1565265

2010.06.20. 21:39

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: nők webart

 Néha felmerül bennem a kérdés, hogy vajon hová süllyedhet még a média, és a hír fogalma, de aztán rájöttem, hogy kár is ezen gondolkoznom, mivel én meg ezt posztolom - ami ezektől függetlenül is elég röhejes. A lényeg a hír értéke. Meg is kellett néznem velveten, hogy ki ez a Fogarasy Mariann, mert így hirtelen nem tudtam. Rögtön rájöttem, hogy így már érdekel miért nem akar dugni.

Most kicsit apácamódon élek, azt is meg tudnám mondani, hogy mikor éltem utoljára aktív szexuális életet
[...]
Egy csomó pasit felhívhatnék, hogy kedvemben járjon, de egyrészt nem erre koncentráltam mostanában, másrészt szexuális együttlét alatt történik a legnagyobb energiacsere, az energiára pedig szükségem van. Harmadrészt nekem lelki tényezőkre is szükségem van az együttléthez.

Azt hiszem most hallhattuk a világ legnagyobb önálltatását.  
Egy Bede Márton féle villáminterjúval élnék zárásként.

weinie4: -Kedves Mariann, külön cikk kell már arra, hogy pasizzon és visszatérjen a köztudatba?
Mariann: -Igen.
weinie4: -Köszönöm az interjút.

ps.: Amúgy érdekes megfigyelni, hogy júniust leszámítva nincs róla semmi egészen 2009 végéig. A végén még igazam lesz és megindult egy népszerűsítő hadjárat.

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: celeb nők

Napi néznivaló

2010.06.20. 21:07

 Bocsi, ismét fiúknak.. A videót az én kedvenc Nővérem küldte :) Szóval Juditnak megy a köszi :)

 

n-3*180

2010.06.20. 21:01

 Az első dolog ami eszembe jutott erről a focipályáról az Pódának - matektanárom - arca volt, amint egy gonosz mosollyal azt mondja: "most pedig számoljátok ki, hogy ha nem tudjuk a csúcsok számát, csak azt hogy 33 játékos van a pályán, akkor hány liter energiital kell a nézőtéren ülőknek. Gyermekkoromban én az ilyeneket 1,2 másodperc alatt oldottam meg. .. ezek amúgy ilyen Őrkény féle egyperces feladatok.."

Azt hiszem elragadtattam magam. Itt a lényeg.

@#25

2010.06.20. 20:47

 A reggel folyamán rá kellett jönnöm, hogy intézmény függő lettem. Aki látta a Remény rabjai filmet, az tudja, hogy miről beszélek. Aki nem, annak most mondom: annyi ideig élsz/dolgozol/vagy egy helyen, hogy úgy megszokod, hogy az életed további részében nem tudsz nélküle élni.
Azért itt még nem tartunk, de vannak olyan dolgok amik masszív függőségre adnak okot. Például reggelente korán kelek. Ki látott már ilyet? Szünet van, és egyébként is vasárnap, erre nyolckor kelek...
És hogy őszinte legyek, kifejezetten hiányoznak a reggeli séták. Na azért annyira nem, hogy sétáljak is reggel, de tényleg nyugtató volt reggel zenére menni.

Ezt kompenzálandó sikerült egész nap fetrengeni az ágyban, néha enni és közben gépet szerelni. Délután rátaláltam, egy hozámkeveredett winyón, 1 évadnyi big bang theoryhoz. Bojek már nagyon sokszor mondta, de valahogy soha nem jutottam el oda, hogy le is töltsem. Főleg azért mert elfelejtettem, másrészről meg nem volt helyem a gépen, hogy letöltsek egy DVD-nyi sorozatot.

Ígérem, már vége a kocka szövegnek. Este még jövök valami normálissal is.

@#24

2010.06.19. 22:52

 Újra itt kérem szépen! Nem tudom emlékeztek-e még, hogy tavaly nyáron milyen címekkel illettem a hozzám kapcsolódó nyári posztokat. Hát így. Ahogy most is. Gondoltam folytatom a régen már jól bevált karakteres, számos címzést, mint hogy minden nap valami ostoba címet adnék a posztjaimnak.
Most van fasza zeném, ilyen e: D. Kay - Golden Hands

A ma esti program igazán felszabadtó lesz. Nyitott ablaknál icetea és energiital kortyolgatás, miközben html-t fogok bújni. Oh yeah! Akármennyire is megdöbbentő, nekem ez igazi kikapcsolódás. Nem zavar senki, alkotok, pihenek, közbe szól valami lightos muzsika. Nincs más dolgom, mint fél óránként kimenni a mosdóba az icetea miatt. Közbe nyomatok valami hamit az arcba és minden oké. 

Leginkább az ilyen estéket imádtam tavaly nyáron. Nem kell aggódni, hogy holnap reggel hogy kelek fel, nem kell aggódni, hogy mit nem tanultam meg - nem mintha suli időben aggódnék ilyenen -, nem kell semmit se csinálnom.

Ma este is hívtak bulizni, hogy majd jól megünnepeljük a suli végét, de nem volt kedvem. Még Niki is hülyének nézett, hogy mi az hogy nem akarok bulizni menni a suli végén, de tényleg nem akarok. Egy szolid besörözés még menne, közbe mondjuk szivarral - bár akkor nem stimmel a sör - de a komoly buli az már nem. 
A szokásos banda biztosan jól mulat, de tudom, hogy ennek komoly következményei lesznek holnap - vagy ma hajnalban pár róka koma formájában.

Azt hiszem ennyi. Ha van konkrét design, amit fel tudok mutatni, majd szólok :)

 Megjött az első rendes railer a filmhez. Már várom, mert az első rész nálam nagy kedvenc volt - még ha a második egy szar is volt. A harmadik egész normális volt, szóval már kiváncsi vagyok, hogy milyen is lesz az új 3D-s, mert hát ugye haladni kell a korral. 
A trailer alapján CGI lesz az egész film, vagy legalábbis a nagyrésze. Tipikus hatásvadász, nulla realitással. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.

Elnyalogatnád..?

2010.06.19. 14:52


Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: design kaja

Anathema - Natural Disaster

2010.06.19. 14:50

 Igazán stílusos óra. Na nem az a tipikus alkalmi óra, amit egy estélyre felvennék, de az tuti, hogy ha spnaolni megyek a haverokkal, vagy épp kiállok a mustangal a garázsból, akkor ezt az órát veszem fel.
Az óra háza rozsdamentes acélból van és vízálló - mint minden rendes mai óra. Az ára sem olyan szörnyen vészes: 135$ ami kb 30 000Ft.
Tovább után még menő képek, aki rákattant volna. Aki pedig rögtön venne is az itt megteheti.

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: design fashion

süti beállítások módosítása