Szexualizál

2009.10.11. 20:16

Egyszerűen nem tudok rá mit mondani. Vagy mégis: "..és a szűz lányok hol pisilnek..?"

Nakérem, már szombat dután megvoltak a képek, de még lusta voltam feltenni, szóval csak most jutottam el erre a szintre, de végre ittvannak. Ezek se látszik más: széjjel volt mindenki! Hirtelen nem tudok mit írni hozzá. A képekért köszönjük a közreműködést egyrészt Somtamnak a fényképezőért, másfelől Bojeknek a jövésmenésért :)
Tovább után képek, és letöltési link.

GAME

2009.10.11. 18:58

Árkád

2009.10.11. 18:51

Ma hirten felindultságból az árkádban találtam magam és azt vettem észre, hogy annak ellenére, hogy itthon mindenki csóró (legalábbis azt mondja) mégis van pénz minden szart megvenni. Igaziból nem is éretem az emebreket, hogy miből teszik ezt, meg. Én a mi anyagi hátterünkből indulok ki, valószinűleg rosszul teszem, de azt tudom hogy apu fizujából 5-6 retrós farmer jön ki (20 körül). Elnézem a csajokat, és a sok cucc  ami rajtuk van az egy havi fizetés.
Nade! Nem erre akartam kitérni, hanem arra, hogy igaziból mindenki nagyon menő. Aztán most közbe eszembejut az hogy én is ahogy kitaláltuk hogy árkád felvettem a zarás nadrágom és a sárga polóm, mert az milyen menő, de most ettől eltekintünk.
A lényeg nem a menőségen van, hanem hogy az emberek kajakra úgy néznek ki mint a bábuk. Mindenki ugyan azt a szart veszi, és ugyan úgy néz ki. És nem si veszi észre magukon, hogy igaziból gáz ahogy kinéznek. A menő srácok a kirakott övvel, a csillivilli fülbevalóval, és a vasalt taréjos hajukkal. Igazi diszbuzi népség. Aztán jönnek a csajok. Picsa, cici ki, magassarkú fel, nem baj ha nem tudok benne járni, mert ha elesem még az is kilátszik, hogy mintájúra borotválom a "szórakoztató övezetet".
A boltok pedig semmit nem változnak. A kínálat megvan, de mégse találsz semmit. Ahol meg találsz, ott még a szart is legombolják rólad. Az árkád is lassan egy ilyen "talizzunk itt és bandázunk a cajcikkal"  hely. Ma döbbentem rá, hogy nem nekem való ez.
Viszont vettünk 4 gombóc fagyit 2 áráért, gyorsan el is húztunk.. :D

Gyomor szétcsapós

2009.10.11. 15:17

Tegnap estefelé már azért nem nagyon voltam, netközelben, mert telejsen oda voltam meg vissza. Olyan volt mintha gecire másnapos lennék, de még durvább tünetekkel. Fejfájásnak semmi nyoma, és egész délelött teljesen egyben voltam, de dután 2-3 körül teljesen bekészültem. Annyira hányingerem volt, hogy minden falatot kétszer kellett lenyelnem, mert 1 szer viszajött. (na azért ez tulzás, de kb)
Ma reggel már ugy ahogy egyben voltam, de még most is kavarog a gyomrom rendesen. Mondjuk most már inkáb csak fáj. A Somtamos képek is megvannak már, és hát azok közöt is van jópár érdekes, valszeg este esek neki felpakolászni, mert most semmi kedvem nincs hozzá, inkább magamhoz veszek valami táplálékot. Have fun :)

Erik Sumo - My rocky mountain

2009.10.11. 15:09

Jumanjinak köszönjük eme nemes zenét. Köszönjük "kedves" Jumanji :D

Celeb :: Vegyes

2009.10.11. 14:49

Marge Simpson vetkőzik. A Simpson család 20 éves évfordulója miatt a playboyos fiúk úgy gondolták, hogy akkor löjük el azt a poént, hogy egy rajzfilmfigura vetkőzik neki..

Eyecandy :: 317

2009.10.10. 14:02

Campari reklám

2009.10.10. 13:57

Egyszer már volt blogon Campari reklám, és akkor se volt szar na, de eza  mostani talán még  jobb. Tovább után még képek.

Mindbreak :: Herr Bar

2009.10.10. 12:50

Nem sürün rakok zenét mindbreakbe, de úgy gondolom, ennek itt az igazi helye. A klipp hozzá egyszerűen zseniális, a zenéről már nem is beszélve. Már hallottam/láttam egyszer Csabinál, de most újra rátaláltam. köszi Csabi :)

süti beállítások módosítása