Celeb :: Trendetlen

2009.05.10. 21:42

Már régóta érik bennem egy hasonló post, de a mai napig nem éretem el oda, hogy legyen is belőle valami, de a mai indexes köröm végén találtam egy postot ami aztán picit felzaklatott.
Nincs kedvem berakni az egész cuccott, de az a lényeg, hogy lehet szavazni h a legidiótábban kinéző emberek közül ki az aki még viszonylag elmegy.
Nagyon durva kombók vannak szal a fenti^ linken sztem mindenképp checkoljátok, hogy mi hord a mai pop-celeb-nép.
Van aki próbál egyedi lenni (Dukai Regina), van aki a divatot próbálja követni (Kovácsovics Fruzsina-ő egyébként ki a rák..?), de van aki csak szimplán izléstelen és ronda (Tóth Gabi)
Őt mondjuk konkrétan simán lehet egy izlés-ficamos emos buzinak is nézni a gumicsizmás-sárga-piros-előlkötős kombójával. Nem is értem mi lett ezzel a lánnyal..? Régen egész izléses volt (na azért nem teljesen), volt neki rendes barátja (az a Palcsó gyerek) most meg mi van..? Nagy Emo feeling, meg "én msot qva menő vagyok" és "kurva egyedi is vagyok".
Semmi gondom nincs az emosokkal, de az a divat pozzer buzi banda böki a  csőröm. A másik meg ez az önjelölt divatdiktátor probléma.
Nem csak Tóth Gabira gondolok de pl Lady GaGa, és társai.. Sokan azt hiszik hogy ha idióta ruhákba öltöznek akkor egyediek (néha én is csinálok ilyet, de azért én úgy érzem tudom hol a határ.. :D )
Na mind1, inkább lessétek meg a linket..

TürürürürüürüürürüM!

2009.05.10. 21:06

Egész jó kedvem van. Nem tudnám minek betudni talán Fink tehet róla. Pár napja találtam tőle egy albumot, és most nem tudok betelni vele. Aztt hallgatom és kész vagyok :)
Ma voltak nővéremék is és néztünk house-t is és hát azt kell mondjam, hogy nagggggggggggggggyon durva dolgok voltak benne. Már már nem is sorozatos elemek, hanem filmesek. Úgy értem hogy annak ellenére hogy csak 40 perc komolyan elgondolkodtam rajta.. Nem tudtam hova tenni, hogy most mi lesz, és féltem. Úgy értem mikor tudod h évadzáró és tudod h akármi megtörténhet.
Már közgázt is tanultam, ami annyiból állt hogy mivel nincs meg az órai anyagom se, ezért netről tölöttem le és 6 oldalra ki is nyomtattam, ezeket átolvastam sé a diagramokkat is megértettem :) Kiderült hogy ez a tökletes verseny tök egyértelmű, csak példával kell szemléltetni, pl tojáspiac.
Na mind1, végül kaptok egy Fink cover-t :D

Blockquote :: 1/2$

2009.05.10. 20:58

Ez üt. Semmi személyes, de tényleg, csak nem bírtam otthagyni. Szerelmes szám..? ez most komoly? Ha nem lenne világos mindjárt beszúrom a szövegét..

1/2$

Green impala

2009.05.10. 01:33

keresek egy filmet amit még anno HBO-n láttam szal nem túl régi sztem 2000 után készült de persze lehet h valamivel elöbb...
A filmben egy zöld impalás ismeretlen pali szivat egy nőt és egy palit akik egy narancssárga kocsival menekülnek ami szintén régi amerikai tipusu, de nem tudnám megmondani hogy milyen.
a film vége valami motel elött játszódik ahol kiderül hogy a "gyilkos" pali tolószékes és asszem a nő is skizó, de ebben nem vagyok biztos.. :S
akinek esetleg bármi halványan rémlik az feltétlen irjon.
még egy jelenetre emléxem a filmből: este menekülnek kocsival a psicho pasi elől és lekapcsolják még a fényszórókat is h ne lássa meg őket, de aztán mégis észreveszi és folytatódik az üldözés.
ennyit tudok róla.. :S
de a film feltétlen kellene.

Kéjutazás

2009.05.10. 01:03

Feladtam az elveim..

Faster?

2009.05.09. 13:43

Kasza küldte a linket :) Köszi :)

Új modell fénynél gyorsabb űrutazásra

Egy elméleti modell alapján nem kizárt, hogy a távoli jövőben az űrhajók egy külső megfigyelő szemszögéből fénysebességgel vagy annál gyorsabban is utazhatnak - ahogy azt a Start Trek hősei teszik a filmvásznon.

A Star Trek rajongók jól ismerik a "warp drive" kifejezést, ami azt jeleni, hogy az űrhajó körül megváltozik a téridő szerkezete, és ennek révén a fénysebességet közelítő sebesség is elérhető, akár meg is haladható. Egy modell szerint a fantasztikum idővel akár valósággá válhat.

Einstein relativitáselmélete alapján egy űrhajónak a fénysebesség megközelítéséhez egyre nagyobb energiára van szüksége, amint gyorsul, és az eléréséhez végtelenül sok energia kellene. Túllépni pedig a fénysebességet nem lehet - ezért az űrhajózási szakemberek még a távoli jövően is csak a fénysebességnél lényegesen lassabb utazással számolnak.

Ugyanakkor létezik egy elméleti lehetőség, amelyben az űrhajó egy külső ponthoz viszonyítva mégis átlépi ezt a határt, azonban a szűkebb környezetéhez képest a kritikus érték alatt marad. Ebben az esetben az űrhajó körül deformálódik a téridő, és ez az átalakult zóna mozog rendkívül gyorsan.

Csabi zene :: Nočná Hudba

2009.05.09. 12:14

Tökre örülök, hogy Csabi jött hozzánk albérletbe, egyrészt emrt ugye ismerem, meg mert ő ilyen zenész szerzet. Nem is tudnám bekategorizálni, hogy ő hogy is zenél, mert ő igaziból (ahogy én látom) zenét vág össze, de persze mind saját, szal nem másét, a lényeg hogy qva jól csinálja. Amit eddig halottam tőle az mind tuti volt. Szerintem a nép nem nagyon tudja milyen is a downtempo/chillout, szal inkább krush-hoz hasonlítanám, mert azt már rojtosra hallgattattam veletek :D
Na meg persze tökre megegyezik a zenei izlésünk is, és most adott egy linket ahol csupa finomságok vannak :D
Van itt mindenféle de én főleg a downtempokra vadászok.
Akinek van kedve az checkolja: Nočná Hudba

Whack your boss

2009.05.09. 11:32

süti beállítások módosítása