A napokban olvasgatok innen is cikkeket és egész jó bejegyzések vannak, szóval gondoltam veletek is megosztom. Tessék szemezgetni és tanulni is belőlük ;) Onlinemarketing.blog.hu

Reggel amikor felvettem a nadrágomat elszakadt. Ez egy tipikus basszameg helyzet, mehetek venni valamit helyette. De ezt szeretem, ráadásul Nagy Cég terméke, konkrétan C&A-ban vettem. Tehát irány a bécsi úti Stop-Shop. Kérdezem az eladót: ugyanilyet akarok. Az nincs. Mondom mekkora kell. Olyan méret nincs. Nincs. Kedvesség sincs. Olyan szinten kezelt le, hogy az nemcsak engem zavart, egy másik eladó ezt látva inkább segített (bár az undok nő volt az osztályos...).

Végül találtam nadrágot, majdnem pont olyat, és méretben is jót. Meg is mondtam a nőnek, hogy nem tetszett a viselkedése, és hogy normális helyen már nem dolgozhatna. Mégcsak bocsánatot se kért. 

Ezek után bementünk egy játékboltba. Az eladó valamit írt a pénztárban. Kérdeztük, amit keresünk, van-e. Egy intés, hogy arra. Aztán csinálja tovább a Nagyon Fontos Munkát. Segíteni? Eladni nekünk? Ugyan! Nem is vettünk semmit.

Ez így normális. Ehhez vagyunk szokva. De most ez valahogy annyira fölbaszta az agyam, hogy órák óta füstölgök miatta. Ez így tényleg normális?

26 film 85 másodperc alatt

2010.10.10. 22:21

Dexter plakátok

2010.10.10. 22:17

 Ty Mattson követte el ezeket a csodálatos plakátokat/posztereket. A tovább után van még pár évadokra leosztva. Minden poszter egy évad. Tessék lesni és ámulni az utalásokon.

Eyecandy :: Sexart

2010.10.10. 22:06

Katt a képre ;)

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: eyecandy

Ilyen székeket az iskolákba!

2010.10.10. 21:54

 Azt hiszem nem lenne több olyan gyerek, aki betöri a fejét, mert hintázik. Mondjuk így semmi izgalom nem lenne benne, ezért én mondjuk tuti, hogy oldalra hintáznék inkább :D

Love New York

2010.10.10. 21:49

 A párizsi divathét alatt ünnepeli a Printemps az amerikai divatot és ezért néhány - egészen pontosan 14 -  üzlet kirakatába elhelyeztek ilyen és ehhez hasonló hatalmas printeket. A mintákból amúgy pólók is készülnek majd, ha minden igaz ;)
A tovább után van még. Szerintem kúl.

Today :: 2010 10 10

2010.10.10. 21:39

 Ma már nem lesz több szöveges poszt, max elválokapádtólon, de ne vegyétek készpénznek. Tudni illik, ma megjött anyu. Volt Siófokon meg pesten, meg még ki tudja, hogy hol. Hála istennek hozott magával egy zsák faforgácsot, mert hát az végül is jó ha van a háznál.. Meg csinált egy pár "nagyszerű" fényképet, amit majd nekem meg kell szerkesztenem. De jó lesz.

Hála istennek azért a nap többi jobban telt. Apuval nagyon jól elvoltunk a hétvégén, tényleg jó volt a hangulat. Főztünk, rendezkedtünk, dumáltunk, elmentünk hidat nézni meg ilyenek.
Ma volt itt Niki is. Most tőle is kaptam feladatot, szóval most lesz mit csinálnom :) Sőt ma még bűnözők is voltunk kb 5 percig, mert loptunk kavicsot. Egészen konkrétan az egyetemi építkezésről elloptunk kb fél kiló (5-6 marék) kavicsot, mert kell az akváriumba. Szóval ha az építkezés csúszik, mert kavicsot kell után rendelni, mert 20 négyzetcentiméterre kell még, akkor mi vagyunk a hunyók. Akarom mondani ő, én tagadok mindent, mert én már büntethető vagyok.

A ma esti program, hogy rakok még kontentet minden blogra, aztán irány a konyhába tonhalkrémért, és filmnézés. Niki mellett nem mertem megkockáztatni a tonhalkrémet, mert az még 2 fogmosás után is simán érződik :D
Szóval most megyek. Aloha!

via Yummie

Chemical Brothers - Starguitar

2010.10.10. 20:44

 Tessék nézni a többit is DeepHills blogon!

Napi nyúl :: Twin Rabbits

2010.10.10. 20:41

süti beállítások módosítása