"-Oszi! Hol van a sör?!?!"

2009.10.25. 19:59

Kolbi reklám

2009.10.25. 19:38

Tipikus reklámfogás. Nagyon régi, nagyon classic, és nagyon működik.
A reklámoknál alap, hogy ha egy kiskutyát, egy kisgyereket vagy egy pár pucér macát raksz bele, akkor tuti a siker. Ez méginkább igaz a macás reklámokra.
Eddig ez kimaradt ugyan, de hát miért ne lehetne szalámit cicikkel reklámozni..? Ez már csak akkor lenne betegett ha sonkát reklámozna és egy fenék lenne a képen.. :D

via addict

YouTube - YouStream

2009.10.25. 18:46

A másik irány magának a videószolgáltatásnak a jellegét érinti, s inkább a ustream piacára történő behatolást jelentheti, jelentené. Ez az irány azért is különleges, ugyanis az élő webcastek a legdrágább tartalomtípusba tartoznak, s a Youtube a korábbiakban hangsúlyosan távol tartotta magét ettől a szegmenstől , s alapvetően promóciós okokból alkalmazta az élő közvetítéseket (lásd mág Obama beiktatás)

Mindez hamarosan megváltozhat, a cégtől származó információk szerint ugyanis az Október 25-i Rose Bowl-on tartandó U2 koncert 16 országban,élőben megtekinthető lesz a Youtube-on, a hivatalos U2 csatornán keresztül, s ezzel párhuzamosan a twitter bejegyzések is megjelennek majd a közvetítésben.

Remélem, hogy ebben az irányban megy el a utube, mert különben rövid időn bellül fizetős lenne a szolgáltatás. Mint tudjuk a utube soha nem volt nyereséges, sőt ha ezt az üzletpolitikát tartja fent akkor soha nem is lesz. Gondoljatok csak bele hogy mennyi tárhely kell a naponta feltöltött több száz ezer, több millió videónak. Főleg, hogy most már HD ben is elérhetőa  szolgáltatás..
De nem erre akartam kilyukadni. Ha a youtube rááll az élő közvetítésekre, akkor talán lesz egy kis pénz a zsebükben és nem kényszerülnek, a fizetős megoldásra.
Másfelől viszont kérdéses, hogy meg mernék e lépni a fizetős dolgot, mert ezzel jóformán lemondanának a monopol helyzetükröl. (aztakurva milyen szavakat hazsnálok.. azért figyeled!) Nyilván ha fizetős lenne elterjednének a kisebb videómegosztók, vagy a nemzeti megosztók. Itthon pölö az inda, a videa, docler, stb..
Viszont az online streamingből azért lehetne mit alkotni. Főleg, ha kicsit berendszereznék a dolgokat. Én a  helyükben 3 részre szedném a dolgokat. Egy helyre töltenéd fel a cuccot, de le lenne válogatva. Engem pl iritál, hogy ha zenét keresek, akkor valami általános iskolás gyerek gitározik videót találok helyette.
Lenne egy stream rész, ahol menne az élő adás, és ide fel lehetne nyomni a tv műsorokat is; "youtube pro accounttal" pedig lehetne nézni akár a mozifilmeket is. A másik részen lehetne a zene, amiről már korábban írtam, ahol csak zene, klip, ésatöbbi, és lenne a faunvideo section, ahol meg csak a részeges, bulizós, koncertfelvételes, kisbabás videók mennének.
Nyilván ezt így nehéz megoldani, és kategorzálni, hogy mit hova, és egy ilyen "arculatváltás/módoítás" biztosan költséges lenne, főleg az első 1-2-3 évben.
Mondjuk ha eddig kurvára negatív profitban volt (na erre volt jó idén az anglo óra: megtanultam a negatív profit szót)  , akkor most talán nem lenne nagyobb gong ha átszerveznék. Kérdés, hogy most a google mit alakít a zenével, vagy van e valami durvább fejlesztés a google os mögött még, és majd eljön a kánaán..

Aki még olvasná a teljes cikket, az ide katt.

Candy

2009.10.25. 18:22

Lost - Flashforward

2009.10.25. 18:14

Előre szólok, hogy lostról lesz benne végig szó (meg flashforwardról).
Ma nővéremmel megint lostot néztünk és végére si értünk az 5. évadnak, ami persze egy rakat kérdésre adott okot. Nekem csomó dolog most esett le. A nővérem meg persze kiakasztott. Na nem a rossz értelemben (ahogy anyu szokott), hanem azzal, hogy mindent előre megmondott. Olyan összefüggéseket látott át, amiket én anno 5 résszel késöbb értettem meg. Sőt olyan kérdéseket tett fel nekem, hogy még én se tudtam rá a választ, sőt még Ikrény se tudta volna szerintem. Úgyhogy néha én is csak lestem, hogy mi a fasz van.
Vége lett gondolkoztunk, szóba került ezt a Flashforward sorozat is ami most indult. Le is szedtem egy részt, meg is néztem, de engem nem kapott el annyira. Simán kinézem amúgy hogy a lsot folytatása lesz. Csomó utalás van benne, és az egész hajaz a lostra. Mondjuk hogy benne van Penny, így nehéz összeegyeztetni. Vagy ami még inkább lehet, az az, hogy vége lesz a lostnak és egy fajta gondolatmenetet továbbvivő sorozat lesz.
Visszatérve a lostra. Azt si simán kinézem belőle, hogy az egész eddigi 5 évad egyfajta felvezetése volt a Jacob életének. Az utolsó dupla rész sokmindent felvet és kiváncsi leszek, hogy miként oldják meg 16 részben a lezárást. Füstszörny, Jacob, LA X, Clair szál, szóval azért van még itt mit lezárni és megválaszolni.
Még egy kis flashforward. Az egész részben semmi meglepő nem volt. Sőt mondhatnám úgy is, hogy unalmas volt. Jó, jó mindenki elájult, de nem volt meglepő, vagy nem tudom, én pl nem döbbentem meg. Aztán az első rész utsó 10 percét már csak hallgattam és közbe neteltem, aztán a legvégére visszanyomtam, és jól is tettem. A vége az odavágott na. Nem spoilerezem el, aki akarja nézze meg. Isohunton tuti fentvan.

Eyecandy :: 444 - Még egyszer

2009.10.25. 17:59

Nem szeretem a szőke nőket (agyilag sem), de ő valahogy azért top. (hd kép)

Today :: 2009 10 24

2009.10.24. 23:02

Még mindig itt van nővérem, és még egy darabig itt is lesz. Eészen pontosan holnap még itt lesz. Ma lostoltunk, meg főztünk, meg 10 ig aludtunk, aztán dután jött Andi is. Úgy volt, hogy itt is alszik, de aztán nem. Főztünk is. Meg mama bejelentette, hogy fogok tőle kapni, egy kabátot, ami nagyon menő, meg meleg, csak karácsonyra szánta, és addig nem adja oda, csak ha nagyon hideg lesz. Szóval már kiváncsi vagyok.
Asszem más nem történt. Anyu ma megint hozta a formáját. Délben eltűnt itthonról, aztán csak este 6 kor sikerült hazaesnia, arra hivatkozva hoy kirakatot rendezni volt. Na most tudni kell, hogy ahova ment ott egy 80cm széles kirakat van. 6 óra alatt 80 cm.. az 13,3cm óránként.. Na mind1..
Most még lostolunk Judittal, aztán alvás lesz a vége..

Xploding Plastix - Amateur Girlfriends Go Proskirt Agents

Tracklist:
1. Sports, Not Heavy Crime — 5:07
2. Funnybones & Lazylegs — 4:48
3. G-Hours Starlight — 3:22
4. Behing the Eightball — 4:49
5. Single Stroke Ruffs — 2:28
6. Treat Me Mean, I Need the Reputation — 4:58 7. Relieved Beyond Repair — 1:45
8. Tintinnamputation — 4:26
9. More Powah to Yah — 5:26
10. Having Smarter Babies — 4:57
11. Far-Flung Tonic — 4:51
12. Happy Jizz Girls — 2:54
13. Doubletalk Gets Through to You — 5:23
14. Comatose Luck — 3:39
Treat Me Mean, I Need the Reputation :

FAIL!

2009.10.24. 17:30

Ninite

2009.10.24. 17:24

Tök hasznos oldal, ma találtam. Csomó progi fentvan, és egypár kattintással mindent le tudsz tölteni. Mondjuk hiányolok pár dolgot, de nem rossz az elgondolás.
Aki kiváncsi az oldalra, az itt meglesheti!

süti beállítások módosítása