Bojeknek köszönjük. Én jól szórakoztam rajta, annak ellenére, hogy benne némi (sok) igazság.

A zene pont olyan beteg mint maga a sorozat. Van aki talán még emlékszik Balinto - Tonight is the night wavejére. Na hát ez az. Lassú, melankolikus, elgondolkozós, aláfestő zene. Bojeknek ajánlom :)

 

    1. Daniel Licht - Opening (1:08)
    2. Daniel Licht - Wink (0:42)
    3. Daniel Licht - End Credit (0:53)
    4. Daniel Licht - Escalate (1:15)
    5. Daniel Licht - Epilogue (2:30)
    6. Daniel Licht - Funny (1:22)
    7. Daniel Licht - NeedTime (1:35)
    8. Daniel Licht - Photos (1:49)
    9. Daniel Licht - Hidden (1:19)
    10. Daniel Licht - Can'tHide (1:24)
    11. Daniel Licht - Party (2:11)
    12. Daniel Licht - Changed (2:07)
    13. Daniel Licht - Connections (1:12)
    14. Daniel Licht - DebCries (1:05)
    15. Daniel Licht - NewLegs (0:59)
    16. Daniel Licht - Match (1:01)
    17. Daniel Licht - Harry'sRule (1:18)
    18. Daniel Licht - Ending (1:39)
    19. Daniel Licht - Shipyard (1:41)
    20. Daniel Licht - House (1:38) (hallgasd!)
    21. Daniel Licht - Fight (1:15)

Always CocaCola

2009.11.15. 21:09

Rating :: Dexter Season 1

2009.11.15. 14:53

Azt a büdös, mocskos, tevenyereggyártó, vastagbajszú, zsíros hajú, cigány kurva életbe! Most végeztem a 8. résszel (12 részes az első évad) és hát azt kell mondanom, hogy abafasszama! Nagggyon durván kész ez a sorozat. Megkockáztatom, hogy House is eltörpül mellette. Sőt, ezt ki merem jelenteni.
A történet egy Miami orvos szakértőről, pontosabban vérelemzőről szól, aki mivel ilyen körökben mozog, pontosan tudja, hogy is kell valakit eltenni láb alól. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mi történik a sorozatban. Egyszerűen zseniális.
A főszereplő jelleme elég beteges, de valahol nagyon igaz és mély. Az ember sok dologban magára ismerhet (én legalábbis magamra ismertem – lehet hogy beteges).
A történet több szálon fut egyszerre, egész sok flashbackkel és extra infóval, valamit néha külső szemlélőként, vagy akár magában beszélve jelenik meg a “főhősünk”.
Mindenkinek ajánlom. Aki kedvett kapott keressen fel egy torrent oldal, én isohuntrol töltöm  “vásárlom”, ott bizti fent van.
Ja és ajánlom a feliratos változatot, a jó magyar szinkronok ellenére, én azt mondom, hogy eredeti nyelven, angolul jobb.

Rating: 9,5/10

Enzotól kaptam az alábbi szöveget. Érdekes. A szövegben ugyan benne van (a mailben) hogy nem megerősített, de cseppet se lennék meglepve, ha tényleg valós lenne. A baj az, hogy ez nem is a cigányokat minősíti, hanem a nevezett tiszteket..
Enzonak pedig köszi :)

Elhallgatott jelen: több száz cigány támadta meg a rendőrkapitányságot!
Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz cigány megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot.
Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy cigánygyereket. Ezután cigányok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a cigánygyereket meglincseljék.
Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány Zajacz Ágnes aki korábban még az év rendőre is volt, és a bűnügyi vezető Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat.
Az őrjöngő cigányok azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt rendőrök a készenléti rendőrségtől, a Pest Megyei Főkapitányságtól könyörögtek segítségért. Jelenleg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben.
Azért írtam önnek, mert sehol nem jelent meg híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány, aki mint mondtam csupán 300 méterre lakik a kapitányságtól, és a
gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét.
Az esemény megtörtént, arról közvetlenül a megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem, aki 20 évig kollégám volt.
Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni.
Kérem, tegye lehetővé, hogy az esemény nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz cigány be akar törni egy kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!
Tisztelettel:
Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls.     Küldjétek szét mindenkinek! Azért is tudja meg mindenki, hogy mi folyik ebben az országban!

WebArt :: Apr 1.

2009.11.15. 10:54

Chris review

2009.11.15. 10:19

Már kezdek emberi formát ölteni, ami majdnem hogy furának mondható, így 10 óra környékén. Engem Balage vitt ki, mint már mondtam, útközben is jól elvoltunk, aztán megérkeztünk Chrishez, a mi csapatunk futott be másodiknak, mert Boriék megelőztek minket. Elég nyugisan indult a dolog, mindenki kapott egy sört, meg volt chips meg ami ilyenkor szokás, meg persze krumpli saláta, mert a nélkül nem élet az élet.
Kicsit később Chris kérdezte, hogy mikor állunk neki főzni, amin meglepődtem, mert nem nagyon készültem főzésre. (Ing nyakkendő kombo, nem erre van feltétlen kitalálva), de nem csináltunk ebből gondot. Chris segített mindent előkészíteni, még a hús is össze volt vágva, de picit nagyobb darabokra, szóval azt még finomítottuk. A többiek is sokat segítettek: Bori és Peti a húst segítettek összekockázni, sőt azt ők csinálták helyettem is, Cinky és Krisz pedig a főzésnél segédkeztek.
Én azt mondom, hogy egész fasza lett a pörkölt, de a nép bíráljon.
Aztán mikor már mindenki megjött, odaadtuk az ajándékot: egy 2 csöves pipát. Úgy láttam Chris eléggé örült neki, én úgy tudom, hogy nagy pipás :)
Aztán rögtön ki is akartuk próbálni, de nem volt alufólia, de sikerült szerezni aztán.
Kajáltunk, de mindenki kész volt. Látszott, hogy a nép egy picit bekajált, de kis pihenő és sör után leindultunk a játszótérre. Itt nem időztünk sokat, inkább csak egy sört ittunk, elszívtunk egy cigit, ilyesmi.
Jött az ötlet, hogy menjünk át a helyi “szórakoztató centrumba” (helyi kocsma), és annak ellenére, hogy csak 3 ember akart igazán menni, mégis odakeveredtünk. Volt belépő is, amit elvileg nem kellett fizetnünk, de aztán végül mégiscsak kellett, de mivel sokunknál nem volt pénz, ezért Chris kifizette.  Elég nyomott volt a hangulat mert a sok helyi menő arc kinézett minket a tömegből (talán azért mert fintorogva ültünk a 90 es évek legszarabb discozenéit hallgatva.) Páran tettek megjegyzéseket is (Győri faszszopók! ) Úgyhogy mivel elég tré volt, és a nyerőgépen, se nyert senki, mentünk.
Chrisnél még pingpongoztunk, aztán még egy sör, lassan elkezdtünk készülődni. Elég sokan jöttünk el, mert nem akartunk ottmaradni. Én személy szerint azért mert mára programom van, és nem akartam, hogy ma olyan legyek mint a mosott sz.. A többieket nem feltétlen értettem, hogy miért nem akartak maradni, de azért sajnáltam Christ, hogy pont most, hogy 18 éves, meg nagy buli, épp most fogta ki, hogy mindenkinek mehetnékje volt. Páran azért ottmaradtak: Cinky, Bori, Kömi.
Kép nem sok lett, 90db kb. Tovább után leshetők. Ja és van video is.

RED Wall

2009.11.14. 16:32

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: red wall

Családon belüli erőszak

2009.11.14. 16:18

Nem tudom mi visz rá valakit ilyenre. Ráadásul nem is egyedül voltak, hanem a nagypapa meg 4 fia. Mert ha a családba egyvalaki ilyen állat, azt mondom, hogy megesik, de az hogy apucira rányit a fia, ahogy épp egy 12 éves kislányt dug akarata ellenére, és csak annyit kérdez, hogy hol lehet beszállni, ez azért durva. A teljes cikk indexen olvasható.  Link lent.

Kutyával kényszerítette közösülésre kislányát

Éveken át szexuálisan bántalmazta hat kiskorú rokonát egy apa és négy fia. Az öt férfi megerőszakolta, szodómiára, csoportszexre, majd abortuszra kényszerítette a gyerekeket. Az egyik áldozat tizenöt évvel később tett feljelentést.

Bíróság elé állították azt az öt Missouri állambeli férfit, akiket saját családtagjaik molesztálásával gyanúsítanak. Az apa és négy fia a vádak szerint hét éven át szexuálisan bántalmazta az egyikük öt lány- és egy fiúgyermekét - közölte a Fox News.

A Mohler család letartóztatott tagjai, a 48 éves Jared, az 52 éves David, a 77 éves idősebb Burrell, az 53 éves ifjabb Burrell és a 47 éves Roland a vádak szerint nemcsak megerőszakolta 12 évesnél fiatalabb rokonait, de egy ízben szodómiára, egy ízben pedig abortuszra kényszerített egy akkor 11 éves kislányt.

via index.hu

Chris

2009.11.14. 12:58

Ma nem tudom még hogy hogy leszek blog téren, mert este megyek Chrishez, és valszeg csak holnap keveredek haza, de még semmi sem biztos. Még Balázzsal is kell beszélnem, hogy ő mikor akar menni, vagy mikor akar jönni vissza, mert volt olyan kedves, hogy felajánlotta, hogy kivisz Chrishez :)
Remélem jó buli lesz, én már nagyon várom :)
Szóval majd holnap jövök. De addig még lehet, hogy jövök valami izgivel, csak gondoltam szólok előre :D

Szerző: weinie4

6 komment

Címkék: chris házibuli

süti beállítások módosítása