Nemjuci - Runaway

2009.11.22. 20:29

WebArt :: Stripper

2009.11.22. 20:17

stripper

Hétvége

2009.11.22. 20:06

Nem tudom minek tudható be, de a hétvégék mindig nagyon hamar eltelnek, és most nem a szokásos, “jaj, iskolába kell menni” dologról beszélek, hanem úgy általánosságban. Az utóbbi fél évben gyorsabban telnek el, és kész. Főleg most hogy Judit is itt volt, így meg pláne.
Egészé hétvégén ment a hülyülés. Meg vettünk kenyérpirítót, mert eddig nem volt, most meg már van. Szóval majd lesz itt nagy pirítós zabálás, meg konyhakigyulladás.
Anyu most egész jó formában volt, nem ment el sehova hétvégén, hogy ne kelljen itthon lennie, meg egész jófej is volt. Ez persze még nem egyenértékű azzal, hogy normális, csak padavan szintre lépett.
Voltak itt Andiék is (Andi & Balage). Volt nagy autó összeszerelés, meg sütés-főzés, meg ilyesmik.
Az egyetlen dolog, amit hiányoltam, az Niki jelenléte volt. Úgy volt, vagyis nem is volt úgy, mert már alapból képlékeny volt, hogy jön e vagy sem, mert ugye Judit, meg Balage, meg Andi, szóval elég vicces volt és Judit mellé elég nehéz bárkit is besuvasztani, főleg hogy eddig még egyik barátnőmet se viselte túl jól. Nikit mondjuk bírja, legalábbis eddig negatív jelzője még nem volt :D
Meg aztán megint találtam cipőt magamnak, egy eddig nem látogatott boltban. Woodoo. Még életemben nem jártam benn, pedig az árkád már egy ideje nyitva áll, na mind1.
Ez azért jó mert most már nem csak Zarában találok cipőt hanem itt is. És itt szeretném kijelenteni, hogy nem viccességből veszek a Zarából cuccokat, meg cipőket, hanem mert máshol nem találok olyat, ami tetszik.
Na mind1, ebbe ne menjünk bele.
A baj csak az, hogy míg Zarában találok egy olyan cipőt ami tetszik mondjuk 14e ért, addig itt rengeteget találok, ami nem is baj, csak itt másfélszer ennyiért vannak.. Szal találtam is egyet magamnak 20e ért, meg egyet 24e ért, meg volt egy ami mondjuk “csak” 17e volt.
Viszont ahhoz képest hogy ezek közül mind bőr volt (legalábbis mindben többségben volt a bőr) talán nem is olyan durva. De végülis kurvára tök mind1, mert 10e forintom sincs, nem hogy 20. (Ami azt illeti jelenleg van 870ft om..)
Szóval ide lehet utalni pénzt:

10918001-00000031-28270003

Várnagy Dániel

Ja és deviza alapú átutalások nem érdekelnek, mert HUF ban van a számlám.. Az euró illetve USD ajánlatokat kp-ban zsebbe kérem :D
MInden forintot szívesen veszek. Minden 100 forint után egy kisötös a jutalom :D .
Hirtelen ennyi. Majd jövök.

Oxygen

2009.11.21. 20:50

A mai nap híre, hogy anyu megtalálta az oxygén rádiót. Semmi gond, hogy már 1 éve mondom neki, hogy azt hallgassa, most hogy megszűnt a másik kedvence a Sláger rádió, most rögtön jó lett az oxygen, semmi baj. Abszolút nem érzem úgy ám, hogy direkt hagy figyelmen kívül. Mondjuk valahol normális, mert én is figyelmen kívül hagyom, amit ő mond.
Most meg amúgy csillagszületiket nézünk, ami felettébb irritál. Idegesít, hogy a sok nyomi embert nézzük, amint hamisan énekel. Soha nem szerettem a musical jellegű dolgokat, vagy az éneklős tehetségkutatókat.

WebArt :: Inzulin

2009.11.21. 13:12

diabetic

Csodálatos felfedezés!

2009.11.21. 13:06

Petinek köszönjük a nagyszerű képet :) Viva la resistance!

tovább!

Judit

2009.11.21. 08:12

Mostanában nem tudom hogy hogy leszek,pontoabban a hétvéégn mert ittvan kedves nővérem, szóval vele foglalkozom.Este azért majd igyexem írni valami izgit. Addig have fun és lesétek a régebbi dolgokat.

Carol

2009.11.19. 23:14

NuFunk

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: jack carol

Design :: Izzadj bele póló

2009.11.19. 23:05

20 perc futás 40cm izzadságfolt a pólón. Végülis így is le lehet mérni az időnket. Megszokás kérdése, hogy az ember hogy viseli, hogy az 'időmérője" bűzlik :D A design viszont nem rossz. :) Már nem tudom hol találtam a képet, szal nem tudok rendelési címet se adni.. :S

NuFunk

DeepHills :: Ajánló

2009.11.19. 22:59

Még tegnap akadt a kezembe az oldal és most nézegettem csak meg igaziból, hogy mit is tud, és mivel ma ugyis ilyen zenés kedvemben vagyok, nagyon belejöttem. Az egyetlen bajom csak az, hogy kezd elfogyni a hely a gépen, és már nem tudom hova rakni a cuccaimat. Ennek ellenére nektek nagyon ajánlom, mert csupa jóféle zene van rajta. Főleg jazzes, funk, és hasonló nyugisabb illetve pörgősebb muzsikák vannak.
Képre kattintva bejön az oldal.

NuFunk

Tovább után próbazene az oldalról.

süti beállítások módosítása