Happiness

2011.01.09. 22:15

 

Férfi prostikat keresnek!

2011.01.09. 22:01

 Az ember ilyenkor elgondolkozik, hogy mekkora buli lehet az, hogy ha az ember fia pénzért - neki fizetnek - dughat. Aztán eszedbe jut, hogy a jó nőknek van pasijuk. Szal csak a rondák jönnek, meg az öregek. 
De nem erről akartam beszélni. A lenti kis cikk részletből kiderül, hogy Új-Zélandon beindult a bolt, és vállalkozó szellemű fiatalokat keresnek. A 176 dolcsi nem is rossz - számolj utána - de ha belegondolsz, hogy ezzel mit vállalsz.. Az első 1-2 óra még biztos poén lenne, de szerintem 3-4 óra után arra se lenne erőd, hogy kibontsd a gumit. Mindenesetre érdekes, "hogy elkurvult a világ".

Egyedül a Facebookon több mint 700 fiú jelentkezett a nagy presztízzsel járó állásra, melyre csak Új-Zéland legkeményebbjei és a legstabilabb idegrendszerrel rendelkezői lesznek alkalmasak. A pillangófiúk órabére az intézményben, melyet  Pammy's-nek hívnak, 176 dollár lesz óránként – írja a New Zealand Herald.

Ezért a relatíve magas órabérért azonban nem csak állóképességet kell nyújtaniuk: többek között szexterapeuta tart nekik tréningeket, mert az expolitikus tulaj szerint, aki maga is nő, a férfiak nem túl ötletesek az új technikák alkalmazásában, pedig ha egy nő már fizet a szexért, akkor biztos nem azt akarja kapni egy kigyúrt boy toytól, amit otthon a pocakos, kopasz férje is nyújtani tud. A fiúk teljes körű neveltetést kapnak a nőkkel való bánásmódban, hogy aztán tökéletes szolgáltatást tudjanak nyújtani a valószínűleg az idősebb hölgyek közül kikerülő klienseknek.

via NőklapjaCafé

 Egyelőre nem sokat tudni a csodagépről, csak annyit, hogy a motorok és az autók tulajdonságait ötvözi. Meglátjuk mi lesz belőle. Aki megnézné minden oldalról, az kattintson a továbbra.

Felnőtt filmek

2011.01.09. 21:34

Jacko és Mr T mulatnak

2011.01.09. 21:30

 

Editors - The Racing Rats

2011.01.09. 21:24

 Lynettenek köszönjük a nagyszerű pörgős zenét ;)

Kori

2011.01.09. 21:19

 Már tegnap este meg voltam vadulva, hogy nekem korizni kell mennem, de aztán senki nem ért rá, mert valamilyen oknál fogva az emberek nem akarna este korizni egy befagyott tavon közvilágítás nélkül, akkora ködben, hogy 5 - azaz öt - méterre se lehet ellátni.
Végül aztán Laposra mentünk Borival egy piára - az elmúlt négy napban minden nap ittam :/ - de aztán hamar haza is jöttünk. 
Sokat nem voltunk, de a tegnapi napnak éppen ez kellett, hogy ne legyen annyira uncsi.

Ma viszont voltunk korizni. Nikivel még nem is voltunk, és most hirtelen felindulásból elmentünk. Jött Bori is meg Chris is. Nagyon jó volt. Utoljára talán tavaly koriztam, de akkor is csak egyszer. 
Közbe mennem kell, de majd még jövök ;)

2011 01 09

2011.01.09. 14:02

 Ma végre normális napom van. Az elmúlt pár nap nagyon nyögve-nyelősen ment és nem nagyon tudtam mit kezdeni magammal.
Ma viszont időben felkeltem, reggeliztem, leszedtük a fát, kitakarítottam már az akváriumot is, megcsináltam a DeepHills blogot - most már van infinite scroll, meg szép Century Gothic betűtípus - meg megcsináltam még egy blog.hu design-t. Erről egyelőre még nem szólok, mert most indult az oldal, de majd ha lesz kontent, akkor nyomatok arról is egy kis infót. A lényeg, hogy éttermekről, kávézókról, filmekről és könyvekről írnak rajta.

Jelenleg épp a még Csabitól kapott nagyszerű muzsikákat hallgatom, szóval gyanús, hogy van kinézőben egy-két DeepHills album is!

 

Klónok

2011.01.08. 19:28

 Ma mutatta Niki az oldalt és lesz ebből még valami. Egyelőre nincs túl sok kontent az oldalo - 2 oldal, de szerintem még pár hét és beindul. Nikinek köszönjük.
A napi agyzsibbasztó rovatot látták. Katt a képre.

süti beállítások módosítása