolom mindenkinek megvan már. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom az éjszakai életet hallgatni. Amikor már csak néha egy-egy rendőrautó, vagy mentőautó elviharzik az utcában, vagy épp csak az eldobált sörös dobozokat fújja a szél, vagy ilyesmi.
Az ilyen nyugodt estéken mindig egy nyári este jut eszembe, ahogy egy megsárgult fényű higanygőz lámpa alatt a felkopott aszfalton rágyújtok egy száll megviselt, meglapult cigarettára. Közben talán még egy macska is elrohan előttem. Hallgassátok! Katt a képre!

via Yummie

Napi Mindfuck videó - Dogstep

2011.03.10. 18:35

 Gerelytől nyúltam eme remek videót. 5 percig ezen röhögtem. Elmebeteg emberek, akiknek túl sok a szabadidejük rulz!

Műsorvezetés

2011.03.10. 18:30

 Ma az egyik órán, kivételesen lényegtelen, hogy melyiken, egy összeállítást néztünk. Az első dolog, ami eszembe jutott, az az volt, hogy miért is jut eszébe valakinek egy olyan műsorvezetőt berakni egy műsorba, akiről szinte biztosan lehet tudni előre, hogy mindenki utálni fogja.

Ilyen például a Neo FM-nél az István Dani. Nem tudom miért, de én nagyon rühelem. Ahogy beszél, ahogy affektál, vagy éppen ahogy csak levegőt vagy, vagy csak azt mondja, hogy jó napot. Egyszerűen utálom és kész.
Ettől függetlenül persze még lehet jó ember, meg biztos az is, és szívesen elbeszélgetnék vele egy kávé mellett, hogy kiderüljön így van-e, de attól a rádióba még utálom.
Ez tipikusan egy olyan kérdés, ami már valahol egy lerágott csont, de mégis mindig elkövetik ezt a hibát.
Ha valaki nem ért valamihez, akkor nem kell rábízni. Ilyen volt a fotózásunk is. Nem hímkurvának álltam, csak kellett a tablóra is valami.
Ott is rögtön az volt, hogy "akkor most egy kis mosoly" és persze mindenki magára erőltette a kis mosolyt, aminek az lett a vége, hogy a banda 2/3-a tök hülyén nézett ki.
Valakinek jól állt, de a legtöbb ember az vagy teli szájból mosolyog, vagy egyáltalán nem. Na és ezek az emberek tök hülyén néztek ki.

Szóval itt szeretnélek titeket megkérni, hogy ha egyszer úgy adódik, hogy műsort vezessetek, vagy ti legyetek a felelősek azért, hogy ki kerül oda, akkor kérlek, hogy jól döntsetek.
 

Nőnap

2011.03.08. 23:11

 Ma van nőnap, amikor szívünknek kedves hölgyeit ünnepeljük. Sajnos az Alma együttesnek nincs nőnapi száma, azért csak egy fél pucér bácsit kaptok. Talán nem haragszotok meg érte. Ha esetleg a sörhas jobban bejön, akkor bátran keressetek :D

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: nők nőnap

 Azt hiszem még talán az Öcsikém című nagyszerű családi vígjáték/dráma/lovestory/akciófilmben volt valami hasonló cucc. Nem gondoltam, hogy valaha valaki lesz ilyen elborult és megcsinálja..

Fázom

2011.03.08. 22:56

 

 Ez még akár igaz is lehet, hiszen itt van. A smart water névre keresztelt vízet próbálja nekünk eladni. Én mondjuk mindig is szkeptikus voltam az ásványvizekkel, ami a csapból jön, nekem az is pont ugyan olyan jó. 
Persze a reklám rámutat, hogy egyértelműen hülye voltam eddig. 

A kis srác amúgy arc az elején :D

süti beállítások módosítása