Lapos vizit

2010.01.24. 19:11

Bojekkel voltam ma laposon és így dután semmi bajom nincs a hellyel. Dumáltunk, feleztünk egy pizzát, ittuk egy sört-bort és kaptam zenét is. Már kellett valami, mert nagyon egyhangú volt mostanában a zene, nem volt semmi új. Most egy hétre megkaptam előre a házifeladatom: 4gb zene :D Lesz mit csinálni. Ma időben le kéne feküdni, de szerintem ezzel megint elleszek egy ideig, mert holnap meg ugye suli.. :S
Most még szemezgetek szal ma nem biztos hogy lesz belőle ajánló vagy ilyesmi, de pár napon belül biztos. Meg rendbe kéne szedni a többi blogot is mert pár napja se stronára, se candyre nem volt időm, anyag azért meg gyűlik közbe, szóval kéne valamit már kezdeni magammal. Most már van alapzene hozzá, szóval nem lesz gáz. Megyek si, ha hallok valami nagyon durva zenét közbe azt majd nyomom fel ide is.

Azt hiszem senkinek nem kell bemutatni Presser Gábort. Én személy szerinte nagyon nagyra tatom és úgy gondolom hogy egy igazi legenda a magyar zenetörténetben. A dalai talán nem a legdallamosabbak, de a mondanivalójuk annál több.
Gondoljunk csak a Sose halunk meg film zenéjére: a Nagy utazásra, vagy akár csak a Rozsdás szögre. Csupa csupa igazi klasszikus. Remélem sokaknak tetszik majd. Találtam neten egy linket is ahol fent is van, a poszt végére be is dobom. Hallgassátok, töltsétek. Presser Gábor örök! Dobjátok a "lájkokat"!

    1. Presser Gábor - A szerelem jó, a szerelem fáj (3:57)
    2. Presser Gábor - A legvégén lesz még egy dal (7:12)
    3. Presser Gábor - Rozsdás szög (4:00) (hallgasd!)
    4. Presser Gábor - Ringass még (4:37)
    5. Presser Gábor - Meddig jössz velem? (6:28)
    6. Presser Gábor - Dr. Bánat (4:22)
    7. Presser Gábor - A csúnya fiúknak is van szíve (3:41)
    8. Presser Gábor - Gazdag fiú szerelme (5:15)
    9. Presser Gábor - Elfáradt dal (8:40)
    10. Presser Gábor - Volt egy szép napunk (3:05)
    11. Presser Gábor - Hagyd a könnyeket (6:25)
    12. Presser Gábor - A füst meg a szél (5:01)
    13. Presser Gábor - Amerika (3:49)
    14. Presser Gábor - Bízd ránk! (6:13)
    15. Presser Gábor - Miért ne játszanánk el jól.? (4:10)

Napi okosság!

2010.01.24. 13:29

Pótszilveszter

2010.01.24. 13:07

Tegnap még pótszilveszterezni is voltam. Történt ugyanis, hogy Rómer előtt átmentünk biliárdozni Nikivel, Mátéval meg Balázzsal hullámba. Balázs mondjuk meglepett, egyszer csak felhívott, hogy hol vagyok, és hogy meddig leszek ott mert ő is jön Rómerbe, és akkor addig csatlakozik hozzánk. Szóval jött Balázs is.
Nade pótszilveszter. Hullámba vettük észre, hogy ma van pótszilveszteri buli (azaz, ugye tegnap). Igaziból elég vicces volt, mert mi 4 en voltunk össze vissza az egész épületben a személyzeten kívül. Rá lehetne fogni, hogy azért mert még csak dután 6 volt, de mikor jöttünk haza Rómerből, úgy kb 9 felé, még akkor is kurva nagy pangás volt.
Ha mást nem a pultos csajért mehetett volna pár ember. Tök jófej amúgy. Pedig szőke. (Most már szidhatom a szőkéket, mert Bori is barna lett :D )
Amúgy nem volt nagy hepaj tegnap. Rómer jó volt, de azért jobbak a 2 órás előadások. Úgy értem hogy én simán elnézem 2 óráig is az előadásokat, úgyhogy rövidnek éreztem a szimpla 1 órát, de gondolom azért volt ilyen rövid, mert minél több programot akartak belezsúfolni a Rómeres progiba.
Az est fénypontja Gigi volt, aki előadta, hogy látott egy német sci-fi pornót amiben az űrlények lézernyalábokat irányítottak mindenki faszára és rögtön lekonyult tőle és válságba került a Föld, de aztán elmentek és mindenki dughatott tovább :D Epic win! Nikiék csak néztek h wtf :D Mondjuk valljuk be nem az a tipikus szokásos story.
Asszem ennyi a nagy történés tegnapról mára. Mindjárt jövök egy igazi klasszikus zenével.

Love story

2010.01.23. 16:14

via Color Your District

Eyecandy :: Emma felnőtt

2010.01.23. 16:05

Pár éve még ő volt az aranyos kislány a Harry Potterből, aztán szintet lépett és már nem csak aranyos volt hanem bejövős. Egészen idáig arról volt híres hogy nem hajlandó levetkőzni egyik újságnak se (főleg azért mert nem is olyan rég nagykorú, de ezt most mindegy) Szóval most végre elfogadott egy felkérést pár képre, amik ha konkrétan nem is erotikusak, de már felnőttesebbek. Itt már inkább nőnek néz ki mint kislánynak, és hát valljuk be (én bevallom) kurvára bejön. Lessétek a képeket, kattra nagyobbak.

;

Comic :: New Level

2010.01.23. 15:45

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Review :: Gery összeülős

2010.01.23. 09:27

Úgy kezdeném hogy Csilla bazmeg! :D
Jól indult a dolog. Nem voltam benne biztos, hogy el kéne mennem, mert bringával -5 fokban szabadhegyig azért az nem a legjobb ötlet. Ennek ellenére elmentem és aztán jól meg is lepődtem.
Gery suttyomba leszervezett egy kis meglepetést, konkrétan azt hogy Niki is ott volt. Nagyon örültem neki :) De sajna elég hamar mennie kellett, úgyhogy nem tudtunk sokat együtt lenni.
Elég sokan voltunk. Vagy inkább úgy mondanám hogy a helyhez mérten voltunk sokan. Kb 10 en voltunk, de az épp elég volt. Találkoztam volt sulisokkal, meg ilyenek, szóval jó buli volt.  Kiderült, hogy a fél banda Gyakorlós volt. Poénkodtunk is egy sort.
Aztán beindult a buli :D Előkerült egy üveg vodka, meg egy fütyülős is. Na meg közbe fogyott a vadász.  Csillával volt közös témánk, szóval vele piáltunk. Sikerült is még egy körre rábeszélnie, úgy értem még egyre mindegyik után. Szóval pár után már elég jól voltunk.
Volt még egy kör vodkanarancs, amit már nem ittam meg, főleg azért mert még tudtam hogy bringával kell hazamennem, na meg azért mert a 2dl-es pohárban 1,8dl vodka volt a maradék volt csak narancs.. Tudtam hogy még 2dl vodka és jobban leszek mint rendben.
Hazafelé még csakcsak elvoltam, mondjuk vicces volt az amúgy is havas úton a labilis vezetés, de azért jó volt. El se estem, szóval igazán tehetséges vagyok.
Itthon már nem mentek ilyen jól a dolgok. Ahogy beértem már roszul voltam, és még jött Peti is meg mentünk volna Rómerbe. Én már nem jutottam el oda. Mondjuk Peti csinált nekem palacsintát, és az jó volt, de úgy döntöttem hogy ennek ellenére mégse kéne Rómerbe menni. Mondjuk égett a bőr a pofámról hogy megígértem Petinek  és közbe mégse megyek, de nem akartam ilyen állapotban Rómerbe menni. Szóval majd ma :) Nikivel :)

Agyfasz!

2010.01.22. 14:58

Bazmeg zuhanyzok, csörög a telefon, kikászálódok a  kádból, megtörölközök, útközben 5 ször megcsúszom, berohanok a nappaliba a telefonért erre anyám ott ül mellette és nézi a tévét. Szerinted? Kedvem lett volna hozzávágni. A slusszpoén hogy Bokros Lajos hívott minket. Mondhatom érdemes volt kikászálódnom a kádból. Ilynektől kapok agyfaszt.
De ma megmutattam hogy ki az úr a háznál.. Apu mindig engem basz le hogy nem spórolok az árammal, hát most én basztam le anyut. Tudni illik nekiáll dután 4 kor tévézni, és akkor  nézi, nézi, és kb 10 kor elalszik, de baszik lekapcsolni, és 4 ig megy a tévé (vagy épp reggel 7 ig). De ez minden nap. Aztán ma jól megmondtam hogy ejnye bejnye, a kurva életbe, minek sporolunk mi ha te egész nap tévét nézel! Jól meglepődött, és azt mondta, hogy ezt most nem ér rá megbeszélni (nem megbeszélni akarom bazmeg, hanem tényként közöltem, hogy te most le vagy baszva) szóval nem ér rá megbeszélni, mert kezdődik a sorozat a dunatévén.. Mint szarnak a pofon.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: anyu

süti beállítások módosítása