VAST – What Else Do I Need

2009.11.29. 21:36

Fashion :: WTF?

2009.11.29. 21:19

Égett bőr

2009.11.29. 20:26

Ma egész jó napom volt, ami abban nyilvánult meg, hogy apuval tegnap dolgozgattunk picit és ma vitték el a cuccot,a mit csináltunk, szóval lett egy kis pénzem belőle. Apu rám akarta tukmálni az egész bevételt, de nem fogadtam el, a felét neki adtam. Nem is értem, hogyan lettem hirtelen ilyen jó gyerek. Főleg hogy ezt a pénzt leszámítva van 600 ft om. Nem kell ám itt nagy pénzekre gondolni a melót illetően pár ezer forint, de jól esett apuval dolgozni. Sőt mindketten (igen, ő is) kijelentettük, hogy anyu nélkül jobb a hangulat, majd mint aki mit sem szólt volna folytattuk a melót.
Ma meg együtt főztünk, és jó lett. És persze ilyenkor, mikor jó a hangulat és pörgök meg ilyenek, ilyenkor hajlamos vagyok nem odafigyelni, vagy nem annyira mint kellene. Ennek persze következményei vannak, mégpedig nem is akármilyenek. Sikerült úgy megfognom egy edényt, ami még csak nem is volt a gázon, hogy 2 helyen is leégette a kezemet, meg róla a bőrt. A legviccesebb az egészben (még apu is röhögött vagy 2 percig), hogy nem is lehet ezen a  két helyen leégetni a  bőrt egyszerre, mert 2 tök különböző helyen van. Ezt úgy értsd, hogy egymástól 15cm-re, a kezem tök más részén.
Rögtön nyomtam rá egy kis FLP Aloe MSM gélt, mert ez a neve, és rögtön el is gondolkoztam rajta, hogy minek kenegetem ezzel a szarral, mikor ezt még kb 6 éve vettük (vették a nővéremék a volt barátjával) és azóta kb csak 3 szor járt le, de mi mégis ezzel kenegetjük magunk akármi bajunk van :D Segáz, legalább a placebo hatás megvan :D

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: anyu aloe apu

M83 – Graveyard Girl

2009.11.29. 18:37

WebArt :: Axe

2009.11.29. 13:04

Már rég volt, de most találtam megint egy jót :D

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: axe comic

Celeb :: House

2009.11.28. 23:46

Hugh Laurie barátunkat utolérte a sorozatbeli szerepe. A 6x8-ban Chase megkínálja eggyel, akkor nézett ki hasonlóképpen, azzal a különbséggel, hogy az csak smink volt. A mostanit edzés közben szerezte, de mint mindig ezt sem vette komolyan, rögtön poénnal ütötte el:
"Nekimentem egy ajtónak, ó nem is, elcsapott egy bagoly"

Today :: 2009 11 28

2009.11.28. 22:17

Elöször is: Ma nem írok többet. Fáradt vagyok.
Voltam jedlikfocin, elmegy.
Aztán hazajöttünk Nikivel, elvoltunk, erre megcsörren a telefonom. Ki az? Na ki? Red!

Igaziból nem tudom, hogy miért kellett felhívnia. Már egyszer megbeszéltük, hogy ez nem fog menni, és hogy többet nem kéne beszélnünk. Még msn-ről is leszedtem, de ez  most mellékes.
Meg ha egyszer tudja, hogy van valakim, és ha egyszer tudja, hogy nem, akkor minek hív fel (megint), hogy “nem tudja mit kezdjen magával fél 10től”
A legutóbbi kis filmnézésből se az lett, mint aminek indult, és most megint filmezni akar. Igaziból nem volt kedvem telefonba kifejteni, hogy most mennyire nem örülök neki, igyekeztem csak szimplán hanglejtés nélkül szigorúan válaszolgatni.
Sőt azt se értem, hogy fülig szerelmes belém, megmondom hogy nem, nekem ez nem elég, és akkor 1 hétre rá már ottalszik nála valaki (nem gond, örülök neki, addig se engem hivogat), csak ha fülig szerelmes, akkor 1 hét után ne találja már ki h mégse.
Aztán most meg megint? Lapátot kapott? VAGY MI AZ ATYAÚRISTEN VAN?
MINd1, megyek aludni..

Celeb :: Rihanna tanácsa

2009.11.27. 17:30

Ide most valami okos véleményt kellene írni, hogy milyen lealjasodott világban élünk mi, hogy pucér képeket küldözgetünk egymásnak, aztán rajövünk, hogy nem a szent inkvizició korában élünk. 
No meg persze az se biztos, hogy Rihanna pont a legjobb tanácsadó, de én nem nyilatkozom :D
Mondjátok meg ti h mit gondoltok. Ha én mondom ki, még Andi kiakad rám :D

Rihanna szerint minden nő küldjön pucér fotókat pasijának

Az énekesnő szerint minden nőnek meztelen képet kellene küldenie magáról a barátjának, írja a FemaleFirst. Rihanna egyébként nem csak beszél a pucér képek küldéséről, annak idején az akkori barátjának, az őt véresre verő Chris Brownnak ő is készített pár fotót, melyek végül felkerültek a netre. „Ha nem küldesz a barátodnak meztelen képeket, akkor őt csak sajnálni tudom. Amikor ez megtörtént [a képei nyilvánosságra kerülése], virágot küldtem anyunak mielőtt felhívtam volna, és aztán írt nekem, amikor az egész világ ellenem fordult, ő mindig támogatott” – mondta Rihanna a pucsítós képeiről.

Trailer :: Zombieland

2009.11.27. 17:16

WebArt :: Nyiff

2009.11.27. 15:55

Pár napja találtam ezeket a képeket, de csak most jutottam el odáig, hogy meg is osztom veletek. A képre kattintva még több kép külső oldalról :)

süti beállítások módosítása