Bébiszitter

2010.04.25. 22:51

Infó tételek #2

2010.04.25. 22:49

Hát nem vittem tulzásba a tanulást. Most már csak azt nem tudom, hogy emiatt legyen e bűntudatom vagy sem. Igaziból átnéztem és felmondtam és tudom. Szóval nem kéne paráznom, és nem is teszem, csak bennem van, hogy ez normális-e hogy van aki több hete ezt gyúrja és fosik tőle, én meg egész nap összesen ráfordítottam egy órát és tudom én is. Vagyis én tudom.
Szóval nem tudom hogy hol a hiba.
Lényeg a lényeg, hogy lassan megyek pihizni, mert holnap korán be kell menni már suliba, hogy 7:30 kor tudjunk kezdeni is az osztályozót. Jusztinával meg ledumálom, hogy én mikor irjak, vagy hogy ő mit szeretne. Ja mert hogy az angolt még meg kell írnom, annak, aki lemaradt volna ezzel az infóval.
Ma amúgy egész jó statot zártunk több mint 150 en voltak kiváncsiak ma ránk. És már 2 éve megy a blog. És most megyek. Még dobok be egy fasza reklámot. Kurva nagy, az az igazság.
Ja meg mennek még képek stronára meg candyre  - mert hogy az útóbbi napokban rendszeresen frissítem azokat is, nem csak mikor kedvem van hozzá..

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: suli

 

 

 

via Ups!de

 

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: beteges webart

Comic :: Camera adds 10 pounds

2010.04.25. 21:25

 

Cyanide and Happiness, a daily webcomic Cyanide & Happiness @ Explosm.net

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Happy Birthday

2010.04.25. 21:17

 

Hát sajnos a lényegről lekésütünk, mert 10 napja volt, de semmi gond. Nincs neki komoly jelentősége, csak azt jelzi hogy egy évvel régebb óta vagyok kocka.
Az első posztokon mindig jókat derülök. Sokat gondolkoztam rajta, hogy le kéne szedni a régi komolytalan posztokat, de az is én vagyok és azt hiszem ez is csak mércéje, hogy hova tart a dolog és talán látszik rajta némi fejlődés és nem csak egy "hisztis tiniblog". Vagy hát remélem hogy nem azért jártok ide, hogy sörözés közbe legyen kinn röhögni.
Szóval köszönöm a bizalmat, meg hogy olvastok, meg hogy még mindig itt vagyok. Közhely de el kell mondani.
Hepi Börszdéj Weinie blog!
Hogy meglegyen a kellő hangulat is:

 

Szerző: weinie4

8 komment

Címkék: blog

Water and Oil

2010.04.25. 13:34

A Quicksilver ösztönzésére, Riley Blakeway hozta össze ezt a kis filmet. Nézzétek. Nagyon hangulatos.

Oxigénhiány

2010.04.25. 13:30

Voltatok már valaha oxigénhiáynos állapotban?
Na nem arra gondolok, aki mondjuk náthás, vagy asztmás, vagy ilyesmi, hanem mikor tudatosan vagy oxigénhiányos..
Hát gondoltam, hogy nem.
A legjobb az egészben hogy minden elcsendesedik körülötted, miközben az érzékszerveid felerősödnek és arra az érzékszervedre tudsz koncentrálni amelyikre akarsz.
Imádom mikor csak egy fülessel tekerek és le se szarom, hogy mi van körülöttem. Csak tekersz és dübörög a zene a füledben. Minden tekeréssel beleszédülsz, mert már 12 perce 35km/h fölött tekersz egy zsúfolt utcában. A félig eszméletlen állapotban nem érdekel, hogy épp mikor ugranak ki eléd, vagy hogy mennyire veszélyes egy padkának nekitekerni 30km-el kanyarodva. Nem számít. Az adrenalin meg közbe hajt és nem engedi hogy megállj.
Aztán jön egy pár másodperc lassú rész a zenében, csak egy kis dobpergést hallasz, de azt is a mélyebbik fajtából, aztán újra felpörög.

Imádom.
És mikor megállsz, csak akkor ér utol a fáradtság, de akkor annyira, hogy nem tudsz megállni a lábadon. Tényleg nem. Összeesel a bringád mellett és nem érzed a combjaid és a lábfejed. Ilyenkor még nem is izzadsz. Kicsit se. A test ilyenkor még nem fogja fel, hogy mi történik körülötte, csak próbája felvenni a lépést - kisebb/nagyobb sikerrel.

10 perc pihenő után már fel tudsz állni, de a kezed még mindig remeg. A féktárcsa még langyos az apró fékezésektől. És közbe elkezdesz izzadni is.
Bringa letesz, garázs bezár, kulcs eltesz, poló levesz, víz megnyit, zuhanyba be.

Trailer :: Chloe

2010.04.25. 13:20

Elég beteg. Én komolyan féltem Chloetól a trailer vége felé már. Balázsnak megy a köszi érte.

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: film trailer

Infó tételek

2010.04.25. 09:43

Igaziból kurva unalmas.. Már nem tudok mit kezdeni magammal annyira unom. Azért szar mert a felét értem, és úgy érzem hogy fölösleges tanulnom, ha egyszer ezek nélkül is tudok róluk 20 percet beszélni. De közbe meg ott van az a faktor, hogy végig kell olvasni, mert ha meg van benne valami új akkor meg szopás lesz belőle.
Végső elkeseredésemben már taggedre is felmentem játszani, meg facebookozok, de semmi.
Az a baj, hogy 1 kor feküdtem le, apu meg viccesnek találta hogy 8 kor keltsen. Kurvavicces. Most mosottszar állapot, unalom, és nem akarás van.
És mivel még nincs 10 ezért még élet sincs, szóval még csak elfoglalni se tudom magam mással, mert a normális emberek kb most kelnek fel, vagy most fordulnak mégegyet az ágyban.
Kénytelen leszek visszamenni aludni, akarom mondani tanulni!
Majd jövök.

- update - ide gyűjtöm majd a fura érdekességeket

#1 - A DVD többszörös adattárolási mennyiséget és a DVD videók tekintetében korábban soha nem tapasztalt képminőséget hoztak a hétköznapi számítógép-használók számára. - wtf? 570*360 az aztán a minőség..

#2 - egy kétoldalú, kétrétegű DVD-re kb. 18GB adat elfér - aki hoz nekem ilyet annak kezet csókolok.

Komolyan nem tudom kik állították össze ezeket, de vannak benne fura dolgok, na..

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: suli

WebArt :: Videók

2010.04.24. 12:49

Mtv Bloom!

AC/DV Castle Project

süti beállítások módosítása