Ma jött egy felháborodott levél egy lánytól, aki azt fájlalta, hogy miért nincs több nyilvános WC a városban. Aki volt már hasonló helyzetben - mindenki - az átérzi a helyzet súlyosságát. A legjobb igaziból egy olyan szoba lenne, mint a Harry Potter filmben. A szükség szobája..

Egy átlagos vasárnapon egy átlagos lány felül a buszra! Kettő busszal kell hazajutnia! Felszáll az elsőre, már azon érzi, hogy gondok vannak pisilni kell! Leszáll! Vár a buszvégen, akkor már nagyon-nagyon kell! Nézi, hova mehetne be wcre! Azt hiszi jön a megváltás mikor meglátja a buszvégen a wct! Hatalmas sor, fizetős, nála egy árva forint sem! Akkor már majdnem elájul, tök leizzad, hogy mi lesz ha ennyire ember előtt megtörténik a baj? Felszáll a második buszra! A busz k*rva lassan megy és rázkódik mint az állat! Képzeld el! Tök leizzadsz majdnem elsírod magad de bírnod kell mert azért mégis..! Azon gondolkodsz vajon leszállj e valami bokornál de sehol egy normális hely, sehol egy nyilvános wc és minden bolt zárva vasárnap!  

Végül is a végén csak megúsztam a dolgot! Futva értem haza és ledobálva a cuccaimat jött a megváltás!

Az alapvető probléma amúgy szerintem abban van, hogy egyrészt nincs aki fent tudná tartani ezeket, és főleg nem biztos hogy mindenki használná. És tulajdonképpen pont ezért nem éri meg fent tartani. Én pl az itthoni nyilvános WCktől undorodom. A legtöbbjük annyira koszos/mocskos, hogy jóformán jobban jársz ha belefosol a saját gatyádba. 
Na meg hát nem lehet minden sarkon WC. 
 

Fight the power! Több tiszta bokrot!

Fotó :: Clint

2010.09.12. 12:55

Hogy készül a HDR videó

2010.09.12. 09:30

 Én eddig még nem is hallottam róla, de most már biztos, hogy fogok csinálni pár HDR képet az itthoni géppel is. Egyszerűen zseniális. Kicsit olyan a városnézet, mintha GTA4-ből lenne vágva, vagy nem tudom.
A videókat amúgy 2db 5Dmk2-vel csinálták mert az "olcsó". A videó után a linken szöveg is van, hogy mi is ez, és miért is jó ez, és hogy kell csinálni..

Itt a cikk!

Ki nevet a végén?

2010.09.12. 00:31

 Most fejeztem be Adam Sandler egyik újabb filmjét és hát mélységesen csalódtam benne. Az egy dolog hogy elbasztam az életemből 2:30 percet egy filmre, de hogy egy Adam Sandler film ilyen szar legyen.. Hát ezt nem tudom hova tenni..
Csapongott ide oda, de füle, se farka..

Tegnap délután kaptam a filmet Szaszutól és nagy izgalommal vágtam neki, mert imádom Adam Sandler filmjeit, de nagyot kellett csalódnom benne.
A legnagyobb probléma az volt, hogy az eddigi félig vicces, félig komoly film helyett kaptunk egy szomorú elgondolkoztató történetet, ami még nem is lenne baj - lásd Távkapcs - de ez a film egyszerűen nem neki való!

A történet főszereplőjeként Sandler egy stand up comedy színészt alakít, aki már befutott és nincs más dolga mint a magángépével furikázni, és koktél kortyolgatni a kurva nagy házában.
Egy nap aztán jön a nagy csapás: kiderül hogy halálos beteg. A színek szürkék lesznek, a kaja nem ízlik, és már a viccelődés sem megy a színpadon.
E helyett találkozik egy feltörekvő színésszel, Ira-val (Seth Rogen - Zack and Miri make a porn) akiből rendes stand uppost próbál faragni.

Ebből még akármi is lehetne, de igaziból innen kezdve sehova nem tart a történet. Még az is logikus lenne, hogy bekapcsolódik a volt barátnő (Leslie Mann), akivel újra egymásba szeretnek, de aztán ez a szál is összekuszálódik.
Azért merem elspoilerezni, mert tényleg egyszer nézős film, és ha nem nézitek meg, akkor se veszítetek semmit. Szóval végül megjelenik a nő férje (Eric Bana) és mégse jönnek össze. 
Hát milyen dráma az ilyen, mikor a haldokló színész még csak össze se jön a szerelmével. Közben kiderül, hogy nem is haldoklik. Ez már az abszolút slusszpoén az egészben.

Aztán hirtelen a film vége felé végre jön egy normális váltás! Ira rádöbben hogy George Simmons (Adam Sandler - humorista) nem az az ember akinek gondolta, és igaziból egy fasz. Ebből aztán események láncolataként az jön ki hogy összebalhéznak. Ez lehetne a tanulság a film végére, de itt még mindig nincs vége.
Az utolsó képsor, ahogy kibékülnek. WTF?!?!

Tehát a film főbb szálai:
- George Simmons halálos beteg
- felfedezi Ira-t, aki a legjobb barátja lesz
- előkerül a felsége, és összejönnek
- kiderül hogy kutya baja, mégsem haldoklik
- előkerül Laura férje
- Laura mégis a férjét választja
- Ira összebalhézik George-al
- kibékülnek

Na most mond meg mi ez, ha nem csapongás. A másik dolog, amit nagyon fájlalok, hogy a szinkronban (igen, szinkronosan néztem, én kérek elnézést) a poénok fele szar. Nem tudom, hogy az eredetiben is, vagy csak ebben, de ez gáz volt na.
Laura férjének az akcentusa is kurva vicces lett volna, de a filmben ez abszolút elveszett. Amikor meg erre épülő poénok voltak a filmben, az meg egyszerűen gáz volt.

A sok negatívum ellenére azért meg kell jegyezni, hogy volt pár jó poén is, és néhány jelenet egészen megindító volt. Sajnos ezek nagyon kis százalékban fordultak elő, így nem sokat húznak felfelé a történeten..
Ja és Eminem is megjelent a történetben. Hát az kurva nagy volt :D 

Összegezve: A film evés, tanulás, alvásra nagyon jó de ne várjunk tőle semmi mást. Adam Sandler néha elnyom egy jó poént, de messze nem annyit, mint megszokhattuk tőle. A végső rating nálam: hát nem is tudom.. legyen 5, de ez nagyon jószívű volt. 5/10 

Comic :: C4 yourself

2010.09.11. 21:19

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Túlélés az Ikeában

2010.09.11. 21:17

 Gondolom bennetek is felmerült már a kérdés, hogy vajon mitévők lennétek, hogy ha kitörne a III. VH és egy Ikeában ragadnátok pár alapvető eszközzel (fogas, kés, kötél, bortartó) és 30 000 náci zombival. A megoldás a lenti videóban van. Nem kell kétségbe esni.
Ha viszont eddig fel sem merült benned, hogy egy Ikeában kell túlélned, akkor feltétlen nézd meg a videót, így is elég nagy felelőtlenség volt, hogy eddig nem gondolkoztál rajta.

 Azt hiszem nem kell sok mindent hozzáfűznöm. Egyszerű, letisztult, áramvonalas,  gyönyörű és persze fekete. Na meg nem utolsó sorban instantget!
Tovább után még, ha csorgatni akarod a nyálad.

Saw 3D trailer

2010.09.11. 20:28

 Nem tudom hogy hány bőrt lehet még lehúzni erről a történetről. Az egyetlen mentsváruk a készítőknek az "új" 3D technológia. Ha ez kifújt, akkor már tényleg semmi nem marad. (Hála istennek..)

IKEA reklám :: Sweet home cat

2010.09.11. 20:21

 Ti láttatok már szar IKEA reklámot? Hát én sem! Itt egy újabb aranyos reklám cicákkal.

 Azt hiszem senkinek nem kell bemutatni az abszolót túlélőt, Bear Gryllis-t. Egy darabig nagy fanja voltam én is, de aztán napvilágot látott pár belső videó, miszerint a felvételek fele kamu. Ennek ellenére én bírom a fazont.
Az ilyen bakikat kihasználva új Chuck style vicceket csináltak Gryllis főszereplésével. Aki még olvasna a lentihez hasonlókat az katt a via linkre.

Bear Grylls már kétszer meghalt, de magas fokú kiképzésének hála már kétszer megszökött a Mennyországból.

via Samponfedő

-update-
Újabb adag idézet itt!

süti beállítások módosítása