@#22

2009.08.05. 23:13

Ma elég semmilyen napom volt. Igaziból nem történt semmi számottevő. Reggel arra ébredtem hogy teljesen széjjel vagyok ami annak a  következménye, hogy tegnap este sikerült 8 kor lefeküdnöm, és ez arra volt csupán jó, hogy már hajnal kettőkor felkeltem volna, mert megvolt a napi alvás adagom, de gondoltam nem, inkább még alszok..
Aha.. persze.. onnantól kezdve forgolódtam.. :S
Na mind1. Reggel főzés, bolt, festés, kárpitozás stb.. Ez kb ki is tette a napot fél 3 ig. Akkor jött Niki. Pontosabban a városban találkoztunk. Aztán jöttünk hozzánk, stb.. (nem nyusziblog.. nem részltetezem)
Nem vagyok ma toppon az a helyzet. Nem depi vagy ilyesmi, csak most elég leharcolt vagyok.. Niki nem vette észre ahogy láttam, csak már érzem hogy kéne pár nap üresjárat (standby mode).
Remélem a balcsi majd helyrerak egy picit (megint).
Most megyek pihizni, mert holnap korán kelek (versenyfutás a családi pótlékért) (Ki korán kel, aranyat lel)
Ahoi utazóközönség!
(apropó Rózi.. ma bejelölt vipen egy csaj aki győri, de gyanus h am regelt és 9 ismerőse van, nulla magamról rész, yes fotosopp képek..)

Metal Fan

2009.08.05. 22:36

Mariska

2009.08.05. 13:58

Már több helyen gondolkoznak a marihuana legaláizálásáról, többek között Kaliforniában. Mondjuk tök érthető, mert igaziból jelenleg kb az veszi aki akarja és kb attól akitől akarja, mert mindenhol be lehet szerezni, és az állam meg rájöt hogy jövedéki adó formájában ebből még pénzt is lehetne csinálni..
A dolog már annyira előre tart, hogy mivel 40% azt mondja: vágjunk bele, Amerikában már megbíztak pár designer céget, hogy tervezzék meg milyen is lenne a legalizált fű csomagolása.
Bazki, a végén még Szilágyi kollégának lesz igaza (állami fű ültetvények).
Szóval remélem pár éven belül itthonra is elér ez a felfogás, majd "meglássuk" mi lesz belőle. A készülő tervekről egy kis illusztráció.
(A szinek a különböző erősséget jelzik)

Popcorn

2009.08.05. 13:43

Már ugyan nincs olyan meleg mint mondjuk a múlt jéten, vagy akár csak tegnap, de a "meleg" poénok még röpködnek azért.. (Na nem olyan meleg..)
Remélem picit így is marad a dolog, én jobban szeretem ezt az időjárást mint a 30 fokot (40 fok). Blacsin mondjuk jobb lenne egy 30 -35 fok mint ez a mostani 20-25..
Na mind1
A címadó:

M5

2009.08.04. 03:23

Tegnap az M5-ön mentem. Balra tőlem egy hölgy tűnt fel egy vadi új BMW-vel, több mint 130 km/h-s sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát. Egy pillanatra félrenéztem, amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott. Habár kemény fickónak tartom magam, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezemből és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezemből. Amint megpróbáltam autómat a térdemmel a sávban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között lévő forró kávés pohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat, és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem. Ki nem állhatom a nőket a volánnál. Életveszélyesek …
off
végeztem potter námbör vánal
on

@#21

2009.08.03. 20:35

Már pár napja nem nagyon írtam igazándiból magamról, szóval most gondoltam rityentek ide pőár sort hogy mi is történik velem itt a nagy nyári mokában.
A bringázós dolgot már leírtam, szóval azzal most már nem húzom senki agyát, de komolyan jó volt. Azóta is emlegetem :)
Aznap kaptam meg Balázstól a potter könyvek első 2 részét, szóval most ha van pár szabad percem, akkor nem kockulok, hanem olvasok, és komolyan mondom egész jó időtöltés. Igaziból szeretek olvasni, csak Cook bácsit már kivégeztem, és most nincs ami lekössön, szóval nagyrészt csak blogok maradnak..
MInd1, szóvala  könyv.
Tényleg sokminden kimaradt belőle, nagyrészt persze olyan dolgok amik nem fontossak (Hagrid Sirius Black motorján hozza a kicsi Harryt a Dursley házhoz..)
De van csomó dolog amit pl tök máshogy csináltak mint a könyvbe, és ilyenkor mindig az az érzés fog el hogy de hülye az írónő, hát ez nem is így volt a filmben, de aztán rájövők, hogy a film készült a könyvből és nem fordítva..
Meg az is fura pl hogy az első könyv közepén tartok (konkrétan a közepén) és msot jön még csak a Madam "huss" os óra, ami mondjuk a filmben kb még tök az elején van, szóval nem tom hogy fog kibontakozni a történet a könyv végére..
Szerintem ma este is olvasok egy 50 oldalt belőle :)
Most ittvan Andi is, szóval elvagyunk. Jól beettünk és msot cska feküdni tudunk kb. Azt gondolná az ember hogy ha iszik attól jobb lesz, de nem lesz jobb, csak még jobban tele leszel tőle, és meg akarsz halni minden korty után... Meg sikerült meginnom egy szénsavas "kick" energiitalt, amitől még nagyobb a nyomás.. :S Semmi gond..
Na megyek, nem akarom Andit szó nélkül hagyni (nem mintha szóhoz jutnék..  :D  )

Eyecandy :: Clear

2009.08.03. 20:24

Ajánlom Andinak :)

Desing :: Motor

2009.08.03. 13:33

Engem egy picit a terminátoros motorokra emlékeztet, talán azért is mert egy darab kormányt nem találtam rajta, és mivel elég gépies megjelenése van (igen, tudom, hoyg végső soron a motor is gép, de akkor is) Elég betegesen néz ki, de azért elfogadnám na.
A hosszú lengőkar miatt meg picit chopperesebbnek is néz ki. Pontosabban a hossza miatt.
Ti mit gondoltok.? (kattra nagyobb)

süti beállítások módosítása