Eyecandy :: 1588

2010.03.28. 21:40

 

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: eyecandy

A következő videót Gábornak köszönjük. Have fun ;)

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: zene youtube

Comic :: Megic Pencil

2010.03.28. 21:19

 

Cyanide and Happiness, a daily webcomic Cyanide & Happiness @ Explosm.net

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Óraállítás

2010.03.28. 20:39

Megvolt a nagy óraállítás. Hát nem érzem egyelőre a hatását, szerintem majd inkább holnap fogom, reggel, mikor fel kell majd kelni. A hétvégém főleg Judit körül fordott ugye, meg elment Niki olaszországba és már most nagyon fura. Jó persze nem találkoztunk minden nap, csak egyszerűen aza  tudat hogy nincs a közelemben. De ma írt egy sms-t hogy minden oké, és hogy nagyon szép helyen vannak és hogy szeret és nagyon jó kedvem lett rőle. Az a tipikus érzés, mikor csak úgy magától felkunkorodik a szád.
Az egyetlen dolog ami bántott hogy nem tudtam vele annyit foglalkozni, mint amennyit szerettem volna. Igazán jó lett volna picit kettesben lenni vele, mielött elmegy.

Annyi minden kevereg a fejemben az elmúlt napokban, és annyi mindent kiadnék  - nem feltétlen negatív, vagy spleen, vagy hasonló jellegű, csak most úgy lenyugodtam és mesélős kedvembe vagyok. Amit privát blogra nyomattam ki az a dolgok 10%-a annak amit le akartam írni.

Az utóbbi napokban teljesen átrendeződött az életem. Mióta pl az alterblog is úgy mond szervesebb részét képezi az életemnek azóta picit beindultak a dolgok. Julcsival is elég sokat beszélünk - én beszélek hozzá. Meg ide oda menés volt, és ma is csomó ötletem támadt, hogy mikről lehetne írni. Azt hiszem kezd szakmai ártalommá válni, hogy mindenről írni akarok.

Tegnap voltam vendelinben és ahogy elindultam haza rájöttem hogy kurvára felesleges volt. Későn is mentünk, Nikitől se tudtam rendesen elbúcsúzni, és még csak meg se beszéltük amiért odamentünk. Kasza elöször nem oldódott, aztán meg Adél kutyulta el a szálat mindig másfelé. Végül az lett, hogy megbeszéltük Adél pasiügyeit, hogy kinek milyen sulis balhéi voltak és hogy milyen jó is hogy egyikünk sem dohányzik.
A konklúzió: otthagytam a barátaim, a nővérem, a barátnőm egy szar estéért aminek semmi értelme nem volt. Szégyeltem is magam. Még most is. Mire hazaértem Judit már aludt, Andi & Balázs sehol. Gondoltam felhívom Nikit hogy mielött elindulnak még utoljára elköszönjek tőle, de nem vette fel a mobilját sem. Utolsó elkeseredésemben még írtam neki egy sms-t hogy nagyon szeretem és vigyázzon magára.

Aztán meg lementettem az egész blogot úgy ahogy van, szóval 2010 03 28 19:06 ig megvan minden. Majd még egy sql mentést azért nyomatok pár naponta. Remélem nem lesz gáz a költözéssel. Azt hiszem mára ennyi szöveg elég. Talán még jövök egy mindbreak-el, de nem fix. Lehet hogy csak piszkozat marad.

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: bymyself

Mindbreak - Privát blog

2010.03.28. 13:28

 

1

1

 

1

"Mintha a reggeliző asztalnál azt vennéd észre, hogy csak a te kakaós csigádba szartak bele, a többiek mind kétpofára eszik."

1

 

1

http://weinieblog.tumblr.com/private/479039989/tumblr_kzzpmo2c9b1qavkyi

1

 

1

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: mindbreak

A Föld órája? Ugyan már..

2010.03.27. 14:12

Már pár napja ez szól mindenhonnan, hogy majd ma este milyen vicces lesz az hogy a fél Föld egyszerre kapcsolja le a villanyt, megmentve a Földet mindenféle gonosz és nem gonosz jégsapkaolvadástól. Hát persze.
Senki nem érzi, hogy ez mekkora parasztvakítás és hogy mennyire kurvára semmi értelme nincs? Most 1 óráig nem világítasz? Nagy kaland. Ha azt mondanád hogy 1 óráig minden elektromos készüléket kikapcsolsz, arra azt mondanám, hogy nem rossz, nem rossz, de ez a kapcsoljuk le az amúgy is 10-12 W-os energiatakarékos villanyunkat, ez nagyon gáz.
Ez tipikus olyan kb mint a valentin nap. Egy napig nagyon szeressük a kedvesünk aztán meg ugyis mindegy. Vagy az anyáknapja - paradox erről beszélnem asszem.
Én itt leszek, és blogolni fogok, és facebookolni, és twitterelni, és még a villanyt is felkapcsolom hozzá, hogy lássa mindenki mekkora fasz vagyok, és hogy lássák mennyire ostobák ők maguk!
Önálltatás, ennyi az egész. Jó az a tudat magunknak, hogy ezzel változtatunk valmin, de amíg nem lesz egységes energiagazdálkodás, addig szerintem fölösleges ilyen dolgokról beszélni. Napelemeket a tetőre, szélturbinát a kert végébe és mindezt állami támogatással. Ez előrelépés.
Akit még érdekel a téma az itt olvashatja a lenti idézet folytatását.

olyan ez mint az este fogyókúrázz egy órát, még salátalevelet sem ehetsz, merthogy az jó a testednek. igen jó: ha előtte nem eszel este hatkor csülökpörköltet, mellé szaftos marhapörköltet desszertnek. szóval, az a nyamvadt 11 wattos lámpa ma este nálam égni fog, nem kapcsolom le. én ugyanis a földnek ezzel nem ártok annyit, mint azok az embertársaim, akik lekapcsolják ugyan ma este trendiségből a pilácsot, de előtte még mikróznak egyet, meg a légkondit is bekapcsolják, merugye már túl meleg ez a tavaszi húsz fok. wazze. gondolkodjunk már emberek!!!

 

Napi okosság

2010.03.27. 12:38

 

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: webart

Zene ikonok

2010.03.27. 12:30

 

Ha tetszik, akkor itt még vannak. Kattra nagyobb amúgy.

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: webart

Te mit parodizálsz?

2010.03.27. 10:56

 

 

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: zene youtube

süti beállítások módosítása