iWiW :: Zsemle!

2009.09.20. 22:27

LÉGYSZI RAKJÁTOK KI MIND!!! NAGYON FONTOS!!! Vettem 6 db zsömlét a mai napon, de anyukám mondta, hogy nem kell csak három. Légy szíves írjatok, ha kell a maradék három vagy szóljatok az ismerőseiteknek, hogy nem kell-e nekik a többi zsemle. Rakjátok ki az üzenetet minél többen, nehogy rám száradjon a zsömle, mert édesanyám nagyon mérges lesz rám. Légy szíves segítsetek túladni rajta!!!Ezt az üzenetet anyukám indította már 3 órával ezelőtt! Ne szakítsd meg a láncot, mert megszárad a zsömle!!! Ezt az üzenetet a Microsoft is figyeli, és minden levél után -mert Bill Gates most osztja szét a vagyonát- 220$-t küld neked, nem vicc!!! Anyukám zsömleárusa is továbbküldte, és már rögtön 3 perccel később kapott 3 kiflit! A következő órában még további 6-ot! Ez nem vicc! Próbáld ki!!! Küldd tovább minél több embernek!!! De ha nem küldöd tovább akkor 332021 évig szerencsétlen leszel a szerelemben, és szegény is maradsz!Egy lány nem küldte tovább, és 3 évig azt hitte magáról, hogy BKV busz. Egy Seattle -i férfi továbbküldte rögtön 3 perccel később, és rá három órára nyolcas ikrei születtek! Micsoda szerencse!!! Igaz mindegyik sárga lett, holott ő és a felesége is fekete volt! EZ IGAZ!!!!! KÉPZELD CSAK EL, KÉPZELD EL ÉS MEG IS TÖRTÉNIK!!! Érezni fogod a változást!!! Segíts így TE is a zsömléken!!!EZT MINDENKÉPPEN TOVÁBBÍTSÁTOK, egy ügyvéd úr küldte, akit én nem, de édesanyám élettársának a főiskolás szobatársának a mosógépszerelője ismer! TOVÁBBÍTSD!

Celeb :: Liptai

2009.09.20. 22:15

Liptai a pénzért vetkőzött

Gesztesi Károly leendő volt neje a Blikknek árulta el Playboy-fotózásának indokait, így végre megtudhattuk: egyrészt azért döntött tíz évi kérlelés után a vetkőzés mellett, mert most van az utolsó pillanat, amikor még büszkén vállalhatja testét, másrészt meg mert kellett a pénz. A műsorvezető azt mondja, az elmúlt tíz évben minden esztendőben megkereste őt a Playboy, most pedig azért mondott igent, mert szerette volna megmutatni mindazokat az arcait, amiket az elmúlt években visszafogott. Meg aztán 36 éves, szült egy gyereket, és nem csak egyedülálló anyaként jön jól neki a 3 milliós sztárgázsi, de a hiúságának is jólesett, hogy a lap magyar kiadásának legmagasabb díját fizették ki neki. Liptai saját bevallása szerint 15 kilót fogyott a fotózáshoz, bár emögött nem annyira a diéta, mint inkább örökmozgó Panka lánya áll.
Aki szokott indexet nézegetni annak gondolom már szemet szúrt a Velvet részlegen, hogy Liptairól minden héten dobnak egy cikket 0 jelentéstartalommal (és még csak kép sincs, pedig ha már playboy akkor legalább megnézném, hogy mi is van neki..).
Nekem már úgy istenesen kivan a tököm vele, mert semmi újat nem mondanak, ezen látszik, hogy el kell adni az újságot. Gondolom vissza kéne hozni a lapeladásoknak a 3 milliót amit kiperkáltak Gesztesi kolléga nembarátnőjének. Kb olyan 6000 ujságot kéne eladni hozzá, hogy megtérüljön ez a hónap. Kb 5000 fedi le a 3 milliós kiadást, de gondolom nem csak ő pucérkodott benne. Niylván van benne reklám amiért meg ők kapnak..
Visszatérve: most nagyon felkapott lett a Liptai Gesztesi dolog is. Nem, ők nem járnak, meg elváltak, de azért a "celeb-partikra" mégis mindig együtt mennek (elestem és beleakadt a faszom..)
Nyilván így kell csinálni, ha nem lennének menők (,celebek), akkor nem is fizetnének neki annyit hogy megmutassa a mellét..
Amúgy gondolkoztam azon is, hogy mitől ilyen menő Liptai "művésznő"? Úgy értem tényleg nem tudok róla, hogy ő kapott volna akármibe is szerepet, és ha jól tudom tévés műsora sincs, max a "Rosszban egy kis Jó".

WebArt :: Pan's

2009.09.20. 21:13

Elég beteg, majdnem annyira mint a szemes-kezes fehérmuksó..

Hati Hetes :: Betelefonálós

2009.09.20. 18:21

Eyecandy :: 85

2009.09.20. 17:39

Tie

2009.09.20. 17:32

Ma kb ilyen hangulatom van, már így a nap végére. Egész nap nem tudtam mit kezdeni magammal és mostanrá még szarabb lett. Már néztem filmet, de az se volt jó, mert már láttam, meg mert egyébként is szar, meg különben is. Igzaiból mehetnékem van valamerre, de senki se menéskompatibilis. Most találtam zenét, leszedtem, az s szar, aztán tlaáltam zenét Csabi myspace-én de az meg csak 2 szám, de azok legalább faszák :D
Meg éhes vagyok, de már nem akarok enni mert dél óta már 4 szer ettem, és mintha azt súgná valami hogy ez nem normális..
Megyek kerítek vaalmi elfoglaltságot..

Csabi elmegy

2009.09.20. 17:28

Ma van a napja hogy Csabi itt hagy minket pár hónapra. Előreláthatólag karácsonyra jönnek vissza, de pontos terv még nincs. Még szerdán találkoztam vele, egy utolsó beszégetés erejéig, de siettek haza mert még ezer dolguk volt :)
Jó volt újra találkozni Csabival, remélem minden rendben megy az útjukkal, és sok élményben lesz részük :) Azt mondta majd összedob valmi hírportál jelegűt a képeknek meg zenéknek, amiket ott kint csinál :)
Jó utat ;)
Karácsonykor találkozunk :)

Kutyi #4 - WTF?

2009.09.20. 17:07

Na aztán ezt fejtse meg aki akarja.. :D Ki az az elvetemült aki ilyet csinál egy kutyával..?

A kép amúgy innen.

Pez

2009.09.20. 16:39

Rating :: Taken (Elrabolva)

2009.09.19. 22:27

Most fejezetem be a filmet és elég korrekt volt. Igazibol töükre másra számítottam. A történet annyi igaziból, hogy apuci pici lányát elrabolják és el akarják passzolni kurvának..
Apuci meg kommandós volt (vagy valami ilyesmi) és elindul hogy kiszabadítsa a lányát. Természetesen akit kell megöl érte..
Tovább után egy ksi kritika - (spoiler!)

süti beállítások módosítása