Comic :: -75 life

2010.11.07. 13:02

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

*

2010.11.07. 13:00

 Tegnap voltunk Bridgeben. Elég durván televolt. Találkoztunk jó pár arccal, mondjuk Balage és Kömi sokáig nem tűntek fel, de egyszerűen akkora tömeg volt, hogy úgy voltunk vele, majd előkerülnek, mi ugyan nem keressük meg őket.
Újdonság számba ment, hogy rengeteg buzi volt. Nincs semmi bajom velük, de undorító volt, hogy vonaglottak. Mondjuk volt pár pillanat, amikor különösen vicces volt - amikor párna körbeállták és kiröhögték őket.
Nem maradtunk sokáig, fél 3 körül már jöttünk el. Mondanám, hogy nem volt az igazi, de én soha nem voltam oda a szombati Bridge partikért.
Találkoztunk Zsanival is, de ahogy elnéztem már nem volt toppon, mert úgy megijedt tőlem, vagy inkább úgy mondanám, hogy már nem nagyon ismert meg :D
Ott volt amúgy Bori, Kata, Cinky, Kömi, Balage, Chris, Előd, Szaszu és Mircsi is. Egy futó pillantásra még Szilágyi kollégát is láttuk.

The Illusionist trailer

2010.11.07. 12:54

Hófehérke zenélni áll

2010.11.07. 12:51

 Mindig is imádtam az ilyen összevágott/alászinkronizált cuccokat, de ezt most még nekem is beütött. Zseniális, ahogy a különböző hangokból összekreálták a számot. Hófehérke - Partybitch!

via Liszteslada

MindFuck! :: I have a dream

2010.11.07. 12:36

via Nutellás Peccsdzsem & Szar a zene

 Tegnap este kaptam Bojkitól és azóta függő vagyok. Nem tudom letenni/elkapcsolni. Zseniális. Az egész albumot "megvettem", de még nem értem a végére. Gyanús hogy DeepHills album lesz belőle.

Street view 3D-ben

2010.11.07. 12:25

 Ma reggel kezdtünk el nézelődni a világ szegleteiben, hogy milyen utcák vannak, aztán rákerestünk, hogy a győri hogy áll, de a Google féle még leginkább sehogy. Aztán megtaláltuk a Norc féle verziót, ami Győrt is és még pár hazai várost is magában foglal. Először csak simán nézegettük a saját utcáinkat - mert hogy nekünk vannak - aztán hirtelen találtunk egy 3D szemüveg ikont a sarokban! 
Kurva jó! Szóval akinek van 3D szemüvege, az kerítse elő és nezelődjön. Akinek meg nincs, az simán megnézheti panorámákban a várost.

Philippe Tournaire gyűrűjei

2010.11.05. 20:16

 Foggalmam sincs, hogy mi motivál valakit, hogy ház formájú gyűrűket csináljon, de az biztos, hogy nagyon elmebeteg. A házak amúgy különböző városok építési technikáit jellemzik. Nektek melyik kéne?

süti beállítások módosítása