Comic :: Comfortable

2010.02.28. 20:58

 

Cyanide and Happiness, a daily webcomic Cyanide & Happiness @ Explosm.net

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

WebArt :: Gondolkozni #4

2010.02.28. 12:01

 

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: webart

Laza szombat

2010.02.28. 11:48

A péntek este után nem is nagyon bánom, hogy nem volt tegnap este semmi. Andi jött át, vele jó volt mrá dumálni picit. Mostanában nem találkozunk annyit sulin kívül mint szeretnénk, mert neki is van épp elég programja, meg nekem is. Jól kibezséltünk mindent, meg meggyőztük, hogy a kaszinótojásban tényleg nincs hús.
Este úgy volt, hogy majd lesz nagy workshopos dolog, mert már múlt héten se jött össze, vagyis "csak" Adéllal tudtam találkozni. Szóval úgy volt, hogy majd most jön mindenki, és majd húde jó lesz, de aztán senki nem ért rá. Sophie kint felejtődött Péren, Martin-Gréta nem ért rá sajnos, Adél meg szintén elfoglalt volt, szóval semmi téma.
MÉg facebookoltam, meg felraktam a képeket és mentem szunyálni.  Most még jövök egy "reblog if" packal aztán szerintem majd csak este jövök újabb cuccokkal.

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: andi bymyself

Weinie's Candy 2010/1

2010.02.27. 22:50

 

Egy ideje már gyűlnek a képek, csak soha nem volt időm őket feltenni, főleg nem tumblr-re szóval most inkább egy packba rendeztem az utóbbi 500 képet. Kicsit ugyan kissebb mint a multkori pack, de szerintem 500 kép se rossz. Remélem tetszeni fog. Sophienak ajánlom :) Képre kattintva tölthető.

 

WebArt :: Collaboration

2010.02.27. 18:25

 

via Colour Your District

 

Fashion :: Malactáska

2010.02.27. 18:08

 

Andi ne nézd meg! Már késő.. Mindenesetre nagyon beteg :D Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, talán még picit én is undorodom tőle. Vagy nem tudom. Mindenesetre azért kéne.

 

 

via Ups!de

 

Szerző: weinie4

12 komment

Címkék: fashion

6020

2010.02.27. 18:02

Tovább után van videó is róla.

Iluv Győr

2010.02.27. 17:49

Ez mekkora egy média húzás volt bazz. Nem tudom ki mennyire követi az oldal fejlődését, de történt, hogy az eddigi tulaj fogta amgát és átadta/eladta a domaint egy másik szervezetnek, akik zenei ajánlót nyomatnak a helyén. Ergó fogták és felfutatták a címet kb egy hónap alatt, de lehet hogy kevesebb, most meg egy tök más tartalmú oldal kacsint vissza rád. Valahol dühös vagyok, főleg mert Somtamnak akartuk megmutatni Bojekkel, hogy mekkora nagy partiarcok vannak itt Győrben, erre nem letörölték az oldalt.
Én jó poénnak tartottam, de úgy tünik marad a zeneajánló ezek után. Kíváncsi vagyok meddig fogja hozni a látogatókat az oldalnak a régi tartalom.
Az oldal amúgy elektró és "underground" zenét játszik, és legfőbb partnere meglepő módon a private beat fm. Csodálatos. Hallgassátok sokat.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: balhé

Bridge - GinTonic

2010.02.27. 17:42

Bocsi, hoyg tegnap nem jöttem, de annak is megvolt az oka. Történt ugyanis, hogy suliba kaptam egy smst régi barátomtól Somtamtól, hogy ha telefon kompatibilis vagyok akkor hivjam már fel. Hazaértem és már elég későn hívtam, mert elötte még mamánál is voltam, és már azt hittem hogy későn hívom, mert talán már itt sincs Győrben, de mint kiderült még le se jött.
A terv az volt hogy lejön, mert még volt nála egy rakat könyvtári könyv és le kell adnia. Kitaláltuk, hogy mivel ő is akar jönni impróra ezért majd ott találkozunk, mert még nem tudja fixre hogy mikor ér ide.
Imprón elvileg találkoztam volna Vandával és Csillával, de nem volt sehol senki. Azért feltaláltam magam, leültem, beszéltem Bojekkel, néztem az előadást aztán végülis befutott Somtam is. Jó votl újra látni. A szokásos laza szerelés és a hülye vigyorgás :D
Hozott nekem ajándékot is: 4db polót - meg lettem ruházva. Mert magának akarta megvenni őket, de túl kicsik voltak rá - szerinte azért mert túl izmos - szerintem meg a sörhas - és ezért inkább megvette nekem. Igazság szerint kurvajópolók azt kell hogy mondjam. Az egyik piros alapon egy cimke amire az van ráírva hogy: if found return to pub :D Kurva nagy :D Van egy mustangos is, az is elég kedvenc. Van egy "i love feminists and cute lesbians" meg egy foot soldier feliratú. Mindegyik elég hülyén néz ki, pont az én stílusom.
Impró után találkoztunk Sophieval. Örültem neki, hogy végre tudtunk találkozni, de aztán a nagy öröm hamar odébbállt, mert ahogy leültünk Wansörbe a sörünk-vodkanarancsunk-pláinkánk mellé rögtön csörgött a mobilja, hogy hol van - a barátja volt - mert mint kiderütl elfelejtette. Epic fail. Utána Somival dumáltunk kicsit, megittuk a maradék sörünket.
Go haza, lepakoltunk, közbe Bojek is csatlakozott hozzánk. Még kajáltam, meg anyutól kaptunk absinthot és úgy döntöttünk, hogy alapozni pont jó lesz. Megittuk, ahogy kell - meggyújtva.
Aztán kb 12:30 felé elindultunk Bridgebe. Útközben Bojek még kajált egyet a döneresnél, aztán kb 1:00 re oda is értünk Bridgebe. Somtam meghívott a belépőre, amit igaziból nem bántam, mert az utóbbi hetekben nem vagyok eleresztve. Zrásig sikerült is maradni, közbe gin tonic volt a sláger. 4-5db után már kellőképpen elengedtem magam és egy gyenge pillanatomban, mikor a Placebo - Every me every you szólalt meg kegyetlenül betámadtuk a táncteret. Bojek közbe nőzött, szóval Somtammal nyomultunk. Faja volt. Ja hozzá kell tenni, hogy ahogy beraktuk a cuccunkat a ruhatárba a srác megdícsérte a "return to pub.." polómat. Somtam persze majd kitért a hitéből, hogy rögtön az első ember megdícséri, holott az az ő polója lenne :D
Csocsóztak is a srávok, de én nem vagyok túl erős úgyhogy én csak személő voltam.
Záráskor hazaindultunk, aztán el is feküdtünk itthon. Elterveztük, hogy faszát fogunk reggelizni, de aztán sikerült 12 körül felkelni, szóval nem sok maradt a tervből. Hozzá kell tennem, hogy egyszer megyek el bulizni, akkor is másnap reggel 8 kor telefonon keresnek. Ilyen névnapi emlékeztető szar is cserregett a mobilomon, meg felhívtak egyébként is, de mire felvettem volna, hát nem letette a galád..?
Gyorsan lezuhanyoztunk, még dumáltunk egy sort, és megnéztük a Kurvák és Kamionosok buli képeit neten aztán nekiálltunk ebédelni is.
Ebéd után árkádoltunk. Széjjel van a lábam. Árkád után meki aztán könnyes búcsút vettünk  egymástól. Fasza naap volt. Somtam azért fel tudja dobni a hangulatot ha idekeveredik Győrbe. Talán jön szülinapomra is. Bojeknek is kiadtam utasításba hogy itt a helye. Remélem az is jó lesz. Arra is meg kell írnom a meghívókat, vagy mi.

Rock'n Rolla Main

2010.02.25. 22:52

A film nem jött be, de a zene az nem szar. Egy kis igazi angol rock.  Yeah man!

süti beállítások módosítása