Busz

2010.09.05. 12:17

 Tegnap ugye voltam kint Nikinél és mivel 10mm-et esett percenként, ezért elhatároztam, hogy akármennyire is nem szoktam buszozni, de most azzal fogok menni.
Főleg azért nem használom, mert egyszerűen nem kell, másfelől meg pont ezért nincs bérletem, és pont ezért kell jegyet vennem, ami meg kurva drága. Oda vissza valahova kb 600 Ft, ami azért szerintem elég sok. Viszont tény és való, hogy az ember zuhogó esőben nem szívesen megy bringával - főleg ha nincs sárhányója.

Tegnap hazafelé volt igazán vicces. Nem elég, hogy lassan jöttünk mint az állat, de egyszer csak, mikor megálltunk a színháznál, fogta magát a sofőr és kiszállt. Elment a gyrososhoz és beállt a sorba. 5 percet álltunk min a megállóban mire visszajött.. Szépen kicsomagolta és nekiállt enni. Az első három harapás után ajtó becsuk, motor indít. Beszarás. 
Szóval megvolt a tegnapi kaland is.

Én igen!

2010.09.04. 15:14

Imádtam ezeket a rajzfilmeket. A Büdi volt a legnagyobb arc, az tuti. A Hódító hódok se volt semmi, és persze a Tom & Jerry és a Fecsegő tipegők, az örök kedvenc.

Napi cukiság

2010.09.04. 15:00

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: fotó nyúl

Fürdő - Zuhany

2010.09.04. 14:53

 Mivel elég sok interior és design blogot is olvasok ezért elég konkrét elképzelésem van arról, hogy milyen lakásom lesz, ha majd egyszer nagy és gazdag leszek. Ha nagy nem is, de gazdag még lehetek.
A napokban találtam ezt a zuhanyrózsát, ami pont beleillik az elképzelésembe. A design letisztult és nagyszerű. Semmi csicsa, csak a forma és a funkció. Amúgy meg imádom az ilyen "vízesés" zuhanyzókat. Csak legyen már saját lakásom.
Tovább után még képek az érdeklődőknek. Sajnos egyelőre csak koncepció, de ha minden jól megy, akkor mire nagy leszek, addigra lesz.
Cicis nénit nem adnak hozzá, szóval várom a jelentkezőket..

Legyen már jó idő!

2010.09.04. 14:46

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: fotó nyár

Nyugalom és szar idő

2010.09.04. 14:44

 Azt kell hogy mondjam, hogy annak ellenére, hogy az első napokban még dicsértem a szar időt, hogy ez majd nekünk jó lesz, hogy a suliba nem fájdítjuk a szívünket, na most ahhoz képest már kurvára elegem van belőle. Mert az még oké, hogy nincs 30 fok, sőt egyre inkább már 20 sincs, de az hogy hol esik, hol fúj az már nekem is sok. A főprobléma az, hogy nincs konkrét "szar idős" cipőm, ezért a vászon cipőknek kell kibírniuk a kiképzést. Persze a 2 cm-es vizet nehezen viselik, na meg persze én is.
Régen basztam a hidegre és póló-zakó kombóval simán járkáltam suliba még decemberbe is, de ahogy öregszem, úgy egyre jobban megjön az eszem. Jelenleg a szobám sarkában ülök és nyakig be vagyok takarózva. Egyedül a kezem van kint, hogy tudjam kezelni az egeret meg tudjam nyomkodni a gombokat.

Ma megyek ki Nikihez is. Már több mint egy hete nem láttam és már nagyon hiányzik, de egyszerűen hét közbe nem tudtam kimenni, mert vagy ide-oda rohangáltam, vagy szakad az eső. Ami alapjába véve nem lenne feltétlen nagy probléma, csak mivel én bringával közlekedek, ezért ez tud okozni, némi problémát..
Nagyon beteg volt szegény, de most már elvileg jobban van. Remélem hogy így is marad és mihamarabb kigyógyul belőle.

Judit sincs toppon. Most is csak fekszik, szóval nem hiszem, hogy nagy buli lesz este, vagy hasonló. Talán csak beülünk valahova, vagy megint átmegyünk egyet biliárdozni Hullámba.
Most megyek, de még azért rakok ki nektek valami izgit.

Comic :: Green

2010.09.04. 13:19

 Azt hiszem elég nagy oltás ez az összes zöldnek :D

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

ARC plakát kiállítás

2010.09.04. 10:48

 Találtam pár nagyon jó plakátot. Aki élőben is szeretné megnézni az szeptember 22-éig az Ötvenhatosok terén, illetve az arcmagazin.hun lehet megnézni.
Tovább után még.

Elfekvős

2010.09.02. 22:39

 Igaziból nem is egy darabból van, hanem 152 rétegből, amiket egyenként ragasztottak egymáshoz, majd meghajlították őket, végül pedig kapott egy vörös mahagóni lakk réteget az egész. 
Egyszerűen gyönyörű és a maga nemében elég perverz. Mint egy gyönyörű nő, amit csak simogatni szabad. Természetesen az ülő és lábtartó részek eredeti bőrből készültek, kézzel.
Tovább után még képek. Az áráról egyelőre nem tudni semmit, de talán jobb is így nekünk, mert még leesnénk a székről. A széket-fotelt-kanapét-akármit Kyle Buckner követte el. Érdemes nála nézelődni. Most milyen jó lenne egy ilyenből laptopozni.. hmm...

Goldenblog 2010

2010.09.02. 22:04

 Hát nem nyertem, de nem vagyok igaziból elkeseredve. Tényleg nem. Igaziból azt sem hittem hogy a top50-be bekerülök, szóval ez is igen nagy eredmény. Elvileg ma van a kihirdető parti, de nem nagyon írnak hogy mi van, azt is csak twitterről tudom, hogy nem én nyertem - de valljuk be ez azért várható volt. Vagyis én vártam. Igaziból az volt  a kérdés hogy a top 40, top 30, vagy top 20-ba kerülök-e be. 
Mindenesetre köszönöm mindenkinek, aki szavazott rám és szurkolt. Nagyon jól esik, hogy vagytok egy jó páran akik olvastok és szavazásra/nevezésre méltattatok.
Jövőre újult erővel vágunk neki, és reméljük, hogy megnyerjük. 
Mint mondtam teljes lista nincs, de ha lesz rögtön rakom ki, hogy mi az állás, és hogy a top 50-en belül hányadik lettem.

off
végre van a google chromeban is helyesírás ellenőrző, szóval ezentúl el is tudjátok majd olvasni, hogy mit akartam leírni.
on

-update 2010 09 03-
Hát nem vagyok bent a top 10ben, de mint mondtam, jövőre rágyúrunk ;)

süti beállítások módosítása