$

2009.06.07. 20:29

Picit magam alatt vagyok, ma olyan egyedül berugós kedvem van, nem az hogy a vödör adja a másikat, de szolidan azért jól érezném magam mondjuk egy kis vodkanarancs, vagy bor társaságában..
A napom egyetlen fénypontja, hogy voltunk apunál sopronban. Nagyon örült nekünk.
Úgy volt h ma Brigivel is találkozok, mert kb hete nem láttam már (szerdán volt itt fél órát) de ma sem találkozunk, ami azért lehúzott picit mert már vártam, na..!
Szal most ilyen semmilyen kedvem van.. Nem is tudok mit kezdeni magammal, megyek inkább innen is..
Ilyet kérek most!

???

2009.06.07. 09:08

Nem tudok napirendre térni a dolog felett, nem is éretem hogy ez miért is jó..? (a többieket kitakartam..)
Lehet tippelni az életkorra :D

-update-

Eyecandy :: 22

2009.06.07. 01:00

HTML

2009.06.07. 00:55

Ma volt a napja, hogy nekiálltam az infóházimnak, ami annyi volt hogy mivel senkinek nincs jegye infobol ezért mindenkinek egy saját honlappal kell előrukkolnia. A dologban igaziból semmi körülményes nincs, simán DW ben össze kell dobni és kész.
Simán is ment, de gondoltam pár elemet átemelek a blogról, de nem nagyon ment, már csak azért sem mert ez itt a blogon csak egy skin és a wp motor nélkül nincs értelme a html kodjának, annyira meg nem voltma unatkozós kedvembe hogy megírjak egy sima designt..
Szóval angyjából megoldottam, a fele css a fele html, szal nagy baj nem lehet, mert Slo "bácsival" nem nagyon css eztünk, szal talán azt amjd értékeli.
A legnagyobb godnom az volt hogy nem volt ötletem mit írjak/rakjak a honalpra, mert most mit..? Szal üres duma az egész, de meghallgatnám hogy a többiek mit dobtak össze neki.. szal irjátok már le :)

Paking Kft.

2009.06.06. 10:26

Nem Győr, de az alapvető problémákat felveti, és engem pl a pesti helyzet is bosszant, mert pont ezen látszik, hogy azt húzzák le pénzzel, aki akarnak, attól függetlenül, hogy megengedheti magának, vagy sem..
Nyilván ez nem közvetlen kötődik a kormányhoz, de befolyásolhatná...
Fura megnézni a végén hogy hogy mentegetőzik a fejes, hogy ő igaziból kocsival jött, de nem tudná megmondani hogy miért, ja és bérlete van, ami ugyan 30e, de kiváncsi lennék hogy ő fizeti-e, vagy céges..?

R.I.P. David Carradine

2009.06.04. 21:00

Ma olvastam, hogy a nagy sikerű és méltán híres David Carradine, akit legtöbben szerintem a Kill Billből ismerhetünk egy Bangkoki hotelben öngyilkos lett. Ha jól tudom akkor 72 éves volt.

Holtan találták David Carradine [1] amerikai színészt, a Kill Bill és más filmek, sorozatok (Kung Fu) sztárját egy bangkoki szállodában. A 72 éves hollywoodi sztárt felakasztva találta meg a szobalány egy szekrényben, nyaka és pénisze körül kötéllel. A rendőrség szerint vélhetően öngyilkosságot követett el. Carradine halálhírét az Egyesült Államok bangkoki nagykövetsége is megerősítette.

OB Kampány

2009.06.04. 17:05

WÁÁÁH!

KFJ

2009.06.04. 16:54

Rating :: X Men origins

2009.06.04. 15:24

Hát ez mekkora egy xar film te. Aztaqurva.. Tele van spoilerrel szal aki még nem látta az ne olvassa.
Van ugye ez a logan srác aki a menő, és a nők bálványa, és kb az egész film erről szól, hogy ő a fasza gyerek és macsó sé stb. Az összes jelenet annyira kitalálható, és annyira sablon hogy az már szinte üt..
Olyan bakik vannak benne hogy simán szemetszúr.. A hang egyszerűen látszik hogy alá van vágva, a számítógépes effektek kb olyanok mintha a terminátor első részéhez készültek volna, és Wolverine karmai meg úgy néznek ki mintha egy 8 bites számítógépen megrajzolt képet bevágtak volna a helyére..
Egyszerűen gyalázat..
Egy ilyen költségvetésű (gondolom elég nagy) filmnek nem lett volna szabad ennyire szarnak lennie.. Én akkor mondjuk nem raktam volna tele ennyi effektel, csak mondjuk 3-4 nagyobbat, és akkor inkább azokat szépen kidolgozni, de nem, minden második jelenet effekt, és semmi élvezet.
A mutás szálat is kifelejtették belőle, és igaziból bennem azt az érzetet keltette, hogy most vannak ilyen emberek akik tunak csinálni dolgokat, de semmi feelingje nem volt neki, nem ugy mint mondjuk az első 3 résznek.. Ott még elhitte a néző hogy van ilyen..
Itt meg a film végén a deadpool vagy ki ahogy kinézet.., meg az 5 km hossz szigetre mikor odarepülnek este, sík vizfelület végig, sehol semmi, miután meg eltávolodnak a szidetről (a nagy rombolás után) mi van ott, há nézd má! körbeveszi kb 200 után minden oldalról szárazföld..
És persze az se para hogy felrobbantanak egy atomreaktort, de mindenki nyugodtan heherészik tovább..
Szóval nálam erősen minuszban van most az x men sorozat.. remélem ha lesz új, abba villantanak valamit, mert ez nagyon xar volt..
Rating: 2/10

Rabbids

2009.06.03. 23:27

süti beállítások módosítása