Ghost - Freedom of Thought

01. Thought Police Intro
02. Return Journey
03. It’s All Love
04. Elevate
05. The Day After
06. Invisible World
07. Feel Pain
08. Move Strong
09. Daze
10. Frozen In Time (hallgasd!) 11. Day Dreaming
12. From The Beginning
13. See You Crying
14. S’All Good
15. Way You Feel
16. Remember
17. Road To Somewhere
18. Alive

-update- http://www.myspace.com/musicbyghost
Genre: Alternative Rock, Electronic, Hip-hop

090529

Egér problémák

2009.06.21. 14:40

A dolog ugye tegnap kezdődött még a partin, de ott nem nagyon foglalkoztam vele, csak ma hajnalban, meg miután felkeltem. Gondoltam hogy meg fog szivatni, mert amit tudtam azokat már partin lecheckoltam, hátha valami kis bibi, de egyik se volt jó, szal ma nekiugrottam, hogy akkor meglesem mi a gondja.
Első körben szereztem ps2-usb átalakítót, mert úgy tűnt hogy a ps2 vel van a gondja a rendszernek, nem is nagyon baxakodtam vele, mert ha van átalakító, akkor tök mind1, de persze azzal se volt jó, mert attól még ps2 nek érzékeli, csak felismeri a rendszer és olyan jelet küld neki, szal úgy se jó. Aztán jött az hogy akkor forrasztgassunk és cseréljünk ki két egeret, mert volt egy usb-s egerem aminek a fele hiányzott (se görgő, se jobb egér gomb) hogy majd mivel az műxik, annak a belét belerakjuk a  szép, és csilli villi samsungomba, amit nagyon szeretek, mert már megszoktam.. Nade persze nem jó.. De akkor csak a szétborított xar egér marad, annak meg ugye a fele nincs meg, valamiből ki kéne pótólni. A samsungot nem akartam baxtatni, mert nem az egér a szar, hanem az op rendszer makacsolta meg magát, de most nincs kedvem fél napot szarakodni egy új rewin-al, (szal inkább fél napot baxakodtam h legyen egy szar egerem, de ez most mind1)
Szóval akkor fiók legaljáról kikerestem a régi görgős sorosportos egerem, és mivel minden istenverte egérben ugyan olyan nyomógombok vannak (gyártó, szín, forma, egyezik, teljesen ugyan az) szóval már a múlt század óta tök egyforma van mindben.. Kiforraszt, beforraszt a szétszanáltba, összerak, bedug, nemüxik..
Hát agyfaszt kapok tőle, csapkodás, asztallesodrás garcia módra, gyorsan meg is ittam egy deci kólát h tönkre tegyen valami (erős piát akartam, de az nem volt..)
Na akkor 10-15 perc szentségelés, hogy most már az az egér se jó, ami eddig kattintóképes volt, aztán kezdtem lehiggadni. Ilyenkor persze az ember visszaül a munkaasztal fölé, és megpróbálja kitalálni, hogy mi a túró volt a gond. Hamar ki is derült.. A normális egereken a vezeték csatlakozóval van ellátva bent a házon belül, így ha szerelik, nem kell manuálisan forrasztani, hanem gép beforraszt mindent és kész..
Nade itt persze ilyen kézi nigger munkás forrasztás volt, és rendre balfaszul volt megforrasztva, le is szakad a forrasztás a picsába. (nem véletlen káromkodok, akkor is kb ilyen hangulatom volt)
Oké, megforrasztom, bedugom, láss csodát, működik.
Ugyhogy most van egy nagyon sekszi, a szivárvány minden színében világító üveghátuljú, vizes egerem.

Egész jó volt nem?
Az egész úgy indult, hogy Peti jött fél 2 re, hogy kicsit összepakolásszunk, meg elrendezzük a placcot, mondjuk én azt terveztem, hogy a kertbe rendezkedünk, de persze nem lett belőle semmi, mert elkezdett esni az eső.. Nagy kétségbe esés, hogy most wtf? Aztán arra jutottunk, hogy albiban a kisszobában el tudunk lenni, ha nagyon akarunk, mert ugye nagyszobát már belakta Csabi és azt nem akartam basztatni, mégiscsak az ő cucca, de  a kis szobában ledobtunk pár matracot a földre és egész lakható lett.
Balage is elöbb jöt, mondjuk ő az első 1 órában csak azt hajtogattah "Dani, esik az eső" picit már qvára ki volt vele a tököm, én is tudtam pontosan hogy esik, nem kell még mondogatni is. Persze a gép is beszart, és az istennek se volt hajlandó elfogadni egy egeret sem, szal egész este egér nélkül gépeztem, ha kellett valami, ami mondjuk olyan szempontból jó volt, hogy senki nem tudta basztatni a gépet. (az egér azóta se jó.. :S )
Mikor már kezdett gyülekezni a nép, arra jutottunk, hogy ha már egyszer kertiparti, akkor már igazán jó lenne, ha kertbe lenne, szóval vártunk 5:20 ig, akkor végre elált, és akkor estem neki a kajának. Voltak kisebb fennakadások (kigyulladt a bogrács, meg ilyenek..), de mindent sikerült orvosolni.
A padokat anép birtokba vette, szal el is fértünk nagyjából.
A kaja szerintem fasza lett (a hülyeséget félretéve), többen azt mondták hogy borsos, de nekem pont jó volt ilyen fűszeresen, ja és aki engem szapulna, annak mondanám hogy én csak sóztam és örőlt köményt tettem bele, a borsos, az a Viktor volt.. :D Mind1, nekem így is ízlett, és annyira nem lehetett szar, mert mind elfogyott.
Meglepetés vendégeink is voltak, első körben Ceka és Viktor, mert úgy volt hoyg ők nem tuti, hogy jönnek, de aztán mégis. Sikerült is feldobniuk a hangulatot. A második kört a "Varga" lányok tették ki, akiket Réka mutatott be nekünk. A tűz körül elborozgattunk, söröztünk, szal szerintem egész jó volt.
Sikerült belelépnem egy 60-as szögbe, ami a cipőm talpával mit sem törödve ált bele a sarkamba.. segáz.. alkohol, külsőleg-belsőleg és semmi gond. Most már csak az a szar hogy amikor lépek a bőr ott nyúlik 8meglepő modon a talpon is) és ugye van rajta egy seb, és kb úgy járok mint akin átment egy csapat néger focista, szal lehet h beújítom a Dr. House jelmezem.
Kb éjfél felé indult el a nép, volt aki haza, volt aki még tovább bulizni. A rendrakással ma reggelig nem is nagyon törődtem, ugyse láttam volna semmit. Csak a gépet hoztam fel, nehogy elázzon (iagzibol kocka vagyok és még este meg akartam lesni hogy mi a f@sz van z egérrel) Gery amradt itt még egy picit segíteni, én meg végighalgattam minden gondját, baját, szal kölcsönös munkamegosztás volt.
Összeségében azt mondom h fasza volt, még annak ellenére is, hogy esett, és hogy ilyen "kevesen" voltunk. Szerintem ezentúl nem is nagyon fogok 15 fő felett szerevezkedni.. sok vele a gond..
A rendrakás megvolt kb óra alatt, szal jó vagyok :)
Várom kommentekbe a véleményeket élményeket :)
off
írtam a lányoknak egy üzit, hogy egyben hazaértek e, most már csak az nem tuti, hogy jóknak.. :S A vezetéknév az stimmel, hát majd kiderül.. :D
on

WebArt :: Mark Ryden

2009.06.20. 11:19

Mark Ryden

Kicsit beteg, kicsit morbid, kicsit horror, de szeretjük :)

Street view

2009.06.20. 11:05

Gondolom mindenki hallotta, vagy ovasta, vag yakármi, hogy kis hazánkba is ellátogatott gugli és körbefényképeztek volna egy picit. Persze mindenki lázad a dolog ellen mert ha a kitakart fejed, és  a kitakart rendszámod, esetleg házszámod meglátják a neten akkor aztán mi lesz..? Ez is ilyen tipikus magyar habitus. Jön valaki, fel akarja kicsit dobni a szart, és akkor nem, inkább rántsuk őt is magunkal..
Tök jó reklám lett volna az országnak (ingyen!!!) de nem, ombudsam bácsiék azt gondolták, jol kibaszunk a guglival, és majd kb közt leszünk annak az 5-10 országnak ahol azt mondták h kapjátok be..
A viccesebb fele a dolognak, hogy a gugli szólt is a szokásos adminisztrativ helyeken, h helo, jönnénk, van e valami kifogás. Persze mindenki csak kussolt, pedig lett volna egy évük lépni rá (2008 augusztusában irt a google). A slusszpoén az egészben, ami a legröhejesebb, az az hogy közbe más is fényképezett itthon, csak ezzel mégse volt senkinek gondja..
Egy román cég (Norc) is elkezdte a munkát, és ők le si fényképezték az egészet, senki nem szolt h nem lehet, jöttek, fényképeztek, elmentek, feltöltötték, nézhető. A gugli engedélyt kér, bejelentkezik, de elzavarják, a román tesok meg röhögnek a markukban..
Felmerél a kérdés hogy milyen jogokra hivatkozva állították le? Nem lehet fotozni az utcán? (oké, ha valaki rajta  aképen, akkor személyiségi jogok, de ki volt takarva az arca könyörgöm) akkor ha én is kimegyek kattintok pár milliot, jön az ombudsman bácsi és elvisz mert ejnye bejnye..?
Nem is értem mire volt ez jó.. gondolom kb 5-10 ember az idiótább fajtából reklamált h lefényképezték a merdzsóját, és most milesz..?
off
valamikor mi is nyomhatnánk ilyen városfotozást.. :D
on

Miért nem megy nekünk.?

2009.06.20. 10:50

Elöször zene, aztán street view.
Na szal pont az egyik deephillses postnál jött elő, hogy annak ellenére hogy itthon sok tehetséges zenész lenne, ha felfedeznék őket. A gond csak az hogy külföldön az is kitud törni aki tethetséges, míg itthon csak az akinek van protekciója és elég pénze hogy megvegye a fél kiadót. Itt van pl ez a Lola csak akit Jumanji is emlegetett, tökre igaza van, meg Majka, meg a fél celeb réteg, akik azt hiszik hogy milyen menő az hogy ha szerepeltem egy sorozatban 2 részig akkor én a filmes "karierem" mellett majd most zenélek is..
Szerintem mindenki maradjon meg az eredeti kaptafánál. (Mellesleg a színjátszósdi se olyan szinvonalas itthon mint kéne, ezt most értem a Jobbik Rosszra, és a Barátaid köztre.. )
Sajnos a média is ezt nyomatja, és ezzel olyanoktól veszik el a teret aki meg mondjuk tehetséges lenne. Miért van az h ennyire elfajult az ízlése az embereknek..? Úgy értem szerintem az egésznek a hátterében egy bazi nagy izlésficam áll, és nem tudják értékelni a jót (nyilván azért mindenkinek más az izlése, de akkor is). Mindenki csak azt nézi mit hallgat a másik, és nem azért hallgat valamit, mert neki tetszik, hanem mert az a menő (lásd: Akon, Madonna, Britney, Rihanna, Timbaland és társai) és persze a végén azért megszereti valamennyire, mert napi 8 órában azt hallja hogy ez jó.. a végén el is hiszi..
És akkor aki meg igényes és korrekt zenét játszik: Yonderboi, HS7, Amorf ördögök, Oriol Vandela, Realistic crew, Pozvakowski (most csak randomra mondtam pár nevet), na őket ha itthon feldobod, miért nem tudja senki miről van szó..???
Yonderboi hallatán mindenki csendben kussol, mert 10 ből 11 ember nem ismeri. HS7 ék már kezdenek ismertek lenni, de ha megnézed, ehhez is mennyi idő kellett, én kb 4 éve ismerem őket és csak mostanában látom őket vissza rendezvényeken..
Kicsit külföld, vagy inkáb globalice: az si tök fura, hogy egy audio lemez kerül mondjuk legjobb esetben 2e ft ba, rosszabb esetben 10-12e, és akkor csodálkoznak az emberek hogy nem veszik a lemezt. Én úgy csinálnám, ahogy már sok nagy banda, vagy ahogy épp a kisebbek, netre fel, töltsd le, hallgasd és ha tetszik rendelj egy eredetit vagy menj el koncertre. Én tapeundergrounddal ovltam így, leszedtem, jó volt, rendeltem és mindenki örül. Én úgy érztem hogy az 1500 ftommal hozzájárulok ahhoz, hogy a banda fejlődjön picit, én cserébe kaptam egy eredeti dedikált cd-t (ami persze soha nem hallgatok, mert mp3 rol megy gépen), de valamit valamiért. Ha tetszik a munkájuk én szivesen elismerem őket, akár pénz formában is. Most az új Pozvakowski lemezen gondolkozok..
Na mind1, kicsit hosszú lett, szal a streetview-t egy következőben.

csek disz áut!

2009.06.20. 03:28

JÓ A KEDVEM BAZI!

"ez vidám post"

És megadja!!!!

2009.06.19. 23:55

0620 playlist

2009.06.19. 23:48

Tovább után a holnapi muzsika

@#3

2009.06.19. 22:49

Ma is egész jó kis napom volt. Már belejöttem ezekbe a melókba és azért dután mindig van egy kis hesszelés is, szal no para a dolog. Meg mindig sikerül valami magán dolgot is beiktatni azért, hogy ne legyen olyna egyhangú a nap.
Ma pl voltam Geryéknél, egész jól elvoltunk. Most festették a szobáját, szal még minden tök üres volt,s zal gyorsan berámoltunk pár cuccot, aztán pakoltam is a gépére a wint mert bexart..
Utánna egy laza pizza és kiveséztük a világ dolgait.
Holnapra is megvettem a cuccokat, nem egy nagy költségvetésű parti lesz, annyi biztos, kb 6 e ből vásároltam, nem is maradt a keretből, szal a pia és a ropogtatni való a nép dolga lesz. Elég sokan visszajeleztek, kb 14 en leszünk, mondjuk ebből 2-3-4 ember ilyen lehet h jön, lehet h nem, majd alakul..
Most sztem ellépek zuhanyozni, mert bringáztam is meg meleg is volt, azt hiszem nem kell részleteznem..

süti beállítások módosítása