Hayley

2009.09.27. 21:41

Andy Korg - I Want You

2009.09.27. 21:36

Kata mutatta ma, neki köszönjük. Köszönjük kedves Kata :D Sőt kapsz még ilyet is  ( :
A szemfülesek észrevehetik hogy Parov Stelat remix!

Today :: 2009 09 27

2009.09.27. 21:32

Ma egész szar napom volt. Igaziból nem tudom miért, mert semmi rossz nem történt velem, csak iagaziból a tököm kivolt a sok dologgal ami körülöttem történik, és nem tudok mit kezdeni vele.
Kezdődött azzal, hogy reggel felkelek, és már megy  a mosógép, ami nem lenne gond, ha nem a szomszéd helységben centrifugáznak a kőpadlón.
Aztán anuy beront és nagy vigyorral közli, hogy azonnal menjek ki emrt apu rosszul van (kicsit paradox, h rosszul van és közbe röhög.. de a multkori vállásos szövege után simán elhiszem) aztán kiderült hogy apu teát ivott (apu rüheli és soha nem iszik) ezért volt a "nagy humor".
A mai fő gondom az volt, hogy igaziból tanulni akartam, mert apu azt mondta hogy nem jönnek Juditék, és gondoltam akkor ma kiolvasom Madách kolléga művét, erre apu beront 10 kor hogy mindjárt ittvannak Juditék. Na mondom fasza. Ma se lesz semmi tanulás ebből.. persze nem is lett. Csak azért ezt kurva bosszantó, hogy egyrészt miért nem tudnak ideszólni elötte, mert most volt sznapja is, és azért nem vettem még semmit, mert arról volt szó h nem jönnek, most meg nekem égett a pofám hogy még csak azt se tudtam mondani neki h bakfitty!
A másik meg, hogy rendszeresen így jönnek, hogy nem szólnak, és ráadásul nem is rendszeres időközönként, hoyg tudjam hogy most páros vagy vagy páratlan hét, vagy valami, hanem semmi. Imádom Juditot, csak ezeknak a vasárnapoknak az a vége h semmit nem tanulok, és ez bosszant, főleg hogy tudom Sly gond nélkül rányomja az 1est a dogámra..
Na mind1, szóval egész nap sztornó, meg Katának is beigértem hogy találkozok vele egy rövid konzultáció erejéig, és persze nem akartam segget csinálni a számból, de most meg nővérem nem tom mit gondolt, hogy lelépek Katával, csak úgy. Na mind1, szóval azért ez kicsit bosszantó, hogy mindent utoljára tudok meg.
Tegnap is szoltak apuék hogy készülődjek mert megyünk mamához majd dután. Erre 1 perc mulva jön be megint apu, hogy már megint rám kell várni.
#1 most keltem fel, egyébként is haggyá
#2 miért 1 percel indulás elött keltesz fel?
#3 miért keltesz fel?
#4 és akkor ráadásba még minek csesztetsz?
Na mind1.
Megint elég érdekes hangvételűe sikerült ez a poszt, neharagudjatok hogy mindenkit szidok, tudom, hogy már a tökötök kivan vele, de most hétvégén volt biliburítás, és msot ki kell adnom a sok dolgot.

10 dolog #2

2009.09.27. 13:01

Ismét veleten találtam, és ha már a multkori tippeket kiraktam, akkor ezt is ki kell úgy érzem. Hölgyeknek ajánlom figyelmébe a posztot.. :)

10 dolog, amit a nőknek tudniuk kéne a férfiakról

A kommentcúnamin kívül jópár e-mailt is küldtek olvasóink a randiblognak a 10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kéne a nőkről című poszttal kapcsolatban. Ezek között annyi volt a jópofa vagy lényeglátó tanács a gyengébb nem számára, hogy alig tudtunk közülük csak 10-et kiválasztani. A férfiak nevében felszólalók ezúttal ugyan nem celebek, csak a randiblog olvasói, de az ő tanácsaikból is lehet okulni.

1. Egyértelmű jeleket adj!
2. A "nincs-kedvünk-szexelni" hozzáállás mindig fake! Vagy tesztelünk, vagy bosszút állunk vele.
3. Hűséget esetleg fogadunk, de vakságot semmiképp.
4. Amikor valamin hevesen vitatkozunk, az nem jelenti azt, hogy utáljuk és a vérét akarjuk a vitapartnernek. Vita közben ne hozz fel más olyan témát, amin korábban vitatkoztunk és semmi köze nincs a mostani témához. És megvédeni sem kell minket vitákban, majd megvédjük mi magunkat, ha akarjuk.
5. Soha ne akarjátok anyánkat megelőzni!
6. Ha elmeséled egy problémádat, akkor a férfi nem fog együttérzést mutatni, vagy csokival kínálni mint a barátnőd, hanem azonnal a megoldást fogja keresni. Ez elég terhelő tud lenni, úgyhogy ha sokszor panaszkodsz, elkönyvelnek problémásnak - még akkor is, ha megoldod te is, csak szeretnéd megosztani valakivel.
7. Azért nézünk egyedül pornót, hogy ne bántsunk meg azzal, hogy "te erre miért nem vagy képes?" Nem megalázni akarunk, csak nekünk a látvány ugyanolyan fontos, mint nektek a csukott szem mögötti képzelet.
8. Mi is szeretjük, ha megmondják (vagy legalább azt hazudják), hogy jóképűek vagyunk.
9. Ha megkérdezzük, mi a baj, és azt mondjátok, "semmi", akkor úgy viselkedünk, mintha tényleg nem lenne semmi baj. Ettől még közben tudjuk, hogy van.
10. A nőnek tisztelnie kell a férfi szenvedélyét (pl. kedvenc focicsapat). Csak ideig-óráig lehet elválasztani tőle, ezért jobb, ha meg se próbálod. A végén ugyanis mindig a nő veszít, csak van, akinek ehhez 25 év házasság kell, és van, aki egyből kiteszi a csaj szűrét.

Nem nagyon tudom besorolni, leginkább post-rock, instrumentális főleg. Leginkább a Pozvakowski féle zenére hajaz. Tudom hogy mindig őket emlegetem, de ha egyszer ahhoz tudom hasonlítani.
Elég nyugis amúgy, de aztán a számok végefelé csak előbújik a rock a számokból. Ajánlom, mint ahogy az össze többi deephillses számot.
Tracklist
01. The End of the Beginning
02. Shadows
03. Tempus Horizon
04. Fragile
05. Echoes
06. A Deafening Distance(hallgasd!) 07. Zodiac
08. Far From Refuge
09. Suicide By Star
10. Route 666
11. Sunrise in Aries
12. Radau

Genre: Ambient, Experimental, Instrumental, Post-Rock

http://www.myspace.com/godisanastronaut

Letöltés itt: http://leteckaposta.cz/692988627

A Deafening Distance(live-utubeos, szal a letöltésnél azér kalsszisokal jobb):

Na ez nem spleen

2009.09.27. 11:48

Na most kicsit ki vagyok akadva megint, és a faszom kivan az össze emberrel, aki soha nem kérdez, csak hall valamit, hozzáteszi a magáét, és aztán meg ő van megsértődve. Itt van ez a pénteki parti. Ki lett hírdetve, hogy zártkörű, legjobb spanok lesznek itt, aki nem lett meghívva az vonja le a következtetéseket. Nem fogok magyarázkodni, hogy kit miért nem hívtam el, nyilván Sárvári Norbi se hívna el, mert egy héten 7 szer beszélek vele (reggelente: hello)
Sőt a dolog úgy indult hogy Kömivel összeülünk inni, pokerezni.
Kedves Gergő kiakadt, hogy mifasz van. Hát elmondom: Niki azért volt itt mert jelenleg ő áll legközelebb hozzám, gondolom ez érthető. A többiek azért voltak itt mert nekik ígértem be a dolgot. Dorka azért volt itt mert idekeveredtek.
A hely nem volt fix, végül nálunk lettünk ez van. További kérdés?
Amugy meg abafaszamma! Anyám megint az én fogkefémmel takarítja a konyhai cuccokat, és említettem is neki h baszdmeg az az én fogkefém, de csak annyit mondott, hogy neki is ilyen színű van és nem akart 2 egyformát a fürdőbe. Hát ez gecire ki vagyok segítve.
Meg azzal is kivan a tököm hogy el kell olvasnom magyarra a kötelezőt, mert basztam tanulni múlt órára és olyan egyes lesz a dogám hogy csak zutyog.
Én vagyok hülye, én kérek elnézést!
Bye!

Mindbreak :: Club

2009.09.27. 09:38

"A kotton a mi nemzedékünk üvegcipellője. Ha egy idegennel találkozol felveszed, egyet táncolsz benne, azután eldobod.. ..a gumit. ugy értem.. nem az idegent.."

Olvasnivaló - Alfi

2009.09.26. 21:59

Már egyszer feltévedtem erre a blogra, de most még jobban megtetszett, gondoltam veletek is megosztom eme remek blogot :)
Egy macsek mindennapjait írja le. Ő nem más mint Alfi.
Kis ízelítő a szövegéből:

Azt hiszem, hogy megkarmoltam az isten lábát, mert Szőrös megengedte, hogy végre a szobájában aludjak. Úgy történt, hogy a Feketehajú éjszakára ment dolgozni, és úgy gondolta, hogy akkor most liberális lesz és kipróbálja, hogy milyen aranyos vagyok, vagy esetleg milyen nem. Sikerült az ágyába is beférkőznöm és ott aludtam, nem zárt ki, már 3 éjszakát nála töltöttem, igaz, most éjszaka egy picit mérges volt, amikor fél 3-kor gondoltam úgy, hogy játszani kéne. De ekkor sem zárt ha ki, hanem megbocsájtott, szóval kurva rendes ez a srác.

Ráadásul a Feketehajú vett nekem műegeret és azzal játszom kifulladásig, mert kurva jó, ahogy zörög meg egyébként is kiélhetem agresszivitásom úgy, hogy közben nem véreznek a gazdáim. Remekül érzem magam és szerintem én vagyok a legjobban tartott cica a világon, okom sem lehet panaszra és lehet, hogy nem is fogom megölni Szőröst, mert elég jó fej és a Feketehajú sem rikácsolt, hogy miért nem a konyhába kizárva alszom. Faszák ezek, na.

Itt a link aki kedvet kapott.

Klimt 1918 - That Girl

2009.09.26. 21:13

Mindfuck :: Stripper

2009.09.26. 21:09

süti beállítások módosítása