Új állat a halak mellé

2010.05.30. 22:30

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: beteges webart

Lost :: Újra

2010.05.30. 22:16

 Pár napja nekiálltam megint lostot nézni. Főleg azért, mert rengeteg olyan dolog volt a sorozatzáró részben, amiben nem vagyok biztos, hogy jó befejezés volt. Ezért úgy döntöttem, hogy újra nézem a sorozatot, most hogy már tudom mi a vége, és mire kell figyelnem. 
Már eddig is nagyon sok érdekes dolog volt benne, amiket fura volt újra látni, pedig ez még csak az első évad. Fura a szereplőket még a rendes szerepük szerint látni. Még nicsenek mások a képben, még csak ők vannak a szigeten. Pontosítok: a többieket még nem láttuk. 

Igaziból annyira belejöttem a nézésbe, hogy még egy blog van születőben, ha minden igaz, de egyelőre erről csak ennyit. 
Főleg segítségként készítettem el, mert annyi dolgot fejben kéne tartani, hogy így egyszerűbb. Néha nem elég ha felírok valamit, mert sokszor nem szövegről van szó, hanem egy jelenet, vagy kép a filmből.. 

A legutóbbi jelenetben pl Boon leesik a repülővel a fa tetejéről. És ugyan most még nem tudjuk, de késöbb majd a lezuhant géptest alatt találnak egy sokadik Dharma álllomást. Ilyen apróságokat figyelek, hogy van-e valami nyoma a dolgoknak, vagy felfedezek valami utalást a következő évadokra..
Külön érdekes volt figyelni, ahoyg Jacket az apja vezeti a barlangokhoz, és ahogy ott Kattel megtalálják a fekete és fehér köveket, illetve MIB-et és az anyját. Bár ott is voltak érdekes bakik..
-Mióta lehetnek itt a testek.? 
-A ruházatukból ítélve 30-40 éve..
Vagy valami ilyesmi szöveg volt, már pontosan nem emlékszem. A lényeg, hogy messze nem annyi hogy K.e.-re visszanyúljon...

Pont ezért jó ez, hogy újra elkezdtem nézni. Azt hiszem mára ennyi. Még van pár részem. Nem vagyok túl állmos, szóval szerintem ma még befejezem az első évadot. Közbe majd nyomatom azért a posztokat, ha találok valamit.

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: sorozat film

Good to be back! - Mondhatná akár Stallone is. A beállsa akár csak Tonyé az expón. Persze lehet csak véletlen egybeesés is. Az viszont tény, hogy Stallone bácsi mostanában jó fomrában van. Az új filmjétől legalább akkora sikert várnak, mint Tony IronMan 2-jétől. Így legyen.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: film celeb

Beteges graffity

2010.05.30. 19:32

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: fotó

Review :: Gery buli

2010.05.30. 19:24

 Tegnap este meg Gerynél voltunk, azért nem voltam olyan hű de aktív. 
A buli előtt Nikihez mentem, aztán onnan mentünk át Geryhez. Már voltunk páran, szóval körbeköszöntünk mindenkinek. Elég fura volt, mert csupa nagyon menő ember volt, akiknek csak füvezős történeteik voltak. Érdekes módon a történetek közben sokszor elakadtak.. ..mintha még ők se tudnák, hogy mi a történet vége.
Én nagyon jól szórakoztam rajta. Soha nem értettem ezeket, a nagyon arc, raj vagyok emberket. A cigit úgy szívták, mintha muszáj lett volna, persze hozzátéve, hogy persze általában "tépünk". Átlag életkor kb 16.

A buli szokás szerint ment. Jöttek a fiatalok és ittak. Én előszőr nem is találtam alkoholmentes piát az asztalon. Úgy kellett a garázsból kikommandóznom egy iceteát. Volt pizza, meg sütöttünk szalonnát, amit aztán nem is ettem meg mindet, de ez most mindegy..

Ott volt Balázs és Gergő is, szóval volt kivel beszélgetnem Niki mellett. Persze voltak ott mások is, akiket ismertem, de mindenkinek megvolt a saját bandája. 
Talán pont ezért furák nekem a Gery féle bulik. Nálunk mindig van egy összeszokott banda, Gerynél viszont mindig új arcok vannak. Vagy nem tudom. Nincs még összeszokva szerintem. 

Este persze beindult az élet.. A pia megtette hatását és elindult a Vuk futam. Volt aki pár óráig bizonygatta magát, hogy neki nem kell, aztán mégis sikerült.. Volt aki simán odaköpte az ágymellé, és volt aki kultúráltan kiült a ház elé, és odahányt. A legszebb mégis az volt, aki körbehányta a bokrokat a házkörül.

Mi fent közben nagyon jól elvoltunk. Icetea, szotyi és dumálás. Közbe volt program is, mert a gép le volt kódolva, és unalmas perceinkben próbáltuk feltörni. Persze randomra jelszavakat találgatni nem a legjobb módszer feltörni akármit is..
Közben jöttek még mindenféle menő arcok, akiket nem nagyon ismertünk, de ők is nagyon menők voltak.

Mi kb 2:20 körül indultunk el. Parcsa is velünk tartott egy ideig, de aztán levált. Nikit még hazakisértem, aztán indultam haza. 
Itthon még egy rész lost, aztán szunya.

 

Napi WTF kép

2010.05.30. 03:27

Comic :: Skateboard

2010.05.29. 14:47

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Napi okossság

2010.05.29. 14:46

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: webart

 Tegnap ugye jöttek Somiék, Csabi, meg Bojki és import improra mentünk, hogy ott találkozunk. Még Orsival is találkoztam, mert mint kiderült, most már ő is játszik mostanában. Elég jól nyomta, bár az látszott rajta, hogy még nagyon izgul.
Az előadás elég jó volt, bár voltak benne erőltetett részek...

A nagy előadás után Somiékkal indultunk meg, de aztán Csabiék hamar leváltak, szóval Tamással maradtam és a barátaival. Elég érdekes társaság volt. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem az én bandám. Amúgy si találkozni akartam Bojkival meg Orsival, szóval megpattantam és átmentem a Vendelinbe. Itt már nagyban zajlott az élet, csupa olyan arcokkal, akiket ismerek. 
Hamar lespanoltam az impros arcokkal, szóval velük lógtam egész este. Dartsoztunk, meg söröztünk. Ez volt a program. Gigi biztosította a folyamatos piautánpótlásomat, mert "üzleti üygekről" is beszéltünk. Van egy másik projectjük, amihez kell neki egy ember, és a Bojek engem ajánlott be. Szóval "stay tuned", majd írom ha tudok még valamit.

Hamar éjfél lett, és zárt a mesebazár. Zsoltnak (Boldi) volt a születésnapja. Megdöbentő módón csak a 20. Én simán kinéztem 24-25 nek, de gondolom csak a szakáll miatt.
Az egész Bagázs indult laposra megünnepelni Balázs születésnapját. Jött Pingi, Bojki, Zsolt, Gigi és még egy páran, akiknek nem tudom a nevét. Zsolttal hamar jóba lettünk. Egy közös pisilés után a tenniszpálya mellett spanok lettünk. 
Laposra nem akartam bemenni, érthető okok miatt, de hamar meggyőztek, hogy jó lesz és úgyse bent leszünk, hanem a hátsó kinti részen. 
Macifröccsözés volt. Marha jól eldumáltunk. Pingivel is lespanoltam, Gigivel még ugye vendelinben. 

Szereztem magamnak egy impros plakátot is, aminek az a különlegessége, hogy limitált. Magyarul nincs több belőle, az enyém az utolsó.
Hazafelé már rendben voltam, de nem volt gáz. Aztán itthon már érdekesebbre váltottaka  dolgok. 
Reggelre cefetül lettem. Azóta is csak faltonként eszem. Nem hiszem hogy a pia lehet a háttérben. Ennyit azért nem ittam. Most már tudok rendesen enni - legalábbi az utóbbi fél órában nem hánytam.
Ma nem tudom mennyire leszek online, mert még hivatalos vagyok máshova is, de még nem tudom mi lesz. Ha így maradok, akkor elmegyek, de ha rosszabbra fordul, akkor itthon lesz pihenő.
Majd még jövök.

off
olyan ötletem támadt, hogy a lostból kiírom az érdekes és plusz jelentéstartalommal bíró monológokat, párbeszédeket esetleg képeket. ennyi. ez csak így kikivánkozott belőlem.
on

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: fotó

süti beállítások módosítása