Pan's

2009.03.01. 10:35

Instantget

2009.03.01. 10:33

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="subface"]subface[/caption]

Nahát akkor itt rating a szokásos menet szerint.
Kis bevezető:
A film alaptörténete a 20szd köré tehető, spanyolország. A főszereplő egy kisány, akinek az anyukája terhes, és az új "apukához" mennek, új életet kezdeni.
Az új helyen furcsa dolgok történnek, többek között egy labirintusban, ahol a kislány találkozik egy faunnal, aki érdekes feladatokat ad neki.
Többet nem mondok, nem lövöm le a poént.
A film beteges, de nagyon jó, ahogy korábban már irtam 10/10.
A tovább után a portos info, trailer, stb..

Andi & Balage

2009.02.28. 20:40

Ma igaziból jó napom volt, ezt nem is részletezem..
..de. Mégis!
Reggel felkeltem úgy 9 fele, és komojan mondom nagyon kész voltam.. Nem tudom mitől, de szerintem most jött ki rajtam az egész heti hajtás, és éjfél után fekvős módi. Szóval alig élve felkeltem, kimentem konyhába, megreggeliztem, beszélgettünk az asztálnal, ami szerintem utoljára 1 éve történt hogy közössen reggeliztünk, de persze anyu most se bírt velünk reggelizni, inkább elment városba "bevásárolni", (azt msot zárójelben hogy már 1 hete nincs pénze, de msot mégis volt azért.. akkor ki is hazudik igaziból..?)
Szóval 3 an maradtunk apuval, Judittal és megindult a nagy desszant. Sütöttünk mindenfélét, de a nap fénypontja a bableves volt, ami azért érdekes, mert ugye nekünk van szárazbabunk, ami azért jó mert kis üvegben már áll a kamrában kb 4 éve, és ilyenkor csak elővezsed, beáztatod vízbe és akkor főzheted is..
Na msot ez volt a kampányszöveg..
Gyakorlatban úgy néz ki a dolog hogy 1 napig áztattuk, és 7:30 tól 12:30 ig főztük, de kb kavics keménységű maradt így is, de aztána  sok zöldség között fel se tünt h annyira kemény.. (szopogatás közbe olvad..)
Ebédnél már ittvolt Andi is szóval még jobb volt a társaság :) Ebéd után még kicsit beszélgetünk kint, aztán belopakodtunk a szobámba. Andival nagyon jól elvoltunk (-szerkesztve-, meg ilyesmi..), na meg ugye kibeszéltünk mindenkit.. pasik, nők, barátok, nembarátok, Zeller (tényleg nagybetüvel irtam a nevét.?, csak véletlen..)
Aztán egyszer csak betoppant Balage. Meglepődtem. udtam hogy jön, de hogy csak megjelent :D Gonodlom apuék beengedték (máskülönben kénytelen lennék azt a következtetést levonni hogy van kulcsa..)
Hármasban folyt a dumálás, és közben segítettek nekem átrendezni a DVD imet, és felcímkéztünk pár dvd tokot is :)
Így utólag is köszönöm a segítséget :)
Aztán apu és piciny nővérem is beszivárogtak sé mindenki elpunnyadt az ágyon, és úgy folytattuk a tracspartit. Volt midnenről szó. Mosogatógépről, zenéről, osztályról, tegnapról, ami épp jött. Úgy vettem észre hogy apuék is jól kijönnek Balagéval (Andimár egyértelmű..) mondjuk ez nem is kérdéses.. Balage az én barátom, miért ne jönnének ki vele.. :)
Még folyt a beszélgetés, aztán Andinak mennie kellett tovább, és Balage is távozott.. :(
Mára ennyi szerintem.. még megyek és felszórom a maii eyecandy adagot..

Feeling empty #2

2009.02.28. 20:08

Most elég érdekesen érzem magam, nem tudom mi van velem.. Még a faun labirintusának érzései, és a babylon ad tanulsága kevereg bennem, és nem nagyon tudom hova tenni.
Igaziboól rossz kedvem va, de nem spleen, hanem ilyen büntudat és sajnálat keveréke..
Nem tudom hova tenni hogy miért is van ez, csak rosszul érzem magam.. Úgy érzem rajtam múlik hogy a világ ott tart ahol, és ha jobb lennék akkor a föld is jobb hely lenne.. , ilyesmi..
Holnap reggel mire felkelek, ezt a gondot leváltja majd az h wc re kell mennem és éhes vagyok.. :D

Ursula martinez strip magic

2009.02.27. 19:05

Flour - Van sok söröd

2009.02.27. 10:58

A videó petike szolgáltatta, neki köszönjük :)

Ezért kell okosan inni...

2009.02.27. 10:20

Laberinto del fauno, El

2009.02.26. 23:47

Elvont egy film, de én ajánlom mindenkinek
Rating 10/10

süti beállítások módosítása