Régen volt már rendes deephills, igaziból nem tudom, hogy mi az oka neki, de a lényeg, hogy most megint van. Nem gondoltam, hogy Massive Attack-ék ilyet is tudnak, mert az egyetlen emlékem tőlük a House főcímdal: az meg szar. Nekem legalábbis nagyon langyinak hangzik, szóval azt nem tudnám napi 10 órába hallgatni, ezt meg inkább.

Kicsit pszichederikus hangulatot ad a zene, néhol csak zaj. Nem az a csajozós fajta na, inkább ilyen otthon ülsz, hangosan hallgatod, eleged van a világból feelingű a dolog.
Az album nem nagyon emlékeztet - engem -  az előzőekre, de ezt mintha már mondtam volna, szóval azért az látszik, hogy ezt az albumot nem az eddigi számokból újrakeverve adták ki hanem valami újat kellett most leteni az asztalra.
Ritmusos, ha épp nem csinálsz semmit azt veszed észre, hogy a lábad és/vagy kezed az asztalon játszik az ütemmel. Mint tudjátok én basszus függő vagyok és ha sima fülessel kellene zenét hallgatnom 1 óránál tovább,  tuti tarkón harapnék egy zsiráfot, szóval arra akartam kilyukadni, hogy kellemes kis basszus aláfestések is vannak benne szóval érdemes igényes cuccon lejátszani és nem az otthoni konyharádión.

Érdekesség, hogy van egy ilyen nevű sziget is a Dán partoktól kb 45-50 km-re. Nem tudom, hogy lehet e köze az albumhoz, vagy hogy van e jelntősége, de az még külön érdekesség hogy a hely zászlaja meg zöld-piros-fehér.

Na jöjjön aminek jönnie kell, albumart, meg tracklist meg zene. Van letöltési link is - kedves Adélnak ajánlom.

Tracklist:

 

1. Pray For Rain (featuring Tunde Adebimpe)
2. Babel (featuring Martina Topley-Bird)
3. Splitting The Atom (featuring Robert del Naja/Grant Marshall/Horace Andy)
4. Girl I Love You (featuring Horace Andy)
5. Psyche (featuring Martina Topley-Bird)
6. Flat Of The Blade (featuring Guy Garvey)
7. Paradise Circus (featuring Hope Sandoval)
8. Rush Minute (featuring Robert del Naja)
9. Saturday Come Slow (featuring Damon Albarn)
10. Atlas Air

Van nekik myspace is:
http://www.myspace.com/massiveattack
itt lehet hallgatni is, meg konceritnfó, meg ilyenek.

Ez meg itt klip:

Itt meg le is tudjátok tölteni:

I believe in porn

2010.02.21. 11:26

 

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: webart

Komment nevek

2010.02.21. 11:13

Most jövök a blogokról, és azt figyeltem meg, hogy ahol osztani akarnak a népek ott nem saját nevet használnak. Ez a legnagyobb képmutatás a világon. Amikor szépet írok akkor felvállalom, hogy x-y vagyok, ha meg esetleg ellenvéleménybe ütköznék, akkor meg fake nevekkel jövök elő? Ugyan már..
Egyébként azt is érdemes megfigyelni, hogy a kommentelők kis vagy nagy betűvel írják saját nevüket. A kisbetüs saját név valami problémára ad okot, szóval valami nem stimmel. Nincs önbizalma, vagy valami ilyesmi a hivatalos megfogalmazás.. Mondjuk pont jót mondok, mert az én nevem is kisbetűs.. Semmi baj.
Aztán vannak a számos nevek. A kedvencem az mikor csaj mailje/neve pl: Jenny12 és megkérdezed, hogy miért 12? A válasz rendszerint: mert 12 éves voltam mikor ezt a mail címet csináltam.. BOOM HEADSHOOT! Nem lenne logikusabb a születési év? Az legalább mindig konstants - Martin most szidna, hogy olyan szavakat használok, amiket senki nem ért.
Ja és még mielött rákérdeznétek:
-nem négy évesen csináltam a mailem/nevem
-és nem 2004-ben születtem
Most rájöttem, hogy igaziból 2 mondatot akartam erről írni, és eredetileg twitterre akartam kinyomni, de ahogy látom megint sikerült pofáznom róla 12 sort.

Szerző: weinie4

7 komment

Címkék: blog

Az ibolya kék..

2010.02.20. 18:46

 

 

Rövidfilm :: Pivot

2010.02.20. 18:20

Mostanában rá vagyok kattanva az ilyen rövidfilmekre, mert annyira izgalmasak és jók. Itt van ez a mostani is. A vége elött teljesen kész voltam. Zseniális.

via Color Your District

 

Szerző: weinie4

5 komment

Címkék: film

Rómer

2010.02.20. 18:07

Remélem ma sikeresebb lesz azért a dolog, mint mondjuk tegnap volt. Elvielg leszünk egy páran. Adél tuti jön, Vandának is szóltam aztán hogy el si érte e hozzá az más kérdés. Talán Zsófi is jön bár ő másnapos vagy mi, de azt mondta, hogy 8tól talán jön. Ja meg a másik biztos emberünk Szami. Szóval talán jó lesz.
Már jó lesz kezdeni valamit magammal, mert a tegnapi nap nem sokat dobott a lelki világomon, szóval mára kell valami komolyabb dopping, valami szocializálódás mert nem lesz ez így jó.
Főleg azért, mert itthon sincs semmi biztató. Eddgi apu normális volt, de ma nem tom mi baja volt. Egész délelött csapkodott, meg becsapta az ajtót, meg elvonult mindig. Nem értettem hogy mi baja van. Anyám meg egyébként is aról híres hogy sokat fogallkozik velünk, úgyhogy délelött úgy éreztem hogy a mi kis koalíciónk apuval is felszakadófélben van, de aztán délutánra meggondolta magát és azóta itt bent ül nálam és készségesen azt a zenét hallgatja amit én is, ami nagy szó mert azért néha linkin parkkal próbára teszem az idegeit, de a lába csak úgy jár az ütemre a padlón.
Még egy órát kell itthon elszenvednem és mehetek Rómerbe. Már csak azt nem tudom, hogy laptopot vigyek e, mert ahogy ismerem a többieket ugyis az lesz a vége, hogy mindenki kockulni fog és akkor meg én mit csinálok ott majd?
Szami azt mondta, hogy intéz majd nekem ilyen Alternatívás plakátot, sőt majd szerintem suliba is elnyomok párat, majd beszélek vele.
Apropó alternatíva. Aki spanom facebookon annak mondom, hogy ajánlottam ilyen rajongói klubbot nektek (mindenkinek). Ilyen alternatívás. Olvasátok alterblogot is mert elég jó cikkek szoktak kint lenni, meg ugye elég sok győr-témájú van, szóval lehet is bátran hozzászólni.
Most valami nagy tarolásra készül Martin szóval figyeljetek majd :)
Azt hiszem ennyi a nagy mai történés. Most találtam zenét, történetesen Massive Attack-ot, amiről én eddig csak azt tudtam, hogy a dr. house zenéjét ők csinálták - ami egyébként szerintem egy fos, akármennyire is szeretem house bácsit - és most meg kiderült, hogy ők nem csak olyat tudnak ám, hanem jó zenéjük is van, csak azt meg rejtegetik a kis cselesek. Szóval ma még lehet hogy jön zene is.

Iluv Győr

2010.02.20. 14:43

Pár napja indult ez a blog és már most nagyon nagy sikernek örvend. Igaziból valahol én is örülök neki, mert végre egy hely ami az én, na és persze a picit is gondolkodó emberek véleményét hangoztatja.
Aki még nem ismeri annak mondom, hogy a blog győri partiarcokat rak ki és lassan olyan sikerrel, hogy a napiszar.com - összekaphatják magukat.

A készítők arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy a sok műmacsó és partiribanc nem ide való, és nem is szeretjük őket, szóval ha nem akarnak közröhely tárgyává válni, akkor változtassanak magukon, mert ez gáz.
Rengeteg kép megy ki az oldalra, napi 30-40 szerintem simán, szóval lehet válogatni bőven. Külön érdekes, hogy az emberek felét még ismeri is látásból az ember. Nagyon jól kiemeli a lényeget, de kár is lenne itt akármilyen professzionlis elemzésekbe belemenni, a lényeg a raj csávók és sexy cicababák és a celeb koppintások fikázása, ahogy lehet.
Mondjuk néha találunk olyat is, ami nem hiszem hogy bárkinek bökné a csőrét, mert helyes lányok, vagy épp normális arcokat is láttam már pár képen, de tény hogy a képek 95% real, és igazi parti-rajok vannak rajta. - partirajok vannak rajta.. érted.. rajta a rajok.. haha.. - szar poénnak is egy a vége:

Checkoljátok az oldalt ;) Katt a képre!

 

Szerző: weinie4

6 komment

Címkék: fashion balhé

Mostanában már csak röhögök rajta komolyan mondom, mert egyszerűen zseniális amennyire ostoba szegény nő. Akárhányszor meglátom indexen, vagy akárhol a képét, vagy hogy újabb videó már fogom a fejem, mert tudom, hogy megint egy ostoba riport lesz belőle. Soha nem tud semmi értelmeset mondani, és talán nem is nagyon tudatosul benne. A legutóbbi fonográfos videóban is igazán okos dolgokat mondott, de a mostanival sem hazudtolta meg önmagát.

Háttérkeresősdi

2010.02.20. 09:44

Aki facebookon is figyel minket az már láthatta, hogy szervezkedtem picit.

Gondolom már észrevettétek, hogy a blog háttere az új változtatsok óta nem nagyon illik a helyére és már kéne kezdeni vele valamit. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha Ti ajánlanátok képeket, amiket majd szavazásra bocsájtok az oldalon és 10 nap alatt kitaláljuk, hogy milyen is legyen az új hátterünk.

Pár kritériumot azért megszabnék: - legalább 1280*1024 es felbontású kép
- a mintázat miatt azért lehessel látni hol kezdődik a tartalom és hol végződik
- lehetőleg ne legyen pornográf illetve faj és kormányellenes (ha elég jo pucér nénis akkor maradhat :D )
- színvilágban harmonizáljon, vagy legyen kontrasztban a blogdesignal - érthető módon azért vaalhogy passzoljon a jelenlegi fehér-fekete - piros designhoz

Azt hiszem ennyi elég is lesz.
A képeket a weinie4@gmail.com címre küldhetitek javaslatokkal, kommentekkel egybefűzve. Határozott aktivitást várok.

Az akció időtartama:
Február 20-tól
Március 1-ig

A képet küldők között kisorsolásra kerül egy szelet csoki - bocsi, kicsi a költségvetés - közjegyző jelenléte nélkül - lefizethető vagyok.
A nyertes kép beküldője vendégem egy sörre, borra, teára, melegszendvicsre, sültkruplira, kávéra - csak egy ezek közül - és természetesen kap ő is mellé csokit.
A két nyeremény nem zárja ki egymást. A második és harmadik helyezett kézzel készült elismervényt kap nagyszerű teljesítményéért.

Az építő jellegű javaslatokat is szívesen várom.
Hajrá mindenki :)

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: blog

süti beállítások módosítása