1558098

2010.05.16. 21:37

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: fotó

Napi okosság

2010.05.16. 21:34

Azt hiszem megtaláltam a megfelelő módját a gyúrásnak..

Építsünk bárkát..

2010.05.16. 21:18

 ..mert ez már nem állapot komolyan mondom. Kezdődött ugye azzal, hogy egész héten ilyen semilyen idő van. Hol van Nap, hol nincs. 
Aztán tegnap még jól szarrá is áztam, de ez, hogy még ma is zuhog, na ez már több a soknál. Most mikor kísértem ki Nikit a buszmegállóba, konkrétan kis tavakat láttunk. A víz elvezeő csatornák fullon tele vannak, mintha soha nem is lettek volna ott. Az árkok megszüntek letezni, helyettük feszített víztükrös medencék keletkeztek, az esernyő pedig használhatatlan, mivel a második széllökés után eltörik a kezedben, közben pedig a fejedre búritja a rajta levő, mint egy másfél  liter vizet.
A legviccesebb az egészben, hogy fel sem tudsz úgy öltözni, hogy ne ázz át. A textil cipők még a köszöbön átáznak. Nem is érdemes próbálkozni.
A bőr cipők egész jók. A 10. lépésig. A legjavasolabb a gumicsizma, de mondjuk a holnapi infó érettségin azért elég furán néznék ki egy TSZ-zöld gumicsizmában..

A konklúzió: MARADJ OTTHON A PICSÁBA, MERT RÁBASZOL!

További kellemes napot mindenkinek..
Ui.: Jöhetnek kommentbe a történetek, hogy ki hol, hogyan, ázott szarrá az utóbbi 3 napban.

Zárás képp egy régi kedvenc: Gentleman  - Rainy Days

Eyecandy :: Havi program...

2010.05.16. 21:03

  Facebookon már megbeszéltük, hogy ehhez nem feltétlen kell 28 nap..

A  videót Judittól nyúltam fb-ról. Neki köszönjük :)

Családi születésnapozás

2010.05.16. 15:14

  Úgy tűnik mindenkinek most van a szülinapja. A legutóbbi ilyen zűrös hónap a március közepétől április közepéig volt. Ez a mondat meg egy nyelvtani zsákutca.

Ma voltunk mamánál. Nagyon birom, mert nagyon figyelmes és gondoskodó. Mindenről tudunk beszélni. Az utóbbi 3 évben különösen odafigyelek rá. Korábban sem volt semmi gond közöttünk de most nagyon jól kijövünk.

Tegnap Bojekkel voltam árkádban hogy vegyek neki valamit, sikerrel is jártunk. Elseve kozmetikumokat kapott, abból is a legjobbat. 3 flakont vettem, név szerint: hajbalzsam, sampon és tusfürdő. Nálunk egyezményes hogy neki ez kell, mert elég száraz a bőre és a haja is sok odafigyelést igényel, szóval tőlem mindig ilyeneket kap.

Anyu persze megint alkotott, mondta hogy majd ő becsomagolja szépen, és majd az jó lesz. Ő nem velünk jött át mert nem készült el időre, de mondta hogy majd az ajándékot ő hozza. Gondolom már előre ki volt találva. Galád módon nem csomagolta be az egyik flakont. Mondván hogy "nem fért be a papírba és különben is ott van másik kettő..". A saját anyja bazmeg és sajnál tőle egy flakon tusfürdőt. Ez az anyám. Így tessék ezentúl ránézni.
Már nem is érdekel, csak a mamát sajnálom hogy hogy lehet neki egy ekkora egy .. lánya. Isten bizony a két kezem összetenném anyu helyében ha ilyen anyukám lenne, mint a mama, és akkor egy kurva 800Ft os tusfürdőn spórol rajta...

A móka amúgy jó volt. Volt süti, meg gyümileves, meg minden ami kell. Zoli megint elég magának való volt. Szerintem sok neki már ez a második gyerek.. Mindig csak dúl-fúl. Pedig amúgy nagyon jó fej, én birom. A Barbit meg imádom. Mindig mosolyog, kicsit szétszórt, ilyen kis nem is tudom. Szóval őt birom.

3-ra haza is értünk, még pihizek egy kicsit, meg rendet rakok mert már kezd valami kortárs művészeti alkotásra hasonlítani a szobám, aztán jön Niki, este meg jön Bojek is. Már felkészültem. Van popcorn, icetea, sör. 

A mai zenét Klájnak köszönjük :)

 Na jó ez azért túlzás, de címnek elég jó lett nem..? Az első pár rész, főleg a pilot elég ütősre sikerült, de ahogy jöttek a részek, úgy laposodott el a történet. Én az első 8 részt néztem meg magam, de azóta is olvasom/hallom a minuszos részeket, és a lehúzó értékeléseket. 
Így nem is tudok korrekt vélemyént alkotni, és most nem is fogok - annak ellenére hogy így is szoktam - de azért az be kell ismerni, hogy elég nehéz lett volna elhúzni több évadra egy pár hónapos filmsztorit. 

Aki nem tudná, hogy miről van szó annak mondom hogy: a történet szerint egy napon az egész föld eszméletét vesztette pár percre és meglátták hogy mit fognak csinálni a jövőben az adott napszakban az alatt az idő alatt amíg ost ájultan fekszenek. Jó ez így elég zavaros, szóval ezt látni kéne, de elég bejövős volt.
MIvel a kitűzött jövő beli nap nem volt túl messze, sőt közben már el is múlt, ezért ezt a rövid időt elég macerás lett volna elhúzni -  mint ahogy már mondtam is.

Mivel a nézettség folyamatosan csökkent és a történetet se lehet hova fűzni tovább ezért az abc csatorna lemond róla. 
Mindenesetre jő ötlet volt, kár hogy csak ennyi lett belőle. Majd meglátjuk, hogy mi lesz helyette..

Szerző: weinie4

5 komment

Címkék: sorozat film

Review :: Ági szülinap

2010.05.15. 20:27

 Kegyetlenül kurva mód szarrá áztam. Szóval egy mondatot nem tudok arról írni, hogy mi volt Ágiéknál, mert oda már el se értem.
Az elején még úgy voltam vele, hogy "áh, bringáztam én már esőben.." de nem ilyenben.. Mikor elindultam még nagyon magabiztos voltam. Vettem fel esőkabátot, sőt még egy váltó polót is tettem el, hátha elázok egy picit. 
Az első öt eprc után úgy gondoltam, hogy picit vizes vagyok, de semmi baj, majd Nikinél megszárítkozok pár perc alatt. 
A 10 perc után tudatosult bennem, hogy nem lesz elég pár perc arra hogy megszárítkozzak, de még itt se aggódtam.
15 perc után teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy szarrá áztam és kizárt dolog hogy megszáradok. 
A helyzet csak rosszabbodott. A kabátom kezdet átázni, annak ellenére hogy francia hegymászó kabát - elvileg - és ami mégis a felszinén maradt, az meg szépen lecsorgott a nadrágomba. Ez azt eredményezte, hogy kellemes 15 fokos viz csordogált be a fenekem két fele közé. Igazán nagyszerű érzés, főleg ha néha még szél is fúj mellé...
A nadrágom az amúgy teljesen vizes volt. Nem úgy hogy vizes, hanem konkrétan olyan állapotban volt, mintha egy lavór vízbe merítették volna..
A csukjámról a víz a szemembe csöpögött, néha pedig hátracsapta a szél. Ilyenkor megtelt vizzel, legalábbis esett bele, és mikor visszafordítottam, akkor a fejemre burult...

Hazafelé már minden mindegy alapon jöttem. Csukja nékül, át mindenen, mert már mindegy volt. Még a Széchényi téri fürdőparadicsomon is átgurultam, és nem éreztem belőle semmit. Tényleg nem. Legalábbis a vízből nem, csak a nyomást éreztem. 

Itthon apu szinte kiröhögött. Ahogy hazaértem rögtön vetkőzés. A farmerom kékre festette a lábam, a piros cipőm megfogta a zoknim, a polóm is vizes volt, annak ellenére, hogy volt rajtam pulcsi is, sőt az esőkabát. Az alsógatyém is kajakra egy víz volt. Mondjuk a "csordogálós" rész után nem is csoda.

Szóval ha bringázni támad kedvetek, akkor előre szólok, hogy esőben ne tegyétek.

Mi miért nem így tanultuk..?

2010.05.15. 15:11

 Yummie-n találtam és nem tudtam ott hagyni. A kérdés már csak az, hogy hol vannak az ilyen lányok akiken segíteni kell..? Biztosan nagyon hálásak lennének érte..

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: video nők

Comic :: Fatboy

2010.05.15. 15:02

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

süti beállítások módosítása