@#50

2010.07.25. 23:56

 A mai feladatok nagyrészét sikerült megcsinálni, csak a halak szívták meg, mert ők nem kaptak új vizet. Ez mondjuk nem különösebben aggaszt, mert ha 2 hete bírják, akkor a 3. hét már meg se kottyan nekik.
Asszem a mostani halak, már a kemény mag. Ők már edzettek és nem fognak csak úgy megmurdelni.

Találkoztam Vandával is délután, de nem volt felhőtlen a találkozó. Azt hiszem jól elbasztam a délutánját. Éhes volt, szomjas volt, nem volt nála a gyógyszere és előtte 6 órát húzott le melóban. Mikor találkoztunk kérdőre vont, hogy miért akartam vele találkozni - nekem logikusnka tűnt, hogy mivel 1 hónapig nem fogom látni, ezért most még szerettem volna találkozni vele. 
A helyszín se volt a legjobb. Vasútállomás. A sok droid és hetes szagban úszó cigány között igazán érzelmes beszélgetéseket lehet folytatni. Az egyetlen vicces pontja az volt a meetingnek, mikor jött egy kéregető cigány, Vanda pedig gyorsan kapcsolt és elkezdett angolul beszélni. Hála istennek én is vettem a lapot és így megúsztunk egy "álldasék a békesség, legyen sok szerencséd.."-et.

Végül vettünk chipset meg szotyit és könnyes búcsút vettünk. Remélem, hogy jó lesz neki Angliában és feltöltődik egy picit szeptemberre.

Hazafelé szolidan szarrá áztam, miközbe szotyit ettem. Most már biztos, hogy a Balcsin teljesen megfázok. A többiek meg majd ehetik a taknyos kaját :D Ph yeah!
Na megyek. Holnap Balcsi! Majd jönnek a friss kontentek - lehet ezt többes számba tenni..? - a bandától! Stay tuned!

Így kell borítót csinálni!

2010.07.25. 23:04

A borító a The Cure bandát dícséri ;)

Hmm..

2010.07.25. 23:02

Ja és én fogok főzni is

@#49

2010.07.25. 23:01

 Most pár napig kétes az ittlétem, mert elmegyek a Balatonra - megint. 6 napot leszek lent, de ha minden igaz akkor naponta jelentkezek majd onnan is. Szerintem megint lesznek majd vendégposztok az ottlévőktől, mint tavaly volt, hogy kicsit izgalmassabb legyen a dolog. Ha leérünk akkor lesz mindenkinek külön porfóliója és ismertető jegye és majd ők fognak nektek irkálni.
Természetesen képekkel együtt, hogy azért legyen mit nézni is, ne csak olvasni.
Ha valami kell, akkor facebookon, telon és persze itt is elértek - de lehet h csak fél napos reakcióidővel reagálok.
Have fun!

Napi okosság

2010.07.25. 22:56

Kreatív munkák 2006-tól

2010.07.25. 22:55

 Pár kép amik az elmúlt években készültek megrendelésekre. 

 Tegnap volt az országos találkozó, ami igazán nagyszerűen sikerült. Én az hittem, hogy itt majd mekkora tömeg lesz, meg a sok menő arc majd ide-oda rohangál a pipákkal, miközben a fürdőruhás lányok kint napoznak.
Azt tudtam hogy a napozós rész megbukott, mert kurva egy fos idő volt kint. Fújt a szél, meg erőteljsen esőre állt az idő.
Ettől függetlenül én még reménykedtem abban, hogy majd ez jó lesz, meg ott lesznek a haverok és majd alakul. Fel is hívtam őket, hogy na hol is van az ahol, de nem értették a kérdést, mint ahogy én sem amit ők mondtak. Én azért kerestem őket, hogy a tömegben megtaláljam őket és tudjam, hogy kb hova kell majd mennem. Ők meg azért nem értették hogy mi van, mert a kacsákkal együtt nem voltak 15-en az aranyparton.

Mikor odaértem sokkolt a látvány. 6-7 ember kuporog a töltésoldalban, miközben fúj a szél és sehol senki. Nem úgy sehol senki, mint amikor páran futnak a töltésen, meg sétálnak a parton, hanem úgy senki, hogy senki senki!
Azért lementem őket megnézni, de tényleg csak mi voltunk. 

Nem tudom, milyen szervezés volt ez, vagy ki hirdette, vagy mit hirdetett, de az tuti hogy még a szervezők is megfutamodtak, mert hogy ott senki más nem volt rajtunk kívül az is biztos.
Mi is már épp megfutamodtunk volna a nagy szélben, mikor kitaláltuk, hogy majd akkor átmegyünk a túloldalra és a játszótér árnyékában próbálunk egy pipát gyújtani.
Ez még ment is volna, de aztán pár mártír szülő felszólított minket, hogy azon nyomban takarodjunk innen, mert ez micsoda dolog, hogy itt iszunk és pipázunk.
Mi a játszótér legszélén voltunk és nem hiszem, hogy bárkit zavartunk volna - de ezek szerint mégis. Lázadó rohadt huligánok.. 
A másik kérdés: ki az a beteg aki hóba/szélbe viszi a gyereket játszótérre..? Mert azt még értem, hogy mi kimegyünk inni, meg pipázni, mert ez egy motiváció. De hogy valaki az üvöltöző gyereket miért hozza ki 15 fokban..? Örök kérdés marad.

A találkozó "nagyszerű" volt. Megyünk jövőre is. 

Ui.: volt egy képem is róla, hogy milyen nagyon sokan voltunk, de már nem tudom, hogy hova mentettem le, szóval ha megtalálom, akkor majd mutatom.

@#48

2010.07.24. 23:50

 Végre fáradt vagyok. Tegnap már elsírtam, hogy mekkora szar már, hogy nem tudok aludni. Nem zavart semmi, nem gondolkoztam semmi világmegváltó dolgon, nem volt melegem - nem az volt a bajom - nem fájt semmim, és még csak az se lehet, hogy nem voltam elég fáradt, mert végső soron 5 napja nem alszok rendesen, és az utóbbi 3 napban pedig jóformán nem alszom.
Mst úgy ahogy fáradtnak érzem magam, de már volt ilyen, szóval most elteszem magam egy Dr. House alatt és remélem, hogy hatni is fog.

A holnapi napom elég mozgalmas lesz, mivel még egy csomó feladatom van. Mamának meg kell nézni a lámpáját, akvárium is jó lenne, pakolás, mosás, szódás patron keresni Gerynek, Vandával is találkozok elvileg, és még zenét kell összebálogatnom a hétre.
Vicces egy nap lesz.
Az vigasztal, hogy ha megint nem tudok aludni, akkor a zene részét letudom ma, meg talán a lámpát. De jobban örülnék, ha menne az alvás. Holnap jövök. 

 Gergőnek köszönjük a videót ;) Epic!

Comic :: Nobel prize

2010.07.24. 13:02

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

süti beállítások módosítása