Dánia

2010.08.22. 14:24

 Ma Csabin keresztül kaptam pár infót Esztertől, aki szintén kint volt Dániában, szintén Odderben és most nagyon bezsongtam.
Igaziból több dolog miatt nagyon jó lenne, de főleg a nyelvtanulás és hogy azt csinálhatnám, amit igazán szeretek. Ezekben az iskolákban nincs kötött tanterv, vagy vizsgák vagy ilyesmi, itt csak feliratkozol pár kurzusra/szakra, amit szeretnél és akkor azt tanulod fél évig.
Régen még teljesen ingyenes volt a dolog, most már úgy tudom hogy nem free, kell valamennyit befizetni 100-150e körül, de ha azt nézed hogy ezért fél évig kint vagy és kapsz belőle kaját, piát, szállást, és egy tanulmányi kirándulás Dánián kívülre, akkor azért ez elég jó.
A másik fő dolog az az, hogy már istenesen kivan a tököm az itthoni dolgokkal, meg úgy ala pack mindennel és jól lenne egy kis környezetváltozás - anyám nélkül.
A legnagyobb dilemmám jelenleg az hogy mikor menjek ki. Érettségi előtt még nem akarok, majd inkább utána. A kérdés már csak az, hogy maradjak-e ötödéven, vagy rögtön Dánia.
Még van egy évem kitalálni ;)

Lego Inception módra

2010.08.22. 13:30

via randomFilm/TVstuff

 

Lányok

2010.08.22. 13:21

 Találtam "egész csomó - F.G." szép lányt ma, ezért gondoltam megosztom veletek ;)

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: eyecandy

 Én már nagyon vártam a 20-án megjelenő albumot, mert  hát valljuk be az Echoes single eléggé megpörgette a hangulatot - még akkor is, ha már szarrá hallgattuk.
Az album nem hozott amúgy nagy megelepetéseket. Folytaták ugyan azt a vonalat, amit eddig. Picit elvont, picit "new rave", picit zajos, picit dübörgős, de végső soron bejövős.
Extra információként meg kell jegyezni, hogy a kiadó azt kérte hogy a számok egy részét vegyék újra mert "nem elég poppos". Szóval igaziból nem tudni, hogy milyen is volt erdeti Klaxons elképzelés. Az viszont biztos hogy így is elég erős lett.
Tessék hallgatni. Az Echoes-t nem rakom be mégegyszer, mert Niki tuti kinyírna - mert én egyfolytában azt hallgatom, ő meg már agyvérzést kap. Ezért inkább kaptok az albumról mást ;)

1. Echoes
2. The Same Space
3. Surfing The Void
4. Valley of The Calm Trees
5. Venusia
6. Extra Astronomical
7. Twin Flames
8. Flashover (hallgasd!)
9. Future Memories
10. Cypherspeed

Itt van egy kis sample az albumról ;) Flashover

Aki pedig szeretné letölteni, meghallgatni az egészet, annak itt a link ;)

iPad

2010.08.22. 12:48

 A napokban egyre inkább foglalkoztat, hogy kéne venni egy laptopot, mert már néha tényleg jól jönne. Főleg most, hogy van meló is, msot tényleg jól jönne. Egy darabig még iPaden is gondolkoztam, de aztán rájöttem, hogy azon nem futnak olyan progik, ami nekem kéne a melóhoz. Szórakozásnak meg azért még kicsit drága. Majd ha jól menő webdesigner leszek, akkor beszerzünk egyet a 20.0 verzióból.
A végső választás még kérdéses és szemezgetek az akciók között, de úgy tűnik hogy a t-mobile aánlatát nem lehet fellülmúlni. Majd hamár ott tartok akkor jön az update. Addig meg itt egy remek kis videó az 1.0-ás iPadről ;)

GT - Bridge

2010.08.22. 12:38

 Tegnap este voltunk Jedlikben megnézni a gólyatábort Judittal. Egész jó volt. Látványosabb és hangulatosabb volt, mint a délelőtti bénázások - a gólyák részéről.
Emlékszem mikor mi voltunk gólyák, de akkor nem volt olyan valamit nem csináltunk meg, vagy ilyesmi. Főleg azért mert féltünk a nagyobbaktól, meg mert fel se merűlt bennünk, hogy van olyan választás hogy "nem".
A mostani gólyák már nagyon nyomik voltak. Nem akartak résztvenni, bénák votlak, stb. Egyedül a gépészek és az elektrósok voltak normálisabbak de az infó és gazdinfó osztály szégyent hoztak a Jedlikre.
Nyilván sok múlik a szervezőkön is, mert hát valljuk be a szervező gárdában van egykét ember akitől nem hogy nem ijednek meg a gólyák, de ők röhögik őket körbe..
A másik dolog, ami külön szégyen, az az hogy külsős szervezők is vannak, akiknek kurvára smmi közük a sulihoz. Értem én hogy barátnő, meg mit tudom én, de akkor jöjjön be vendégnek, de ne szervezőnek. Viszont értem a másik oldalt is, hogy gyakorlatilag úgy kell összevadászni az embereket,akik hajlandók résztvenni a szervezésben.
Pont ezért döntöttem el, hogy jövőre én is szervezni akarok.

Jedlik után Judit feldobta, hogy menjünk el Bridgebe inni valamit. Egy Gin-Tonic bármikor jöhet, szóval azt ittunk, főleg hogy Judit még nem próbálta soha. Be is jött neki, mert hamar a második körhöz értünk. Természetesen annak is meg lett az eredménye hogy egész nap nem sokat ettünk, de azért nem volt komoly baj. Inkább csak egymáson röhögtünk.
Amúgy azon is sokat röhögtünk, hogy milyen emberek járnak oda szórakozni. Nem feltétlen gáz emberek, hanem inkább hogy mennyi féle. Ez természetesen magába foglalja a gázokat is. Icáék is befutottak (természetesen nem azért írom őket a gáz téma után mert gázok). Nem méltóztattak köszönésre se. Nem tudom kettőnk közül akkor ki a nagyobb paraszt. Én jót röhögtem rajta és igyekeztem ezt jól láthatóan csinálni. Elég gyerekes viselkedés ez - mindkettőnk részéről - de továbbra is úgy gondolom hogy nekem nincs miért szégyenkeznem ica - hoppá, kisbetű lett -  előtt.
A móka jó volt. Itthon már csak elfeküdni volt erőnk.

 Zseniális :D

Motorozni támadt kedvem..

2010.08.21. 14:03

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: eyecandy

 Nagyszerű kivitelezés ;)

Parti kártyák

2010.08.21. 13:58

 Az elmúlt egy évben 3 designer össszeült, hogy alkosson valami viccesen kreatívat a kártyajátékok szerelmeseinek. Az eredmény elég meggyőző lett. Mivel a projekt még folyamatban van, még nem tudni, hogy mikor kerül a piacra. Az viszont biztos hogy nekem kelleni fog egy ilyen pakli!
Instantget!
Tovább után még nagy képek ;)

 

süti beállítások módosítása