Wifiből telót tölteni..?

2010.01.12. 15:47

Lego Hand

2010.01.11. 22:52

Esküvő a naplementében

2010.01.11. 19:55

Ma kaptam egy pár linkel megtűzdelt meghívót ide, aminek nagyon megörültem. Mindig mindenki azt mondja, hogy kocka vagyok, én meg azt mondom nekik  -  .|.  - hogy nem is, szóval most örültem, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget, hogy újságírás, meg valahol ugye a lelki világom rendbejött ettől, hogy nem is kocka vagyok, hanem "újságíró" egy picit.

A dolog lényege annyi, hogy lesz a gyerekek házában ilyen összeülős dolog, azoknak akik kicsit is úgy érzik, hogy alkotói vénájuk van. Közös újságírás, témák, progik, szerintem jól hangzik. Nem tudom, hogy köztetek van e ilyen, de hát ki tudja, mert mostanában egyre többen olvastok, és ha már csak egy emberrel is többen leszünk a workshoppon, akkor már megérte.
Én még vívódok magammal, mert én nem szeretem az ilyen publik dolgokat, igaziból csak hülye vagyok, mert minden ilyen lehetőséget ki kell használni, szóval tudom, hogy mi a teendő, de még hagyom egy kicsit ülepedni, de a naptárban már fent van :)
Dobok még ide ilyen hivatalos infót, akit érdekel. Ja meg akit érdekel, akár egy picit is, az dobjon már egy kommentet, hátha nekem is megjön az önbizalmam.

A tavalyi évben a Gyermekek Házával közösen diákújságíró workshopot rendeztünk február végén. Ez akkor nagy sikert aratott: azon kívül, hogy szakmai programokat, előadásokat és helyzetgyakorlatokat szerveztünk, kiadtunk két napilapot is, melyeket teljes egészében a workshop résztvevői írtak és szerkesztettek a workshop időtartama alatt zajló helyi, illetve országos eseményekről.

Úgy döntöttünk, workshopunkat megrendezzük idén is.

Mivel anyagi lehetőségeink a tavalyi évhez képest korlátozódtak, ezért idén nem napilapot adunk ki, hanem csoportmunka keretében dolgozunk fel egy-egy nagy témát a résztvevőkkel újságírói eszközökkel. Ez azt jelenti, hogy a diákok interjúkat és voxpopot készítenek, háttérbeszélgetéseken vesznek részt, könyvtári/internetes kutatómunkát végeznek. Minden csoport élén egy-egy gyakorló újságíró áll, aki a workshop végére kész cikket szerkeszt a diákok kézirataiból. Ez a kész cikk aztán megjelenik nyomtatott és/vagy online lapunkban.

(tovább után a helyszín, időpont - weinie)

Yellow :: Song2

2010.01.11. 19:09

DeepHills :: Moon OST

2010.01.11. 19:02

Igaziból már régóta megvan, de csak most jutottam el arra a szintre, hogy rendesen tudjam értékelni. Maga a zene elég érdekes. Mondhatnám azt is hogy felkavaró, mint ahogyan a film is az. Gondba is voltam, hogy az nem lenne hiteles/hihető, hogy a filmről is poszt meg a zenéről is, de ma láttam alterblogon, hogy ők is megnézték, és hát szinte azt írták le, amit én is akartam. A zene teljesen megy hozzá, bár az elején még nem tudjuk, hogy mit sejtet, és emiatt furának hathat ez az elvont "ufó zene". Kár is akármit hozzátenni, úgy gondolom a zene a filmmel teljes és fordítva. A zene nekem alapból is bejön, mondjuk nekem elég elvont ízlésem van, és szeretem az ilyen zenét, de mint mondtam a film még jobban kihozza a lényeget. Talán majd filmről is irkálok valamit, addig checkoljátok a fenti linket.

Tracklist:
01. Welcome to Lunar Industries
02. Two Weeks & Counting...
03. I'm Sam Bell
04. I'm Sam Bell, Too...
05. Memories (Someone We'll Never Know)
06. Are You Receiving?
07. Can't Get There from Here
08. "We're Not Programs, Gerty, We're People"
09. The Nursery
10. Sacrifice
11. We're Going Home
12. Welcome to Lunar Industries (Three Year Stretch....)


Genre: Minimalist, Scenic

http://www.myspace.com/clintmansell

http://www.imdb.com/title/tt1182345

"ajjaj" - Mickey Mouse

2010.01.11. 18:10

Nagy a baj. Kezdem elveszteni az irányítást. Annyi új dolog jön, én meg annyira nem érek rá, hogy kezdem elveszteni a lépést. Szóval most bele kell húznom, indulok is hogy behozzam a lemaradást, aztán majd jövök ide is mesélni, mert van mit :) (Ezeket a szarokat is le kéne cserélnem már, mert a kicsit mosolygós ugyan úgy néz ki kib, mint a nyelvkidugós, meg a nagyonmosolygós, és igaziból már masszívan elegem van belőlük, de eddig nem érett meg annyira, hogy foglalkozzak is vele.) - Szóval majd jövök.

süti beállítások módosítása