A mai tipikusan jó példa erre. Egy ideg vagyok amúgy ilyenkor, mikor simán ráérnék foglalkozni mindennel és ilyenkor meg nincs semmi. Igaziból nagyon szívesen irkálgattam volna ide posztokat, vagy facebookoztam volna akárkivel töri tanulás helyett, de nem volt semmi.
Bezzeg mikor meg ide oda kell rohangálnom, és napokig nem is nagyon ülök gép elé, akkor meg kormányfők mondanak le, meghalnak holmi Michael Jacksonok, és mindezek tetejébe még: ilyenkor találnak fel új designos dolgokat a designerek. Hát hogy van ez kérem szépen, hogy Murphy soha nem alszik.?

Vagy például az is pont ilyen, mikor erős paprikát eszem. Nem eszem, mert nem bírja a gyomrom. (Ez abban mutatkozik meg, hogy először csak fáj, aztán meg olyat morfondírozok magam alá, hogy még én is megijedek.) De ha mégis eszem, mondjuk évente 2-3szor, akkor tuti hogy pont akkor kell elmennem WC-re, kezet fogni a lányok kedvencével, vagy megvakarni a sas szemem. 
És ha már itt tartunk, hogy én elmesélem, hogy milyenek a vastagbél ürítési szokásaim erős paprika fogyasztás után, akkor már azt is megosztom - nem kell megijedni - hogy ezt tudom azzal überelni, hogy mindezen statisztikák tudatában, mégis volt rá példa hogy én meg is vakartam a szemem, vagy elmentem a legkisebb helységbe.

Azt hiszem megkaptátok a napi fárasztó élményáradatot mára is

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: bymyself

Black passion

2010.11.14. 20:10

Missing

2010.11.14. 19:24

Hasonlók még itt!

Blinky trailer - teaser

2010.11.14. 19:18

Napi okosság

2010.11.14. 19:11

 

Történelem

2010.11.14. 19:03

 Igaziból nem tudom, hogy a tanárok mit gondolnak. Félreértés ne essék, nem vagyok tanár utáló, meg semmi. Elismerem én, hogy mi meg baszunk tanulni, de ez még nem ok arra, hogy horribilis mennyiségű anyagot adjanak fel - úgy se tanulják meg alapon.
Ma történt, hogy nekiálltam törire tanulni, és szembesültem vele hogy a füzetem kétharmada már betelt, és ennek a kétharmadnak a 80%-át meg kellett tanulni. Ez végső soron, mindenféle számolások után is több mint a fele. És természetesen nem volt rá egy hét, hanem csütörtökön közölte, hogy akkor hétfőn írunk - mondjuk én meg tanulhattam volna tegnap is - de ez akkor is irreálisan sok.

A fő probléma az igaziból, hogy nem is egy lineáris témakörről van szó, hanem többször megszakad a dolog és máshonnan folytatódik és ha még nem is lenne ez elég akkor több szemszögből kell megnézni. Nevén nevezve ez a két világháború közötti időszak.
Csak a németekről 4 külön leckében tanulok. A franciákat és az angolokat nem is említve. 

Kérdezem én: ki a faszom tud megjegyezni kb 200db évszámot rendeletekkel és törvényekkel nyakonöntve?! Ki?! Aki tud ilyet az kérem felém jelezze, hogy gratulációmat közölhessem felé.
- Tisztelt Tanár Úr, ön tisztában van vele, hogy nem csak az ön órája létezik a világon, és hogy a szünet jelentése annyit tesz: megszakítani a munkát?
- Nem.
- Köszönöm az interjút.

Potterék megöregedtek

2010.11.14. 18:44

Tovább után van olyan is, amin a többiek is vannak..

Comic :: Cold one

2010.11.14. 11:25

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Segítség

2010.11.13. 16:29

 Mindenkinek vannak olyan ismerősei akikkel valami nem stimmel. Nem tudod, hogy mi, csak azt tudod hogy zűrösek. Aztán tudod azt is hogy ez nem jó, meg szegény, most milyen rossz neki, mert hogy neki milyen rossz az élete, és az emberek akik körülveszik mind ostobák.
Segítesz is neki, és akármennyire is utálod, és a faszod kivan az egész helyzettel, akkor is tudod, hogy neki biztos még rosszabb és majd ha te most még vele leszel, akkor biztosan majd jobb kedve lesz és biztosan majd jobb lesz a világ.
Ez még megy pár hétig/hónapig, aztán rájössz, hogy kurvára nem változott semmi. Te belefektettél erőt, kitartást, szeretetet és talán még pénzt is, de neki még mindig szar az élete.
Aztán rájössz arra is hogy igaziból ez nem a te hibád, mert nem te vagy elbaszott, hanem ő. Szóval ha van egy elbaszott barátod, akinek nagyon szar az élete, akkor ne segíts neki, mert a tiedet is elbassza. 
Konklúzióként azt mondanám, hogy azért szar az élete, mert ő már beletörődött, hogy neki szar, és úgy se lesz jó, meg így se lesz jó. És aztán végül is nem is lesz jó.

süti beállítások módosítása