[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="under.the.blanket"]under.the.blanket[/caption]

Eyecandy :: deeper

2009.01.27. 17:50

[caption id="" align="aligncenter" width="499" caption="deeper"]deeper[/caption]

Ki elkényeztetett?

2009.01.27. 17:41

Most jövök egy másik blogról, és hát látom hogy mindenhol családi problémák vannak, aminek nem örül a nép.
Én most picit más szemszögből akarom a témát megvizslatni.
Nálunk pl a családban, soha nincs veszekedés, úgy értem nagy általánosságban. Fél évente mindenki lehülyézi a másikat és vállással fenyegetőzik, de senkinek nincs elég vér (pénz) a pucájában hogy ilyesmibe bele merjen kezdeni.
Na meg hát a büszkeség nagyobb, mert hát ha elválunk, akkor azt megtudja mindenki...
Nem is ez a lényeg, de sokszor máshonnan hallom hogy a szülők ezt, meg azt mondanak, és hüyék, meg mit tom én..
Hát én emg úgy vagyok vele hogy ha valaki elkanászodik, akkor annak csak is mi lehetünk az oka. Itt most mindegy hogy családtag vagy barát, de ha pl egy csajnak már az első randin csoki+virág kombót benyomsz, és ezt minden randin megismétled, akkor ha fél év után nem viszel neki, akkor bedurcázik..
Ha viszont nem viszel neki mindig akkor h ha adsz el lesz ájulva.
Pont ugyan ez van a szülöknél. Nálunk közösen nevelődik a család. H úgy mondjam én nem hagyom h elkanászodjanak, és ha anyám kiakad rám, én azt elismerem h igaza van, de utánna én is kiosztom h te meg ezért és ezért vagy hülye.. (érvekkel alátámasztva)
Most hogy nézek egy sorozatot ott látom hogy a szülők hoyg fegyelmezik a gyerekeket, ami mondjuk nem lenne hülyeség, mert szerintem pl nekem is jót tenne hogy ha mondjuk néha napján tanulnék, és csak akkor mehetnék el akárhova hogy ha tanultam, stb..
(Lehet h csak azért érzem így, mert nálunk sneki nem törődik senkivel, és már ez is annak számítana..)
Viszont ismerek olyat is aki meg igás lóként dolgozik otthon, és amig össze nem takarított az egész házban, el nem mosogatott, és még sorolhatnám, addig ő nem is ember otthon..
Ennek a másik fele hogy ha az ember megcsinál vaalmi rendesen akkor az honorálni kellene, és itt nem feltétlen st István arcképére gondolok, de mondjuk egy "jól van, ügyes vagy" vagy "hú, ezt mind te csináltad egyedül, akkor most cserébe kapsz.." vagy valami. Egy jó szó..
Na hát nálunk ez sincs meg, ha én rendetraknék az egész házban (dehát miért is tenném...?) akkor se kapnék semmit se, még azt se mondanák h kösz b+!
Nálunk mindenki éli a maga kis világát, csak sajnos ez annyira nem jó így hogy ha pl valóság show készüne belőle kb csődbe menne, ami azért nagy szó, mert magyarországon ilyenre még nem volt példa..
Néha szeretnék egy normális családot.. nem feltétlen más emberekkel csak mondjuk úgy ahoyg én elképzelem. (nem képzelek kromrudon táncoló csajoka hogy ha jó átlagom van..) (vagy mégis..? )
Na és ott a vállás.. mindenki mondja hogy angy szívás, de én már úgy vagyok h az legalább megoldás lenne, ha nem is jó megoldás de legalább megoldás..
Apuval maradnék, aztán ellenénk.
Érdekes módon apu velem mindig jófej, sé simán eltudunk bezsélgetni akármiről hogy ha anyu nincs itthon (ami valljuk be azért elég sürün előfordul..)
És nálunk valahol az is nyilt titok hogy nővérem anyu miatt ment el..
a következő meg az h én is miatta fogok..
Na ebbe ne menjünk bele, viszont kiváncsi vagyok hogy nálatok hogy alakul a családi élet :)

Kihalóban

2009.01.27. 17:12

Mostanság megint kihalóban a blogos éllet, vagy én nem tudom mi van, de sehol senki.
Nem tudom mi az oka neki, és el se merem képzelni mi lesz akkor ha még az eyecandy postok is eltűnnek az oldalról, akkor mi lesz...
Lehet h az az ok hogy nem postolok napi 5-8 at, de mostanság nekem se fér bele a napomba..
A kommentek eltűntek.. az utolsó kommentet 2 napja kaptam, ami elég xar ráta..
napi 40 látogató van kb és akkor 40 ből semmi.. :S

Nem igazán értem az okát... :S
Van bymyself post is, eyecandy(amíg még), zene, film, szóval nem értem hogy mi a gond.. :S
Remélem nem velem van a gond, de akinek hiányzik valami a blogról az kérje :)

Today :: 2009 01 26

2009.01.26. 21:40

Már a reggelem érdekesen kezdődött mert forgolódva aludtam és hát így nem volt a legnagyobb öröm a kelés.. :S
Nagy nehezen elindulok suliba, beérek, de semmi téma, angolon lazulás, álmosság kerülget, de no para, merT Sly megint alkotott, mondjuk szerintem aranyos volt, mindenkivel megesik..
Magyaron aztán a sok száraz kemény anaygot irkáltuk, aztán végre tesi, kész felüdülés volt a sok hülyeség után...
Tesin ugrabugra, ami talán a nap fénypontja volt.. Egész jól ment bár Zsófi azt mondta hoyg furán ugrom, de ez mondjuk nem izgat egészen addig míg a léc a helyén marad.
Utánna fizika, nemtanultam rá semmit, de "érthetelen okokból" megláttam pár képletet, szóval sztem az se lesz nagyon xar..
Közgázon megint száraz anyag, semmi élvezet..
Hazajötem ettem, aztán meg semmit, ma tényleg semmi extra nem történt velem.. még a netem is elment, szal most -5 órában vagyok a világ eseményeivel.. :S 5 óra offline, úr isten!
Na mind1, majd holnap re, most megyek zuhanyozni.. aztán sleep..
Háli hó!

Lazulós, flashelős, alvós, nyugis zene..

süti beállítások módosítása