Gecivagyok

2009.07.05. 23:37

Azt vettem érszre hogy sok emberrel köcsög vagyok, de nem csak ha én akarok, hanem már reflexből (rex-flex), pedig közbe meg birom őket.. Itt látszik meg a tul sok house féle szarkazmus..
Szóval aki észreveszi hogy ilyen vagyok az adjon egy virtuális tarkónbaszást :D ( <tarkonbaszas to weinie> )
De azért jófej is vagyok ám, mert Cinkytől pl ma kaptam egy üveg bort, mert ilyen jo arc vagyok (life of brian)  :D (segítettem a mororjánál), de amugy meg nem kellett volna (nem ilyen sablon szöveg h nem, de azért mégis) hanem tényleg nem kellett volna (de azért jol megittuk..)

Eyecandy :: Black stripes

2009.07.05. 23:20

Félelmetes lufik

2009.07.05. 15:40

„Félelemkeltő lufik” miatt állítottak elő kilenc embert
MNO - FMM
Eddig kilenc embert állítottak elő a rendőrök, közülük négyet félelemkeltő lufik miatt a fővárosi Anker közben.

Náluk 20 darab felfújt, fekete színű luftballon volt, melyekre fehérrel arcot rajzoltak. A Hír Televízió információi szerint nem sokkal később a Készenléti Rendőrség körülvette a belvárosi Nemzeti kávézó épületét.

(hírTV)

Hogy a franba lehet félelemkeltő egy lufi..? :D

A cikket Maniakusnál találtam.

There, I fixed it!

2009.07.05. 15:40

Pár napja találtam a blogot, ahol mindenféle hülyeséget raknak fel ami ilyen home-made javítás, megoldás stb. Elég beteg dolgok vannak fent, de egyenlőre még nem túl sok, mert kb hónapja megy a blog..
Majd ha találok valami izgit, akkor azért feldobom ide is.
A mai gyöngyszem:

Az oldalon további hülyeségeket találhattok, checkoljátok.

WebArt :: Venti

2009.07.05. 01:23

Fuck Yeah!

2009.07.04. 22:46

Hú most gecijó kedvem van! Nem tudom elmondani hogy mi a faszért de nagyon toppon vagyok. Ma egy csomó jó zenét találtam, de nem akartam mindet berakni mert akkor ma 20 postnált tartanék. Most az mc bess wood megy (lejjebb) és naggggggggggggggyon be vagyok készülvetőle :D
Dután fájt a fejem is de mint az állat, és nem tudtam mit kezdeni vele, még csak az alvás se segített (bazi, közbe meg ütemre gépelek, ilyen se volt még, és ugye elég  gyors az ütem!!! :d fuck yeah! ) szal még aludni se tudtam mert ugy fájt a fejem. Cinky is itt volt h befejezzük a motorját, de felküldött mert mosott xar voltam.. szal aludni probáltam, de semmi, aztán anyumék hazajöttek elöször bevettem egy saridont: semmi, aztán mondom a kurva anyád! bevettem még 2-t és most istenkirályul vagyok (istenkirálycsászsárállatlegjanibb) még egy kis energiaital kéne, vodka, 1 nő, 2szál cigi, meg egy basszus gitár a kézbe (na meg hozzá tudás).

MC Bess - Wood

2009.07.04. 22:22

Az ilyen számokkal az a gond, hogy ha nem lenne divat és nem ezt hallgatná a fél világ még akár jó is lehetne. Mindenesetre azért igy se szar a klipp meg elmegy kb iCandynek is :D

WebArt :: Művészet

2009.07.04. 21:38

A haj

2009.07.04. 16:23

Tegnap úgy voltam vele, hogy hát a nagy büdős lófaszt fogok én itt szarakodni a hajammal egész nyáron h megmosom aztán dutánra meg már összeáll a melegtől, meg begöndörödik, de persze nem arra amerre kell, szóval gondoltam egyet és Balage módra letoltam a picsába az egészet. Nem kell negyed órákat szárítani, nincs vele gond, nem meleg, szal csupa haszon.
Egy dolgot basztam (tunk) el.. Hátul ugye tükörből nyírtam és az még nem megy annyira mint szeretném, szal picit belenyirtam, de mondtam anyunak hogy ha már ugyis egész nap nap sétálgatott a városba akkor most igazán lenyirhatná a hajam, hogy legyen valami formája.. Erre persze ő még jobban beelnyírt és hátul most ilyen "érdekes" formája van neki, de segáz.. Amúgy jó lett, meg tényleg nincs vele gondom.. Majd szeptemberre visszanő :)

süti beállítások módosítása