Utolsó simítások

2010.04.10. 22:07

 

Már mindent elraktam. Szépen berendeztem a dolgaimat, szóval elvileg minden egyben fog maradni. A törölközőket raktam alulra, de úgy hogy ne kelljen az egész táskát kipakolni, ha ki akarom venni, elég legyen csak a felét. Azt a felét amit meg amúgyis kipakolnék, mert használati cuccok vannak benne.
Aztán fogtam és szépen összehajtottam a polóimat 15*30cm-re és egymás fölé, élére állítva raktam be. Így nem kell kipakolni a többit ha egy adott darabra fáj a fogam. Ugyan ide beraktam a pulcsimat meg a kabátomat is. A zakómban megyek helyspórolás céljából, mert az nehezebb lett volna elrakni.  Meg az kényesebb is. Van esernyőm is, papucsom, meg alsógatyám, meg zoknim.
A fényképezőhöz elraktam az elemeket, a töltőt, az adatkábelt, a tokot. A telefonomhoz szintén elraktam a töltőt, az adatkábelt, a fülest, a tokot.
Van benn tusfürdő, sampon, fogkrém, fogkefe, borotva,  hajlakk - mert az kell -, hajszárító. Hiába beszéltük meg hogy a csajok hoznak hajszárítót, réjöttem hogy én azzal nem sokra megyek, mert külön leszek tőlük, a svédekkel. Szóval viszek én is. Meg hajvasalót is - akármilyen buzis - mert már olyan hosszú a hajam hogy kurvamód be tud göndörödni ha hagyom neki. Én pedig nem hagyom.
Raktam el wc papírt, és könyvet is az útra. Van pénzem, személyim, tajkártyám - ami utólag visszagondolva kurva mindegy, mert kint úgyse fogadják el. Lakcímkártya, hitelkártya, magyar pénz is kevés.

Mindezek ellenére a táskám jelenleg 20% szabad hellyel bír. Már nem tudok mit betenni, így pedig félő hogy az én szépen szisztematikusan felépített táskám összedől majd belül és akkor kurvára mindegy lesz hogy milyen szépen pakoltam be, mert mire kiérek a sulihoz már mindegy lesz. Gondolkodóba estem, hogy a fenmaradó helyet kitöltse mondjuk egy vizipipa...

Ide megyünk: Fano

Reggel 7:30 kor van az indulás. Ez azt jelenti hogy kb 6 kor fogok kelni, csinálok még szendvicseket az útra. Elarakom a behűtött üdítőmet, a gyümölcsöket amit vettem. Alma és banán. Viszek csokit és chipset is, hogy legyen valami káros is. Egyedül energia italt nem vettem, pedgi azt midig szoktam. Magam sem értem miért nem vettem.

Azt hiszem ennyi a nagy újság. Majd próbálunk napi szinten updateolni, hogy mi történik velünk, meg majd igyekszem nyúlni a többiektől a képeket, aztán ha lesz net nyomatjuk is fel picasára, vagy valami. Ha mindez nem jön össze az nyomassa ide kommentbe a mail címét, vagy mailbe: weinie4 kukac gmail pont com ra küldje el ha félti a blogos népektől és akkor azt a címet is felvesszük a levlistánkra és majd nyomatjuk neki is a mailes updatet hogy mi a stájsz.

Más tényleg nincs. Blog valószínű ezidőre megint pihenőbe vonul, vagy max a napi update lesz. Nem tudom. Majd alakul.

 

The Bronx - Notice of Eviction

2010.04.10. 11:27

Reggeli a mekiben

2010.04.10. 11:24

Nem most volt, amikor utoljára a mekiben ettem. Tegnap este még megbeszéltük Julcsival hogy találkozunk reggel. Igaziból az is vicces volt, mert eleinte úgy tűnt, hogy nem sikerül összehozni, mert ő is megy ide, oda, én meg még rendezkedek meg Nikizek délután. Végülis az lett a vége a dolognak, hogy reggel találkozunk. 7 kor keltem, mert 8:30 volt megbeszélve a találkozó. Mondjuk ez nem feltétlen logikus, de amúgy is elöbb keltem mint ahogy az órát beállítottam. Megnéztem még a maileket, meg blogok, meg facebook, szóval a teljes reggeli kocka repetoár megvolt. Lezuhanyoztam meg ilyenek aztán elindultam.
Anyu két napja egész kedves velem. Gondolom ez most ilyen végső pillanat, hogy elveszti a fiát, mert kimegy külföldre. Ezt Juditnál is eljátszotta annó, de nem tartott túl sokáig. Mindenesetre msot egész család formánk van. Ettől függetlenül ez nem menti fel a sok faszsága alól amit egyébként csinál.
Nade! Nem erről akartam írni, vagyis csak azért akartam, mert indulás elött még reggelit akart nekem csinálni, meg teát főzött meg ilynek. De nem volt rá időm, kaptam a kabátomat és száguldottam is. Notice of eviction be a fülbe és go!
Szkutnál találkoztunk és mentünk a mekibe mert hogy ott van mekreggeli. Megmondom őszintén, hogy a mekiben csak sajtburi és bigmac párti vagyok, a mekreggelit elég szarnak tartom. Főleg azért mert ugyan azt amit itthon megcsinálsz 300 forintból, ott eladják neked 820 ért - ennyit fizettem egy fasza szendvicsért, 2dl narancsléért, és egy kis krupliért.
Megdöbbentő módon nagyon jól laktam vele. Ott ültünk vagy fél órát, mert Julcsi is telejsen oda volt meg vissza, annyira tele volt.
Néha volt pár kínos, vagy nem kínos csend, mikor mindketten inkább az emésztésünkre koncentráltunk, mint egymásra. Közbe menő magyar klippeket néztünk és fikáztunk őket hogy Kefír milyen szar.
Miután kilyokasztottunk a poharak fenekét a szívószállal és már nem tudtunk mit csinálni, beemntünk a könyvesboltba, mert közbe az is kinyitott. Miley Cirus nagyszerű életéről olvastunk tini könyveket, illetve semmitmondó idézeteket olvastunk.
Hirtelen felindulásból útra keltünk, vagy inkább azért mert Julcsinak 10 re órára kellett mennie. Útközben vettünk buborékfújót, amivel jól telefújtuk a Baross utat. Némelyik ember szinte menekült előle, mintha valami savas cucc lenne legalább. Vicces volt. - csak vicceltem.
Hazafelé ismét notice of eiction. Mindjárt ki is rakom. Dután/este szerintem még jövök majd elköszönni, meg ilyesmi.

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: julcsi bymyself

Angol nyelvlecke japán módra

2010.04.09. 23:04

Petitől kaptuk a lenti nagyszerű vidót. Én korábban már láttam, de most sem okozott csalódást. Kurva nagy. Nézzétek. Petinek pedig köszönjük.

A számolás a legjobb.. :D

Új blog

2010.04.09. 22:52

Nem kell megijedni, vagy meglepődni, semmi baj nincs a mostanival, leszámítva azt hogy az utóbbi időben belassult picit, de azt mondták az okosok, hogy ez csak átmeneti, mert mindenki most költözik extraról.
Szóval ma vicces kedvemben voltam és gondoltam csinálok egy blogot anyunak. Persze ezt is én fogom írni, de mintha az ő szemével látnám a világot. Elég komikusra sikerült az első pár bejegyzés. Az első konkrétan a fa arcos poszt kicsit átfogalmazva az ő szemszögére. Ma még hanganyagunk is van, szóval azt hiszem minden adott az átütő sikerhez. A blogdesign még kezdetleges, de idővel majd talán alakítok valamit hozzá. Nem is az a lényeg azt hiszem...
A dolog lényege kb az lesz, hogy mikor ide írok egy szitkozódós posztot, akkor oda meg megy majd a kontra a másik oldal - anyu - véleményével, ami persze az én szám íze szerint lesz megfogalmazva egy kis szarkazmussal megfűszerezve.
Nem is kell többet mondanom azt hiszem. A domain is elég ütős lett. Katt a linkre és lessétek.

http://elvalokapadtol.tumblr.com

 

Szerző: weinie4

5 komment

Címkék: blog

TV killed the radio star

2010.04.09. 20:48

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: webart

Djuice - Meddig tart a siker?

2010.04.09. 20:29

Pár napja - hónapja, már lehet utdni, hogy a djuice kiválik a pannontól. Igaziból nekem ez is új. A lényeg hogy kitalálták, hogy olcsó lesz, fiataloknak, és minden nagy divatcég beszálva melléjük akciósan ad cuccokat, ha djuice tag vagy. Igaziból tök jó kezdeményezésnek találom, de ennyire az elején így bevágni a konkurencia alá nagyon merész. Nem tudom igaziból, hogy milyen cégeknél van kedvezmény, de ez si jó ötlet. Mondjuk nem tudom elképzelni a bolti vásárlásokat..
- Hello ez a poló lesz és djuice-os vagyok..
- Mutasd a kijelzőt és add a telefonszámod.. Hívlak..
/* RING! */
a telefonszám helyes, akciót jóváirom a 06 xx 555 6677 számra.
- Nagszerű..
- 6980 ft lesz...

Ennek ellénre tetszik, bánom is hogy 3 hete lett teló és nem most, kíváncsi lennék. De jöjjön a promo videó, mert megint szófosásom van.

Last

2010.04.09. 20:16

Na nem ám. Igzaiból nem tudom hogy miért ezt a címet adtam a posztnak. Ma volt az utolsó iskolai nap a suliban olasz elött. Már nagyon várom, eléggé bepörögtem a témára. Suliba nem volt semmi érdekes. Leadtam a papírt, hogy anyuciék is elengednek. Ittam tonicot. Ja meg most már biztos hogy Sly terhes. Egyrészt mert kismama naciban jött, meg mert nevét nem vállaló tanár mondta hogy már 13 hetes. Konklúzió: végre lesz egy tanárunk, aki tud is tanítani, ami meg azt vonja maga után hogy most ki fog derülni, hogy mennyire kurvára semmit nem tudunk irodalomból és nyelvtanból. Ez már csak azért is problémás, mert jövőre érettségizünk, ami megint csak vicces lesz. No nem baj. Csak nehogy Bíderné térjen vissza...
Közgázból kikaptunk egy dogát amit már olyan régen irtunk, hogy nem is emlékeztünk rá - kajakra nem - viszont 4/5 lett ami a legjobb jegy a világon. Nem basztat a tanár hogy kevés a jegyed és könnyű belőle ötöst csinálni.
Matekon semmi. Angol semmi.
Suli után voltam árkádolni Andreával, nem volt egy nagy árkád túra. 20 perc alatt letudtuk kb. Találkoztam - láttam - Laut is.

Ja és a legviccesebbet nem is mondtam. Ma megyek le lépcsőn utsó óráról, erre ki jön szembe? Na ki? Csilla és Zsófi. Mindenféle dolgokat mondta össze vissza, hogy mit keresnek a Jedlikbe, amiből aztán azt a következtetést vontuk le, hogy semmi dolguk itt, csak megnéztek engem. Igaziból meglepődtem. Én még soha senki nem látogattam meg csak úgy viccességből a sulijában, de nem hiszem hogy rendszert csinálnék belőle, mert ülök így is eleget a suliban.

Váltottam pénzt és árkád, de ezt már írtam - "nagyon csapongó a szöveg, erre figyelj oda!" árkád után mentem mamához. Palacsinta, pirosleves  - paradicsomleves. Go haza, lepakol, msn, facebook, go vissza suliba. Még be kellett fejeznünk a prezentációt Andival. Amíg nem jött Martin ment is a dolog, de ahogy viszakeveredett a tanyára, rögtön elvesztettük Andit.. Mondjuk nem volt nagy gond így se, mert csak pár sort kellett hozzá írni.

Azóta itthon, pihenőben, végre van net is, meg telefonvonal, meg ilyenek. Ha eddig még nem írtam róla, akkor majd most fogok.

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: bymyself

Suli :: 2010 04 08

2010.04.08. 23:47

Arra gondoltam, hogy milyen vicces lenne - csak viccelek - ha a today posztok mellett lenne suli poszt is. Pont annyi értelme van mint a today posztoknak - semmi. Igaziból a statok azt mutatják, hogy a nézők kis százalékát érdekli, hogy mi történt velem suliban. Ennek ellenére mivel nekem meg ki kell adnom magamból a sok hülyeséget ezért most (is) jól leirom, hogy mi is volt ma suliba.
Marketing órán kaptam egy random ötöst. Senki nem készült dogára, mint ahogy én sem. A kérdésekre megpróbáltam logikusan válaszolni  - mert szerintem lehetett, és láss csodát kaptam rá ötöst.
Matekon irhattunk volna a körből - koordináta geometria - ami tök buli lett volna, mert mi hárman: Andi, Klau és én egy kis anyagból írtunk volna, kb 20 percben, erre a lányok lebszélték Pódát, mert hogy akkor sok anyagról lemaradunk. végül Póda elhite, persze akkor már Andinak is leesett, hogy most rontotta el a tök sima dogánkat. Mindegy,  talán nem halunk bele, csak így meg háromszor annyi anyagból írunk majd 1 hét kihagyás után.
Törin semmi.
Aztán volt nagy összeveszés Andival, mert hogy miért nem maradok bent suliban prezentációt csinálni. Én meg mondtam hogy suli utánra beszéltük meg nálunk. Igaziból szerintem elbeszéltünk egymás mellett, ez lehetett az oka a dolognak, vagy nem tudom. Lényeg hogy én nem tudtam bentmaradni suliban, ő meg kurvára nem akart még suli után kijönni hozzám.
Volt itt Niki is. Szét röhögtük magunkat. Nagyon jó volt. Szombaton még találkozunk, aztán vasárnap meg irány olaszország. Még nem tudom, hogy onnan hogy fogom tartani a kapcsolatot veletek, de ha lesz wifi ígérem hogy naponta tartok majd élménybeszámolót.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: suli

süti beállítások módosítása