Élnek mint hal a vízben

2010.07.04. 21:32

 A baj csak az, hogy a halak nem élnek a vízben. Nem tudom mi van velük de a halálozási arány 1-2hal/hét. Ma már jégkockát si raktam be nekik, hogy ne legyen 30 fokos a víz, de nem nagyon segít.
Holnap megint vizet cserélek, mert egy alga az egész. Pedig 3 napja cseréltem vizet. Nem tudom, mi a ferde fasz van, de naggggyon durván algásodik a víz. Eddig nem volt ilyen durva. Nem tudom mit kellene tenni ellene, szóval aki halas az kommentbe nyomassa az infókat!
Így a holnapi program kibővül egy újabb akvárium tisztítással.

 Gergőtől kaptam a lenti videót, még a tegnapi születésnapi verzióhoz csatolva :) Köszönjük Gergő :)

 Én először talán még általános 6-7-be találkoztam ezzel a dologgal, sőt volt is saját fingerboardom, de mi játéknak használtuk, és arra, hogy az unalmas órákat eltöltsük valamivel.
Ezzel szemben a mai fiataláság - és az antiszociális egyetemisták - szerint ez a jövő sportja és "színvonalas" versenyeket is tartanak belőle. A 2000Ft-os játékszeres gyerekeket megértem, de amikor a szülő 20 000Ft-ért (húszezer forint) vesz a gyereknek egy darab műanyagot deszkát, na akkor elszáll az agyam. Annyiból inkább vett volna egy rendeset neki - mert hogy egy rendes deszka már kapható 10 000Ft-ból.

Sokk

2010.07.04. 18:52

 Tegnap délután már tudtam, de csak ma tudatosult bennem hogy mi vár rám holnaptól:

ANYU EGY HÉTIG SZABIN LESZ ITTHON!

Nem tudom mit fogok itt magammal kezdeni. Már kitaláltam, hogy önként lefestem a kerti padot, meg a székeket, mert akkor legalább nem vele kell foglalkoznom.
Mert ha itthon vagyok, akkor bejön beszélgetni, meg érdeklődni, meg ilyenek. Így ha lent vagyok az udvaron, akkor legalább nem jön utánam, vagy ha mégis, akkor majd nem hallom a szövegelését attól, hogy megy a csiszológép.

Szép egy hét lesz, már látom előre. Hála istennek Judit jön a hétvégén.. Ő a nap megmentője :D Aztán 14-én go Stelar koncert. Mondjuk még azt se igazán tudom, hogy hogy lesz, de  jó lesz én már érzem. jó lesz végre valami kettesben csinálni Judittal szülők nélkül :)

Comic :: Vuvuzela

2010.07.04. 10:10

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Harry Potter 7 plakát

2010.07.04. 00:56


Romain Laurent

2010.07.03. 23:53

Ma Csilla twitterjén bukkantam eme nagyszerű fotósra: Romain Laurent. Egyszerűen zseniális képei vannak, de azt hiszem kár is akármit mondani róluk, beszéljenek inkább a képek. Tovább után még.

@#34

2010.07.03. 23:32

 Megint van fasza zeném, szal végetek lesz mint a botnak! A mai délutánom nagyon jül sikerült. Ebéd után elfeküdtem, mert úgy tele ettem magam, hogy azt hittem meghalok. Azt tudtam, hogy Niki jönni fog, csak azt nem, hogy mikor. Hát ő ébresztett :D Mint később kiderült, írt is nekem msn-en, hogy mikor jön, csak én közbe épp aludtam, vagy mi.
Átmentünk boltba, mert holnap is kell valamit enni ebédre, na meg ugye elfogyott az icetea utánpótlás. Lespanoltam az új eladó csajjal is. Nagyon béna szegény.. Bezze ha Vanda lenne itt..
Bolt után haza, lepakol, cuccok be a hűtőbe és hesszelés a sarokban  - mert hogy rájöttünk - Niki - hogy a sarokban, ahol szivacsos ülőke van, ott sokkal jobb az idő, mint a szoba akármelyik részében.
Közbe néztük a meccset is apunál - németek szarrá gyalázták az argentinokat :D - aztán mentünk sétálni, így közösen "családostul". Megnézünk mindent itt a környéken. A hidat, az egyetemet, stb...
Felmentünk mamához is, mert szegényt már egy hete nem láttam, és gondoltam menjünk már fel hozzá, mert hát micsoda dolog ez. Nagyon örült nekünk :)
Itthon még volt időnk egy filmre, szóval megnéztük a Hazárd megyek lordjait - Jhonny Knoxville egy állat..

süti beállítások módosítása