Andi szülinap

2010.03.21. 22:25

Ma van kedves Andrea - utálja ha Andreának hívják - szülinapja és gondoltam itt is megemlékezünk róla ha már volt olyan kedves és egy szuper szülinpot szervezett nekem is. Szóval Heppi Börszdéj Andi. Remélem még 10 szer ennyi van hátra :)

Amúgy Andi születésnapja alkalmából meg is leptük pár aprósággal. Megruháztuk. Szó szerint ruhával. Kapott két polót, meg egy sexy bugyit :D Elöször valami bizsut akartunk neki venni, mert azokat nagyon szereti, de aztán nem tudtuk hogy milyet, meg van is neki elég - tényleg kurva sok van neki - ezért inkább vicces ruhákat kapott.

Este meg kiültünk az udvarra, mert kaptam két szivart még szülinapomra és gondoltam hogy Balázzsal elszívom. Nyomtunk zenét telóról, meg ettünk sütit meg ilyenek. Jó móka volt. Mindjárt dobom a képeket is.

Miért sírnak a nők - oltás

2010.03.21. 22:17

 

Zseniális. Írj egy nevet kommentbe hogy ki jut róla eszedbe.

 

Ma kaptam egy linket, miszert a győri önkormányzat gondolt egyet és betiltotta/be fogja tiltani rendeletileg május 1-től a deszkázást Győr belvárosában. Értem én hogy ez probléma, meg az öregasszonyokat zavarja, de akkor most ha valmi nem tetszik, akkor fogjuk magunkat és betiltjuk és akkor majd a sok suttyó huligán biztosan nem fog deszkázni nem..?

Ezzel szerintem két dolgot lehet elérni:
#1: a deszkások szépen nyugiban megkérik a városvezetőséget, hogy ne legyenek már faszok és cserében a szivatásért építsenek valami extrém parkot - a triálosok se duzzognának ha lenne ilyen..
#2: feldühüdnek és basznak az egészre. Nem szokásom így ítélkezni, de a deszkások nem arról híresek hogy túl törvénytisztelőek lennének. Úgy értem nem az öltöny-nyakkendő-beszéljük meg jut róluk az eszembe na.

Szóval nem tudom hogy mi lesz ebből, de simán kinézem hogy ebből megint lesz egy kisebb faja parasztlázadás. Ez kb olyan mintha máról holnapra azt mondanák, hogy márpedig holnaptól senki nem kerékpározhat, mert tönkreteszi a bringautakat.

Akinek esetleg van deszkás ismerőse aki nyilatkozna nekünk erről, vagy hogy ők mit tudnak erről az sikítson rám vagy valami.

"Tele van a tököm"

2010.03.21. 21:49

A napokban találtam egy tök jó blogot, ahol csak ilyenek vannak. Mármint hogy kinek mivel van tele a töke. Ngaoyn igaz és nagyon szórakoztató egyben. Ajánlom mindenkinek. Egy kis ízelítő a kínálatból. Most indult szóval még nem sok poszt van, de szépen lassan gyarapodik.

Tele van a tököm azokkal a kommentelőkkel, akik egy poszt elolvasása nélkül nyilvánítanak sommás véleményt (anyád, hülye a posztíró), majd önnön szellemi fölényük tudatában (jobb esetben) a posztban leírtakkal megegyező véleményt, de az esetek nagy többségében iszonyatos baromságokat bírnak bekommentelni. Tele van a tököm azokkal, akik az észérvekre nem reagálva csak a saját baromságaikat hajtogatják egyre, és ha szembesítik őket a faszságukkal, mellébeszélnek, mint valami virtuális vonagábor, és nem ismerik be a tévedésüket.
Tele van a tököm az Apple hozzáállásával a Flash-re vonatkozóan, és azzal, hogy azért, mert egy Steve Jobs nevű, magát Mózes 2.0-nak tekintő faszi szerint a Flash márpedig szar, felhasználók milliói kénytelenek naponta a színes strandlabdát nézegetni. Tele van a tököm a szarul megírt operációs rendszerükkel, a Hópárduccal, mert kibaszottul mindegy, milyen böngészőt használok (márpedig van fent vagy nyolc), mind fagy, összeomlik, elszáll, ha flashbe ütközik, persze akkor, amikor 32 fül van megnyitva, hogy utána a fogamat csikorgassam.

Akinek elnyerte a tetszését az itt checkolhatja hogy miről is van szó.

 

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: balhé

Napi okosság

2010.03.21. 21:40

 

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: webart

Fénykép :: Weinieighteen#2

2010.03.21. 20:59

Ma megkaptam Anditól a képeket, szóval nem kell holnapig várnotok vele. A letöltés még várat magára de online már lehet nézni picasában, vagy itt diavetítésen. Have fun. Update jön ha van link már hozzá.

-update- Van már letöltési link is, hajrá, nyomjátok!

Kerti rendrakás

2010.03.21. 12:42

 

Ma egész korán keltem fel, úgy kb 8 körül. Gyors reggeli után lementünk apuval a kertbe és elkezdtünk rendezketdni. A kerti bútorok ilyenkor el vannak pakolva, szóval azokat raktuk ki, meg összesöpörtük a leveleket. Még egy fát is emg kellett metszeni. Igaziból szeretem az ilyen kreatív munkát, meg azt a tényt hogy ma én is csináltam valamit. A nyáriszünetben is ezt utálom, hogy csak mennek a napok és 20 nap után visszanézve, hogy mit csináltam a válasz semmi.
Most már van napozóágy, meg  hintaágy, meg székek ja meg a pad. Az nagyon fontos, mert ha nincs kedvem megkerülni a lépcsőt akkor nekifutásból felugrok a padra és onnan ugrok tovább át a lépcsőkorláton és a lépcsőre. Ettől persze hülyét kap mindenki, de én nagyon élvezem - egészen addig míg egyszer el nem esek majd.
Más érdekes nincs.
Ez amúgy egyenes előjele annak, hogy most már beindul a kertiparti szezon. Azon is gondolkoztam, hogy Andi meg Balázs szülinapját egybeköthetnénk egy ilyen kertipartis dologgal is. Bár nem tudom, hogy milyen idő lesz mostanában, de remélem hogy marad ez a fasza idő. Pénteken pl este is 13 fok volt - poló zakó kombó. Ha ilyen idő marad akkor ismán lehetne valami délutáni/esti sütésfőzés/pipázás/stb.. Aztán este kb ugyis mennénk át bridgebe, vagy valami.

 

Comic :: Optimist Man

2010.03.21. 12:25

 

Cyanide and Happiness, a daily webcomic Cyanide & Happiness @ Explosm.net

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Oprendszerek

2010.03.20. 21:41

Eldobom az agyam bazmeg! Nem hiszem el hogy mindig mindenhol ugyan az megy. Ha felmész valami win/apple oldalra akkor a kommentek között tuti az lesz hogy:

Apple user: a windows egy fos, de bezzeg az apple az kurvajó
Win user: az osx egy szar, a win legalább lejátsza a flash-t rendesen
Apple user: nem is az apple a hibás hanem a köcsög fasz adobe, mert balfaszok
Win user: az adobe szent, az osx akkor is szar
Apple user: de a windows meg lefagy és vírusos

itt jön a kedvencem:

Linux user: mindkettő szar, és csak ubuntut használok. Csak beírom ha valami nem jó és már kész is.

Valahol nagyon nevetséges hogy mindenki védi a sajátját és nem hajlandó elismerni hogy az övé is van olyan szar mint a többi.
Az OSX szép, szép de flash nélkül én tuti meghalnék. Nem is beszélve arról hogy fagyás helyett van egy strandlabda, amiről nem tudod hogy meg fog e állni valaha.?
A windows most már szép, viszont van rá sok csúnya vírus és hajlamos néha összeomlani. Néha egészen értelmetlen okok miatt. Testreszabható, de a realitve sok  beállítás zavaró lehet egy kezdőnek.. - ilyen téren jobb az apple
A Linux meg nagyon jó, de akiben nem veszett el egy programozó az felejtse el hogy boldogul vele.

Most pedig majd jönnek a fenti kommentek.

Szerző: weinie4

5 komment

Címkék: system

WebArt :: Elvont skiccek

2010.03.20. 20:03

Pár elvont beteg kép. Csak úgy. Nézni.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: webart

süti beállítások módosítása