Fura egy nap

2009.07.12. 02:09

Igaziból most annyi minden kevereg bennem hogy kétlem hogy egy normális posztot sikerül összehoznom, de azért probálkozni lehet.
Az utobbi napokban annyi emberrel találkoztam, annyival kéne beszélnem, hogy tisztázzam, most akkor ki kivel van, de persze erre van a legkevésbé időm, és persze ennek megint az lesz a vége hogy én szívom meg. Közbe meg megy a szervezkedés, hogy akkor hogy lesz a balaton, de utána megyek még pár napra, szal kész téboly az élet.
Ehhez már csak az kell, hogy itthon is minden 120% kéne hogy menjen, hogy egybe legyen minden, de persze nem igy van.. most a legnagyobb bajom a cash, megint.. Anyám megint felvette a családipótlékot, és én így megint üresjáratban mozgok. Nem tudom hogy miből fogok a balcsin élni, és hogy utánna miből leszek el azt meg pláne nem tudom..
Na mind1, nem foglalkozunk pénzel (mert az nem boldogít) (tényleg nem boldogít, akárháynszor szóba jön mindig szar kedvem lesz tőle..)
Ma találkoztam Rékával és Kömivel is ls végre elkeveredtem Andihoz is. Jó olt Kömivel újra találkozni, már hiányzott a sok random hülyeség :D Rékával akartam beszélni, de elnapolom, igaziból (#2) nem fontos..
Andihoz is felmentünk, jó volt vele is bezsélni picit. Réka és Kömi mentek az utsóval, de én még maradtam ugy éjfélig.
Nyugissan hazasétáltam, kajáltam, dr house és igaziból (#3) ez si kihatással van rám, mert az 5. évadzáró elég negatív lett és elég parás, vagyis valami ilyesmi, szóval veszélyes na.. Most kéne valami booster cucc, ami picit felnyomja a kedvem.
Remélem holnap már jobb napom lesz. ( "hogy a francba tud egy ilyen szép napom ennyi szarság történni..?" )

Magamra ismerek..

2009.07.11. 20:26

S-Day and Lyn-Day

2009.07.11. 18:59

Somtam day! Jej! Ma van kedves Tamás születésnapja! Negyed évszázados lett, és eme nemes alkalomból szeretném felköszönteni itt is.
Még egyszer BOLDOG 25. SZÜLETÉSNAPOT!
És természetesen nem feletkezünk meg a névnaposokról sem, aki ma nem más mint Lynette :D Innen küldünk csokit, konfettit, meggyet, epret, kisvirágot, whiskey-t, pink elephantot, és minden inyecséget :)
BOLDOG NÉVNAPOT LYNETTE! :)

Balaton sound

2009.07.11. 18:45

Azért a kommenteket nézegettem picit a videó alatt, és elszomorító, hogy mindenki csak szidni tudja az indexes kollégákat, akik kimennek, esőben, szélben, hóban videóznak (gondolom közben azért nem vetik meg az italokat sem), de a fő gond az, hogy itthon semmi sem jó a közembernek. Nyilván én is mindig találok valamit, amit fikázni lehet, gondolom épp eleget látjátok ezt blogon, de néha azért szomorú ebbe belegondolni.
Itt egy link a kommentekhez, a videót pedig köszönjük, érezzétek jól magatokat BS-osok :)

Dino

2009.07.11. 01:03

Eyecandy :: Cherry pie

2009.07.10. 16:27

Rubik 360

2009.07.10. 16:18

Az index teszt-videója a legujabb magyar csodáról..

iWiW :: A sok nyomorék!

2009.07.10. 15:37

Hát komolyan mondom agyfaszt kapok a sok hülye embertől.. !!! Kapnak egy hülye üzenetet, de nem gondolkoznak csak regelnek, és várják hogy jó legyen, az pedig fel se merül bennük, hoyg megint ők lettek átbaszva..
A következő üzivel van a gondom:

Szia!
Ha akarsz INGYEN IPOD-ot,PS3-at,XBOX-ot, HDTV-t, MP4-et
vagy a legújabb TELEFONokat akkor OLVASD EL!

Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel
támogatod az oldalt, akkor az oldal honorálja ezt termékek
sokasága közül 1 db-ot elküld neked postán.

Én is regisztráltam!
Leírom hogy kell:Te is regisztrálj mindenképpen, NAGYON
MEGÉRI!
ERRE KLIKKELJ VAGY MÁSOLD BE! EZ FONTOS!
http://www.xpango.com?ref=91805663

Fortune

2009.07.09. 22:52

Mint már tudjátok, és láthatjátok nekem nagyon sokat jelent a karkötőm, ami mindig rajtam van. (néha azért leveszem, de ha tehetem akkor marad). A napokban, konkrétan tegnap leesett rólam, ami elvileg iylen szerencse karkötőknél azt jelenti hoyg szerencsém lesz (azóta történtek dolgok, de megkérdőjelezhető h most az szerencse-e vagy sem..)
A karkötő 2008. 06.01-én készült, saját kezűleg, felavatva jeges sós vizben fél órán át, ahogy kell, egyedi szabás-varrásminta alapján. 4 rétegű, duplán varrott fekete finom-farmer vászonból :) Az idők során ugyan a himzett minta kikopott belőle, és a varratok fele is elkopott , elszakadt, kijött belőle, de a W még mindig látszik, hosszában a két csikkal. Lb egy éve kiegészült egy állandó tűzzománcos nyakkendőtűvel, ami szinten az egyik heppem. A mintája ódivatú és egyszerű, de nekem sokat jelent :) Pár hete kiegészült pár négyszög szeggel is, a nyakkendőtűvel párhuzamosan, és ma felkerült rá az új bőrszíj lila színben.
Remlélem a 4.0-ás kiadással kihúzza legalább még egy évig, további upgradek nélkül :)

? - na ki érti..?

2009.07.09. 20:54

Aki elsőnek jelzi hogy mi a kép lényege az maciskártya :D

süti beállítások módosítása